2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم خیلی گیج‌میشم برای حساب کردنش😑به زبان ساده بخوام بگم یکم خنگم تو محاسبه😂😂 من ۲۴ بهمن انتقا ...

چهارشنبه هر هفته، یه هفته به بارداریت اضافه کن عزیزم، یعنی چهارشنبه هفته دیگه میشی 29 هفته تمام، اینجوری دیگه فراموش نمیکنی، چهارشنبه به چهارشنبه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم شما الآن 28 هفته و دو روز هستی، بسلامتی 

عه مرسی که حساب کردی خانمی😍😘.الان طبق سونوی هفته ی قبل من ۲۹ هفته و دو روز هستم...فردا میشه ۲۹ هفته و ۳ روز

ولی طبق تاریخ پریودم ۲۸ هفته و ۵ روز هستم

پس زیادم تفاوتی نداره ...به تاریخ پریودیم نزدیکتره انگار

ان شاالله به زودی هفته های بارداری خودتو حساب کنیم😊

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چهارشنبه هر هفته، یه هفته به بارداریت اضافه کن عزیزم، یعنی چهارشنبه هفته دیگه میشی 29 هفته تمام، این ...

مرسی عزیزم دقیقا سه شنبه ی‌هفته ی قبل رفته بودم سونو برام زده ۲۸ هفته

با این حساب پس چرا سونو جلوتره 🤔 یعنی من چجوری در واقع باید حساب کنم؟

واسه زایمانم میگما

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عه مرسی که حساب کردی خانمی😍😘.الان طبق سونوی هفته ی قبل من ۲۹ هفته و دو روز هستم...فردا میشه ۲۹ هفت ...

آفرین، به تاریخ قاعدگیتون نزدیکتره همیشه 

مرسی گلم، ان شاء الله خدا معجزه شو به منم نشون بده 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرسی عزیزم دقیقا سه شنبه ی‌هفته ی قبل رفته بودم سونو برام زده ۲۸ هفته با این حساب پس چرا سونو جلوتر ...

عزيزم توی زایشگاه و وقتی میخواین بستری بشین، بر اساس تاریخ انتقال بعلاوه دوهفته و براساس سونوی ان تی حساب میکنیم، سونو تو سن بارداری بالا دیگه قابل اعتماد برای سن بارداری نیست، فقط برای بررسی جفت وجنین و اینجور مسائل هست، البته تو زایشگاه شهر ما و شیراز رو که میدونم اینجوری حساب میکنن 

فدای مهربونیت عزیزم، واقعاً منم مثل شما عاااشق بچه ام، همه اینو میدونن، آرزو می‌کنم بسلامتی بغلش کنی ...

ممنونم از لطفت مهربون

خدایی که این عشقو در وجودمون گذاشته خودش کمکمون میکنه بهش برسیم❤😘 به روزای قشنگی که نی نی بغلته فکرکن.و‌ برات رویا نباشه.مثل واقعیت تصور کن...

من قبل انتقالم رفتم تو فاز جذب انرژی مثبت اینا

باورت میشه‌(قبل پانکچر و این صحبتا)توی دفترچم نوشتم من عروسی فلانی نی نی توی دلمه...و چندماه بعدش انتقال دادم دقیقا عروسی اون اقواممون من باردار بودم و نتونستم برم😊میخوام بگم انرژیای مثبتو جذب کن خانمی.دلم روشنه خیلی زود مامان میشی

عزيزم توی زایشگاه و وقتی میخواین بستری بشین، بر اساس تاریخ انتقال بعلاوه دوهفته و براساس سونوی ان تی ...

عه مرسی واقعا😍 میگم لازمه خودم به دکترم بگم پس؟چون من سزارینی هستم...به دکترم گفتم ای‌وی اف هستم البته ولی درمورد تاریخ انتقال اینا چیزی نگفت

منم یا شیراز یا همین بندر میرم برای زایمان ان شاالله

مرسی عزیزم دقیقا سه شنبه ی‌هفته ی قبل رفته بودم سونو برام زده ۲۸ هفته با این حساب پس چرا سونو جلوتر ...

کلا چون همه ی این تاریخ ها در حد چند روز تا یه هفته باهم تفاوت دارن، مشکلی ایجاد نمیشه، فقط نباید سن حاملگی زیر 37 هفته باشه موقع بستری، مگر در موارد اورژانسی که کلا قضیه ش متفاوت 

ممنونم از لطفت مهربون خدایی که این عشقو در وجودمون گذاشته خودش کمکمون میکنه بهش برسیم❤😘 به روزای ق ...

چشم عزیزم، منم سعی می کنم به روزهای خوبی که پیش رو دارم فکر کنم و افکار منفی رو از خودم دور کنم 

خدایا ناامیدم نکن 

عه مرسی واقعا😍 میگم لازمه خودم به دکترم بگم پس؟چون من سزارینی هستم...به دکترم گفتم ای‌وی اف هستم ال ...

مطمئناً دکتر حواسش هست چون سزارین باید از قبل تاریخش مشخص باشه، نگران نباش عزیزم، نزدیک های زایمان بهت تاریخ میده 

اولین روز آخرین قاعدگیتون رو بهم بگید لطفاً 

مطمئناً دکتر حواسش هست چون سزارین باید از قبل تاریخش مشخص باشه، نگران نباش عزیزم، نزدیک های زایمان ب ...

مرسی از کمکت عزیزدل.اولین روز اخرین قاعدگیم ۷ بهمن بوده

من نمیدونم سونوی بعدی رو چه هفته ای واجبه‌ برم...اخه یه سونو سرخود رفتم کلی دردسر شد برام😁

مرسی از کمکت عزیزدل.اولین روز اخرین قاعدگیم ۷ بهمن بوده من نمیدونم سونوی بعدی رو چه هفته ای واجبه‌ ...

شما تاریخ زایمان طبیعیت میشه 14 آبان ولی خوب سزارین با توجه به شرایط فرق داره و بین یک تا دو هفته زودتر نوبت میدن بهت

والا برا سونو که دکترتون باید تشخیص بده، اینجا برای آی وی اف حتماً ماهی یه بار سونو انجام میدن 

عزیزم بمیرم برات چی کشیدی😭😭😭عکس از سونو و گزارشش نداری؟  آخه چرا اینا جای مادر خودشون رو نم ...

خدا نکنه

دیدی چی شد زینب جون؟ اره همه چی خوب بود اما یهو خراب شد. نمی دونم چرا باید اینجوری می شد. اصلا نمی فهمم وقتی دوتا جنین از یه جفت هستن چرا اندازشون باهم فرق داره ان تی شون باهم فرق داره و یکیشون فقط فتق داره؟ دکتر صبحی می گفت اون یکی هم حتما مشکل داره ولی الان معلوم نیست. چون تو سونو خودش هی جمع می کرد. اما پیش پریناتولوژیست که رفتم سونو واژینال کرد تا دقیق تر ببینه و‌گفت نه این یکی خوبه. به نظرت چجوری ممکنه؟ همسرم میگه این ریزتره شاید رشد کنه اون قسمت بره داخل. ولی من خوندم دیواره شکمی هفته ۱۱ شکل می گیره اگه می خواست بره تا حالا رفته بود😭😭😭