2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ای جونم چه بی بی نازی مثل مال منه خدا نی نی رو‌ واست حفظ کنه عزیزم😍😍😍♥️♥️انرژی گرفتم

بیبیتون چه مارکیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

عزیزم از صمیم قلبم دعات میکنم💛💜 با تمام وجود....🌼

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از لطف همتون ممنونم . تک تک جواب ندادم که تعداد پیام ها زیاد نشه . فقط برام دعا کنید . دیگه جنین هم ندارم . اصلا برام سواله رشد کند بخاطر چیه ؟ آخه تو آزمایشگاه هم میگفتن رشدشون کنده . اخرین بار اردیبهشت رفتم برای انتقال اما از فریز در نیومدن و اون روز انتقالم کنسل شد . قرار شد جنین هارو اوت کنن که همسرم گفت بزارین شاید بلاست شن. اون روز پزشک جنین شناسی میگفت امکان نداره تو علم پزشکی اصلا وجود نداره که این جنین بلاست شه . من داروهامو قطع کردم برگشتم شهر خودمون سرکار بودم از ابن سینا زنگ زدن خود پزشک جنین شناس باهام صحبت کرد گفت نمیدونم چه دعایی کردی چیکار کردی اما یه جنینت بلاست شده چون داروهاتو قطع کردی زنگ زدیم اجازه بگیریم که فریزش کنیم تا دوباره بری تو سیکل انتقال . وقتی معجزه خدارو دیدم همون لحظه گفتم این میشه وگرنه تا اینجا و اینطوری نمیشد . وقتی انتقال دادم و شب بعدش لکه بینی داشتم به شوهرم گفتم دیدی خدا خواسته و شده انقدر مطمئن بودم که فرداش اومدیم شهر خودمون . وقتی بی بی چک هام مثبت شد با اعتماد به نفس رفتم آزمایش دادم بس که من از این آزمایش بتا خاطره بد داشتم اولین بار تو عمرم آزمایشم دو دهم نبود و مثبت شد . واقعا نگاه خدارو دیدم ولی نمیدونم چرا اینطوری شد باز . همش میگم خدایا تو من چه توانی دیدی که اینجوری میکنی . همیشه با خودم میگفتم روزی که باردار شم کل اون ۹ ماه رو به بهترین شکل ممکن میگذرونم اما الان کارم فقط گریه شده واقعا دارم ناامید میشم . فقط میگم خدایا تو که نمیخواستی چرا تا اینجا پیش بردی آخه ؟ تورو خدا دعا کنید دوباره معجزشو ببینم خییییلیییی دلم شکسته

ثمین جون..اخه چرا باوجود مشکل انعقادی همزمان باانتقال بهت نمیدن..این اشتباهه اخه بنظر من...من حتی بد ...

انوکسان واسه چیه؟ من ژن غلظت خون دارم تازه فهمیدم😥 خیلی بد؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیز دوست شماچکار میکرد وقتی خونریزی داشت؟ همش بستری بود یا استراحت مطلق . خونه چکار میکرد همش خوابی ...

بله عزيزم خونه بود و كلا استراحت مطلق و حتي دوست من خونه خودش شهرستان هست ولي ميدونم كه كل بارداريش رو خونه مامانش بود و هيچ كاري انجام نميداد .

بچه ها کیا بودن با ذخیره کم و اسپرم ضعیف شوهر میکرو گردن با تخمک خودشون باردار شدن؟ میشه بیاین من دو روزه فهمیدم ذخیرم ۳ دهمه حالم خوب نی اصن، اسپرم شوهرمم ضعیفه خیلی، پریودام منظمه چیکار کنم موندم هنوز ب مرحله دکتر زنان نرسیدم چون ازمایشاتم کامل نیست عکس رنگی و پاپ اسمیرم‌مونده، حضرت مریم‌ساری میرم، فردا نوبت دکتر ژنتیک و بیهوشی دارم ک اگه اوکی بود نوبت دکتر زنان میدن

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
بچه ها از لطف همتون ممنونم . تک تک جواب ندادم که تعداد پیام ها زیاد نشه . فقط برام دعا کنید . دیگه ج ...

عزيزم توكلت به خدا باشه ما هم دعا ميكنيم نادعلي ميخونم واسه نينيت انشاالله رشدش خوب بشه 🤲🏻🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انوکسان واسه چیه؟ من ژن غلظت خون دارم تازه فهمیدم😥 خیلی بد؟

انوکسان رقیق کننده خون هس...نگران نباش عزیزم..بهت دارو.میدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بیبیتون چه مارکیه؟

مال من روژان بود

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم