2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
خدا رو شكر عزيز دلم الكي استرس داشتي بيشتر مواظب خودت باش  انشاالله ني ني رو سالم بغل كني 🥰🥰 ...

ممنون عزيزم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی هیچکی نیست جواب منو بده؟ من الان از صفحه ۱۰۱۱۰ شروع کردم ب خوندن ولی هنو ک کلی خوندم هنو ب جوابم نرسیدم ممنون میشم اگه کسی اینجوری بوده بیاد بگه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام بچه ها من امروز رفتم براي شروع كاراي انتقالم، روز سوم پري بودم ولي دكتر سونو نكرد نمي دونم چرا ...

گلم سیکل انتقال لانگ برات در نظر گرفته ولی نمی دونم چرا سونو نکرده

پودر رو هم کاش نشون دکتر بدی ببینی درست دادا داروخانه یا نه

خدا نکنه دیدی چی شد زینب جون؟ اره همه چی خوب بود اما یهو خراب شد. نمی دونم چرا باید اینجوری می شد. ...

نمی دونم چرا آخه این جور نمیگن که وقتی یکی سالمه احتمالا اون یکی هم بهبود پیدا می کنه، یا حداقل نمی گن ان شاء الله حداقل یکیش می مونه

به خدا این امید دادن ها خیلی اثر داره، کی می خوان بفهمن😢😢😢😢

این قسم سنگین روز دفاع و فارغ‌التحصیلی واسه همین روزاست دیگه

عزیزم به حق این عید غدیر ان شاء الله خدا بچه هاتو سالم نگه داره، توکل به خدا برات دعا می کنیم، بهترین چیز دعا و امید داشتنه

۴ عزیزم. مشکل اینجاست دارم روزی یه لووتیروکسین میخورم. یعنی باید بیشترش کنم؟

اها

والا دیگه اینو نمی دونم ولی کاش خارجیش رو بگیری

حتما صبح ناشتا مثلا وقتی برای نماز بیدار میشی سر یک ساعت خاص بخوری

از مصرف سویا، خانواده کلم ها، شیرینی و بادام زمینی هم پرهیز کن، خیلی اثر قرص میره بالا

حتما یه متخصص غدد هم نوبت بگیر

بی بیچک زدم منفی بودروزبعدش رفتم آزدادم خداروصدهزارمرتبه شکرمثبت بودفقط بتام پایین بودب خاطرهمین بی ...

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم 😍😍😍😍

گلم لانه گزینی که زمانش مشخص هست ولی میزان ترشح هورمون hcg تو هر بارداری و تو هر کسی متفاوت هست

خداییش اطلاعات دم دستی اینترنت که هیچی تو مقالات هم من 3 برابر رو ندیدم 

برو توکل به خدا فکرای خوب کن و دعا کن

راستی زینبی جون،پنج روزقبل ب مدت سه چهارروزضربان قلبم و نبضم وهمین طوردمای بدنم ک همش فکرمیکردم خییی ...

😲😲😲😲 خدایی جای آنا خالی خودش با ماهیتابه تهدید کنه اثرش بیشتره🍳🍳🍳🍳😂😂😂😂

نه دیگه این چیزا اندازه نگیر این قدر 

منم یه روز یخ یخ بودم یه روز عادی، بعد از دو هفته بعد جواب آز تازه داغ شدنم رو حس کردم، نبض و اینا هم محل نمیدادم

همسرتون دارو مصرف کرد؟؟؟؟؟ بعدا آزمایش داد،بهتر شده بود؟

آره گلم هم طب سنتی رفتیم، هم ولمن+ ویتامین سی 500 و ویتامین ای 100 هر روز

ویتامین سی رو میشد 250 هم مصرف کنه ولی ما 500 خریدیم

نه دیگه آز اسپرم عادی داد که تغییر نکرده بود، دی اف آی ندادیم حوصله استرس نداشتیم

یعنی هیچکی نیست جواب منو بده؟ من الان از صفحه ۱۰۱۱۰ شروع کردم ب خوندن ولی هنو ک کلی خوندم هنو ب جواب ...

عزيزم شايد سوالتون رو كسي نديده يه بار ديگه بپرسيد كسي بلد باشه جواب ميده حتما🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هم ایمنی هم انعقادی هم فاکتور سقطم بالاست بگو چه مشکلی ندارم اونو بپرس خواهر

گلم نمی تونی پیش طرازی نوبت بگیری اون خیلی راحت تر سرم میده

یعنی مخم سوت میکشه چرا یه سرم برات تجویز نمی کنن آخه مگه اونا پولش رو میدن

تازه یادمه سال 96 بعد از 11 بار انتقال هیچ کس بهت آزمایش های ایمنی و انعقادی رو نگفته بود جز آنا اون هم اینجا

بچه ها کیا بودن با ذخیره کم و اسپرم ضعیف شوهر میکرو گردن با تخمک خودشون باردار شدن؟ میشه بیاین من دو روزه فهمیدم ذخیرم ۳ دهمه حالم خوب نی اصن، اسپرم شوهرمم ضعیفه خیلی، پریودام منظمه چیکار کنم موندم هنوز ب مرحله دکتر زنان نرسیدم چون ازمایشاتم کامل نیست عکس رنگی و پاپ اسمیرم‌مونده، مرکز ناباروری حضرت مریم ساری میرم، فردا هم نوبت دکتر ژنتیک و بیهوشی دارم ک اگه همه جی اوکی باشه میفرستن برای دکتر زنان ی هفته بعد

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من