2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه عزيزم با روز انتقال هم حساب كني در حد چند روز فرق داره . بعدش هم زايمان طبيعي يك تاريخي بر حسب تا ...

مرسی از راهنماییت گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از لطف و‌محبتت عزیزم. ببخشید که شما و بقیه رو ناراحت کردم اگه به شماها نمی گفتم دق می کردم. ...

عزیزدلم این چه حرفیه.خوبه که گفتی.تو خودت نریز...سعی کن به چیزای خوب فکرکنی.ان شاالله نتیجه ی ازمایش عالیه و هممون خیالمون راحت میشه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
براى وزنگيرى عاليه هفته هاى آخر بخور  فكر نكنم گازش اذيت كنه خيلى ذهنتو بابت اينا اذيت ن ...

اره شنیده بودم برا وزنگیری هم خوبه.چشم من دیگه تقریبا ۳۰ هفته هستم.باورم نمیشه وارد هفته ی ۳۰ شدم😍😍عزیزم دعا کن برای پرنسس کوچولوم که صحیح و سالم و به موقع بیاد بغلم

مرسی از راهنماییت گلم

خاکستری جان سن بارداری تو آی وی اف، اینجوری حساب میشه، از تاریخ انتقال تا مثلاً امروز بعلاوه دو هفته کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم ممنونم 😚تو خوبی؟ نی نی خوبه؟❤ برا هفته آینده نوبت سونو دارم که برم توکل به خدا التماس د ...

سلام خانمی خداروشکر من و نی نی هم خوبیم.ان شاالله هفته ی آینده سونوت عالیه عزیزم😍😘توکل به خدا

سلام بچه ها

من امروز رفتم براي شروع كاراي انتقالم، روز سوم پري بودم ولي دكتر سونو نكرد نمي دونم چرا؟!

بعد بهم ال دي و آ اس آ داد و گفت يه پودر هم ميدم بايد با آب قاطي كني بخوري، من الان رفتم داروهام رو گرفتم و ديدم ال-آرژنين هست مايع هم هست. ديدم روش زده هورمون رشد و اينا. نكنه داروخانه اشتباه داده باشه؟ 

نمیشه درشوبذاری گازش بپره بعدبخوریش؟

درشو باز گذاشتم بعد چند ساعت گازش سرجاش بود😑🤣کلا هیچوقت نوشیدنی گازدار دوست نداشتم ولی چون سر قضیه ی کیسه ی آب بهم گفتن خیلی خوبه گفتم امتحانش کنم.الانم هرروز نمیخورم.هفته ای یکی دوبار...

سلام خانمی خداروشکر من و نی نی هم خوبیم.ان شاالله هفته ی آینده سونوت عالیه عزیزم😍😘توکل به خدا

یعنی میشه یه روزی منم بیام تو تاپیک و ازین حرفها بزنم؟ احساس میکنم برا من مثل یه رؤیاست 😢

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خاکستری جان سن بارداری تو آی وی اف، اینجوری حساب میشه، از تاریخ انتقال تا مثلاً امروز بعلاوه دو هفته ...

عزیزم خیلی گیج‌میشم برای حساب کردنش😑به زبان ساده بخوام بگم یکم خنگم تو محاسبه😂😂

من ۲۴ بهمن انتقال دادم...جنین کامپکت

یعنی میشه یه روزی منم بیام تو تاپیک و ازین حرفها بزنم؟ احساس میکنم برا من مثل یه رؤیاست 😢

عزیزدلم شاید باورت نشه ولی منم وقتی تیکر بارداری بچه ها رو میدیدم ته دلم میگفت یعنی میشه منم یه روز مامان شم؟منم بیام بگم حالت تهوع دارم...منم بگم رفتم سونو و فلان...(همش برام حسرت بود چون خیلی خیلی عاشق نی نی بودم)میگفتم یعنی میشه من نی نی خودمو بغل بگیرم؟به نی نی خودم عشق بدم؟ولی اره میشه!بذار یه چیزیو بهت بگم

من این جمله رو خیلی دوست دارم

اگه خدا آرزویی رو به دلت انداخت شک نکن تواناییشو در تو دیده و راه رسیدن بهشو برات آسون میکنه

باور کن من هنوزم که اخرای ماه ۷ هستم باورم نمیشه یه فندق توی دلمه...هرروز و هرشب میگم با اینکه استراحت مطلقم و دیر میگذره ولی چقد دلتنگ این لحظه ها میشم از همین حالا!

بهت قول میدم به زودی میای میگی بچه ها باورم نمیشه منم مامان شدم!

هرشب دستمو میذارم رو شکمم میگم خدایا ممنونتم بابت این معجزه ی قشنگ...به همه ی منتظرا کمک کن طعم شیرین مامان شدنو بچشن

دوستم پیامتو که دیدم دلم یه جوری شد...از ته دلم برای مامان شدن تو و همه منتظرا دعا کردم❤❤❤

عزیزم خیلی گیج‌میشم برای حساب کردنش😑به زبان ساده بخوام بگم یکم خنگم تو محاسبه😂😂 من ۲۴ بهمن انتقا ...

عزيزم شما الآن 28 هفته و دو روز هستی، بسلامتی 

عزیزدلم شاید باورت نشه ولی منم وقتی تیکر بارداری بچه ها رو میدیدم ته دلم میگفت یعنی میشه منم یه روز ...

فدای مهربونیت عزیزم، واقعاً منم مثل شما عاااشق بچه ام، همه اینو میدونن، آرزو می‌کنم بسلامتی بغلش کنی و سیر دلت ازش لذت ببری، برای ما منتظر ها هم دعا کنید، ممنونم از دعای خیرت عزیزم