2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون زعفرون در حد غذا هم مشکلی نداره، لبنیات هم به علاقه خودت ربط داره کلا به انتقال مربوط نیست، ولی ...

زینب جونم پس شیر اشکال نداره؟؟؟؟ آخه من همیشه روزی یه لیوان با خرما میخوردم  الانم میخورم البته لبنیات دیگه رو دوست ندارم فقط شیر 

دقیقا منم نمی تونم بپذیرم، اصلا بررسی کردن که گفتن ژنتیکی بوده؟  البته اگر مشکل از نبود آسپرين ...

نه بررسی که نشد گفت امکانش نیست   رشدش اتفاقا خوب بود مشکلی نداشت همین فکرا نمیزاره ارامش داشته باشم نمیدونم چطوری بررسی کنم الک الکی بچم از دست رفت.  

انشاالله پناه جون  برو يك بگير دكتر به من گفت ١بخور من انشاالله چهارشنبه هفته آينده ١٣شهريور ...

لباناجان رفتی سونو؟؟

با این بتای قشنگن نگفتن یکی ،دوتا، سه تا ....چندتاس؟؟😁😁

ان شالله که دو به بالاس🤩😍😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها این بی بی مثبت یا منفی

اره مثبته💃💃💃💃

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اوکی پس چرا اینقدر برای شروع علایم عجله داری!!؟تازه از این هفته یا هفته اینده باید منتظر علایم باشی ...

آخه مشکلم اینه از چند روز قبل مثبت شدن تهوع شدید ، سنه درد و سنگینی سینه و .... شروع شده بود و داشتم همه رو. بیشتر از هر دو تا بارداری قبلم.

اگر نبود ، واقعا دنبال علائم نبودم.

چون بوده و الان نیست ، شک برانگیزه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار