2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
ببین عزیزم خب 16تا فولی داشتی...داخل همه فولیها ک تخمک نیست...یعنی بقیش پوچ بوده حالاخداروشکر 7تاتخم ...

خوب عزیزم معملومه دز داروهاتو درست انتخاب نکردن یا نوع سیکلتو.....

چرا باید۳۷ تا فولیکول تحریک میشدن که انقدر کیفیت پایین بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای وای مگه مادر 88 پست گذاشته؟ کدوم صفحه؟ من بخاطر مریضی پسرم نرسیدم پست ها رو کامل بخونم 

متاسفانه بله.....

رشد جنیناش متوقف شدن دیروز سونو کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی آنا جون راستش انقدر مطالب اینجارو خوندم که فکر میکردم بلدم بزنم خودم با اعتماد به نفس اوردیم خو ...

عزیزم از یه خانوادن فقط شرکت سازنده فرق داره.....

خوب گونال خارجیه سینال ایرانی.....

خانوما اینجا کسی هست که روز پانکچر شوهرش بیوپسی کرده باشه؟میشه بگین وضعیت شوهراتون روز بیوپسی چجوری ...

عزیزم بله از دوستان بودن.....

والا فکر کنم بدون همراهم بودن ولی یادم نیست کی بود.....

نی نی تپل نبود؟

هیچ کس بامترو نمیره مطب دکتر عارفی؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
يعني اسپرمهاي همسرم كلا خوبه كه هر 7 تاش جنين شده؟ چون بما گفتن قطعا با اين اسپرمها طبيعي باردار نمي ...

عزیزم خوب ۷ تا دونه اسپرم خوب پیدا کردن انقدرم سخت نیست.....

کی گفته

یه تاپیک دیگه خوندم

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

خوب عزیزم معملومه دز داروهاتو درست انتخاب نکردن یا نوع سیکلتو..... چرا باید۳۷ تا فولیکول تحریک میشد ...

انا جون من pcoبودم فک.کنم بخاطرهمین اینقد فولی زیاد بود..چون یادمه دکتر میگفت دز داروهاتو یواش یواش باید ببرم جلو 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من از روز بعد انتقال اناناس خوردم الان خوندم بده😨

عزیزم خیلی از دوستامون خوردنم مامانم شدن به این چیزا خیلی فکر نکنین.....

سلام آنا جون خوبی .. رفتم سونو هم واژینال هم شکمی .. گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده .. نمی ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم ، همه ما خيلي پيگير كارت بوديم و واقعا دوست داشتيم با خبر خوب بيا ولي اين راه واقعا اين سختيها رو داره ، ميدونم خيلي برات سخته خيلي زياد ولي ان شا الله خدا برات يه جور خيلي بهتري خيلي خيلي زود جبران كنه خانمي .

عزیزم با ماهیتابه آنا انگاری آشنا نشدیا؟ تا پایین نیومده دیگه بیخیال علایم شوووووو..... قربونت بشم ...

او ماهیتابه یادم رفته بود 😂

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

آنا جون 

توی ازمایشاتی که دکترروماتولوژ برام مینویسه

هم کمی عفونت ادراری دارم هم esrماه به ماه داره بالاتر میره ..دکتر گفت چون بارداری  طبیعیه ای اس ار بالا باشه اما هنوز ازمایش اخرمو نشون ندادم 

بترتیب 13—بعد 31—الانم شده 55

مگه ما رقیق کننده نمیزنیم ؟

چرا باید غلظت اینقد بره بالا ؟

سلام آنا جون خوبی .. رفتم سونو هم واژینال هم شکمی .. گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده .. نمی ...

خيلى وقته به فكرت بودم و بارها سراغتو گرفتم

همش دعا مى كردم كه بياى و دلهامونو شاد كنى واقعا متاسفم عزيزم😞اما بدون تو هر كار خدا حكمتى هست خودتو اذيت نكن حتما خدا به زودى زود جواب زحماتتو مى ده از ته قلب به نوبه خودم برات دعا مى كنم كه خدا دلتو شاد كنه و به آرامش برسونه🙏🏼🌸

اگو نیست یعنی چی؟ من سینافکت رو از ۲۱پریود قبلیم میزنم . ذخیره تخمدانم کمه آزمایش ندادم اما هر سری ...

عزیزم پس اگه اشتباه نکنم سیکلت بلند از نوع اگونیسته.....

یعنی از ۲۱ سیکل قبل با سینافکت سیستم باروریت مهار شده تا از بعد پریود و روز سوم به بعد تحریک تخمدان با دارو شروع بشه.....

عزیزم والا ذخیرت پایین باسه ریسک هایپری نداری ولی در کل این رژیم بد نیست چون برا تقویت تخمکاتم بیتاثیر نیست.....

آب زیاد.....

سفیده تخم مرغ آب پز.....

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین....

اگو نیست یعنی چی؟ من سینافکت رو از ۲۱پریود قبلیم میزنم . ذخیره تخمدانم کمه آزمایش ندادم اما هر سری ...

عزیزم تا آموپلای اصلیت شروع نشدن میتونی تمیز کنی ولی اگه شروع بشن به هیچ وجه به خودت فشار نیار....