2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047379 بازدید | 684596 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جدید ام 🤩😍😍 ۲۴ سالمه تهران‌کلینیک سارا انتقال دادم 🤩😍‌الانم‌هیچ‌علائمی ندارم شایدم دارم‌چون ...

ای جااااااانم 

گلم خیلیا مثل من و لیانا جون علائم نداشتیم 

الان چنان علائمی دارم که دیگه نگم 

واقعا؟ پس هنو اسیرن😂 فکر زیاد میاد سراغم.سیکلام ۲۶ روزن گفتم نکنه زودتر رشد کنن بعد آزاد بشن.آخه ت ...

چون کنترل بدنت دست دکتره الان آزاد نمیشن، منم خیلی خیلی ترشحات داشتم 

بعد از تعطیلات آمپول های ستروتاید شروع میشه نگران نباش طول این سیکل هم اصلا معلوم نمیشه چند روزه میشه 

مثلا من 14 یا 15 سیکل پانکچر کردم ولی روز 18 پری اومد

مرسي منم يه جنين انتقال دادن برام شرايطم مثل شما بود رفتم دوتا انتقال بدن كه نشد چون يكي خيلي ضيف شد ...

عزیزم منم راه میرفتم تو خونه بخاطر اینکه مستعد یبوست بودم.بعد غذا یه نیم ساعت یه ساعتی  قدم میزدم تو خونه.منم علایمی نداشتم فقط همون لکه بینی روز دوم.اتفاقا سینه های منم اصلا نه درد گرفت نه سوزن سوزن شد نه سنگین شد.هیچ فرقی نکرد.حتی الان هم زیاد فرقی نکرده فقط یه کوچولو بزرگترشده

چون کنترل بدنت دست دکتره الان آزاد نمیشن، منم خیلی خیلی ترشحات داشتم  بعد از تعطیلات آمپول های ...

سلام زینب  جون 

من از دیروز درد پریود دارم 

پاهامم درد میکنه 

اگه یوقت بخوام برم دکتر 

کدوم قسمت بیمارستان رو باید برم 

زایشگاه . اورژانش ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ممنونم عزیزم اگر اثرش یکیه چه کاریه آدم اینقدر هزینه کنه.همون شیاف بزنم پس راحتتره 

آره منم بهم گفتن شیاف با آمپول فرقی نداره، گفتم چه کاریه مگه خود آزاری دارم آمپول بزنم

حالا درسته یه جور دیگه سوزن سوزن شدم ولی دارم تصور می‌کنم دیگه از اول آمپول هم داشتم رسما آبکش بودم تا الان

سلام خانما، ان شاءالله که حالتون خوب باشه. ممنون میشم منو راهنمایی کنید بخور و نخورها و باید و نباید ...

سلام عزیزم بخور و نخور خاصی نداره 

من و همسرم حدود 5 ماه قبلش واسه سبک زندگی و شناخت طبعمون رفتیم طب سنتی و دیگه سعی می کردیم رعایت کنیم نه فقط واسه بچه اول به خاطر سلامتی خودمون بعد بچه

بهمون چیزای گرم داد بیشتر، می‌گفت هر هفته دو بار نیمرو با تخم مرغ محلی با روغن زیتون درست کنم با 3 تا خرما و یک پیاز بخوریم

روزانه 7 تا زیتون و 7 تا انجیر بخوریم، پیاده روی

هفته ایی دو بار غذای نخود دار که تو سیکل پانکچر نخوردم چون نفاخ بود اذیت میشدم

میوه های گرم مثل موز و انبه و آناناس، ژل رویال و میوه زیاد و آب فراوون 

همسرم هم بیضه ها رو خنک نگه می‌داشت با شستشو

ولی طبع هر دو تا تون رو بدون بعد گرمی بخورین

سلام زینب  جون  من از دیروز درد پریود دارم  پاهامم درد میکنه  اگه یوقت بخوام ...

گلم چون سرکولاژ کردی زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت اونجا کار می کنه، بگو وصل کنن با خود دکتر مستقیم صحبت کنی، یهو نرو بیمارستان با این وضعیت

من اورژانس میرفتم ارجاع میدادن اتاق زایمان

بیمارستان آرش هم که مختص زنان هست همون اورژانس رسیدگی می کردن

ايواي توروخدا راس ميگي، مرسي كه گفتي، منم رفتم دوتا انتقال بدم گفتن يكيش خوب نبود فقط يكي انتقال داد ...

نوش جونت رفتی بیرون باز هم برو، کی گفته خونه نشین باشی خوبه؟ 

راحت باش خواهر اول روحیه خودتو حفظ کن بقیه اش حله خودبخود😍😍😍😍

من که دلم روشنه برات.متاسفانه ویار من افتاده رو موبایل.یعنی گوشی دستم میگیرم دچار حالت تهوع میشم.بخا ...

عزیزم خوش به حالت حالا من برعکسم گوشی دستم میگیرم بهتر میشم🤣🤣🤣🤣همسرم همش تذکر میده ولی فایده نداره