2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.من با یه جنین باردار شدم.این بار سری چهارم بود که انتقال میدادم وقراربود دوتا جنین بلاست ...

منم دقیقا سری‌پیش یه تا بود....الان همش میگم بل خودم دکتر زر زده اونسری اینهمه امید....۳ تا...نشد....منم ۲ تا از فریز درومدنی از بین رفت

....اون ۱۴ روز چیوارا میکردی؟ مطلق بودی؟

مبارکه عزیزم 😍😍 سونو قلبو واژینال انجام دادی ؟؟؟ چند هفته رفتی برا سونو قلب؟

ممنون.

نه عزیزم.شکمی.

اولین بار ک برای ساک رفتم گفت ۴هفته و ۵ روز.البته به احتساب خودم و بلاست بودن جنین ها یک کم عقب بود.

دفعه بعد ۱۲ روز بعدش رفتم گفت ۷هفته و یک روز یکیش اون یکی ۷هفته و ۲ روز.

تقریبا نزدیک شد به محاسبات خودم.

البته ۶ هفته و نیم به بعد قاعدتا قلب رو میبینن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم روز دوم لک قهوه ای دیدم که چون خیلی زود بود بنظرم فکر نمیکردم لک لانه گزینی  باشه ولی گویا ...

شما چندم انتقال دادین؟ 

پریودتون کی بوده؟ تیکرهامون نزدیک همه!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون. نه عزیزم.شکمی. اولین بار ک برای ساک رفتم گفت ۴هفته و ۵ روز.البته به احتساب خودم و بلاست بود ...

پس چرا به من گفتن دوباره ۳ هفته دیگه وقت سونو مانیتورینگ بگیر ؟

مانیتورینگ واژیناله دیگه درسته ؟ داپلر شکمیه ؟ .ی ذره استرس گرفتم .

دیروز دکتر معدنی تو سونو بود .اون کلا برام حس بده . خیلی دقتش پایینه من گفتم ۲۱ تیر اخرین پریودیم بود پس چرا گفت ۳ هفته دیگه بیا مجدد سونو مانیتورینگ . اووووف از دست این معدنی .

تو سونو هم فقط گفت ساک دیده میشه مبارکه فقط همین😏

سلام دوستان عزیزم من امروز پانکچر کردم و وضعیت رحم و... خوبه دوشنبه برام انتقال میدن  دعا کنید ...

چه خوب 😍😍😍

چند تا تخمك گرفتن؟انشاالله با اولين انتقال مامان بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان عزیزم من امروز پانکچر کردم و وضعیت رحم و... خوبه دوشنبه برام انتقال میدن  دعا کنید ...

عزیزم ان شالله مامان میشی

یه سوال داشتم

امروز شش روزه که آمپول میزنم.شنبه نوبت سونو دارم.فقط من ترشحاتم خیلی زیادن(ببخشید.ترشحات سفید و کش دار)مثل روزایی که نزدیک تخمک گذاری داشتم.شماهم اینجور بودین؟؟.همش فک میکنم فولیکولا آزاد شدن

منم دقیقا سری‌پیش یه تا بود....الان همش میگم بل خودم دکتر زر زده اونسری اینهمه امید....۳ تا...نشد... ...

عزيزم سه روز اول رو استراحت كن بعدش زندگي عادي فقط كار سنگين انجام نده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیز دلم دور از جون مامانای نازنین اینجا ،تو هفته ۱۴ قلب نازنینش ایستاد اما دلم قرصه که خدا بهترش ...

حتما همینطوره عزیزم به زودی انشالله 😍🙏🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی