2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
دوستان در مورد تایید دارو نازایی بیمه سلامت اطلاعات دارین .من منوپیور فقط ۱۰تاش رو بیمه شامل شده نسخ ...

والا من در مورد سلامت نمیدونم ولی فکر کنم باید همه رو تایید میکرد اگه دفتر بیمه رفتی....

از طریق داروخونه بخوایی تایید کنن کمتر تایید میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنتی بادی ضد تیروئیده که وقتی بالاست بدن به غده تیروئید حالت تهاجمی داره.....

منظورتون اینی که تو ازمایش من هست

Tpo (microsomal) رنج نرمال ابن سینا 0تا 34

که برا من زده  90 

انتی تریگلوبین اونم واسه من بالای 1300هستش تو آزمایشم نوشته بالا

Tsh هم 3.7 که رنج ازمایشگا ابن سینا 3.6

عصر رفتم دوباره ازمایش دادم گفتم مطمئن شم 

دکتر داخلی هم گفتش مستعد کم کاری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزيز من امروز روز دهم پريوديم بود رفتم سونو ضخامت اندومترم ٥ بود پايينه نه؟ چي بخورم بهت ...

عزیزم والا دوستان لوبیا سبز و گوجه رو میگن خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جان جان🍃🍀☘🌱 خاله به قررربونش😍😚

فدات عزیزم.....

به سلامتی وروجکاتو بغل کنی.....

این سرم برای چیه؟

برا نقص ایمنی....

عزیزم والا دوستان لوبیا سبز و گوجه رو میگن خوبه....

منم لوبيا گرفتم امشب خوردم خدا كمك كنه قرصم ايرانيه يعني ميتونه از اون باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اى جان دل😍خدا حفظش كنه و ان شاءالله هميشه شاهد خوشبختيشو موفقيتهاش باشى🙏🏼😘💕

فدات عزیزم.....

انشالله به سلامتی پرنستو بغل کنی....

بچه ها شماام گونال اف زدین روحیتون حساس شد؟من نمیدونم چرا اینجوری شدم الکی همش گریم میاد گریه نمیکنم ...

عزیزم کاملا طبیعیه.....

ای جووونم انشاءلله  آناجون واقعا میگم خیلی به من روحیه میدین شما  تاحالا نشده با خوندن پ ...

خوش به حالش با بوسای نازت کیف میکنن....

سلام مهررربونا🍃🍀☘

جواب آز بتام اومد...

آز تکرار..

😍12250😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم یعنی اگه سیکلتو ۲۸ روزه در نظر بگیریم ۱۵ روز تاخیر داری.... خوب بعد بیست سیکلتم ن ز د ی ک ی د ...

باشه عزیزم.مرسی

پس تااخر هفته صبر میکنم.اگه پریود نشدم ازمایش میدم و میرم دکتر که دارو بهم بده...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خداروشکر  مبارکه عزیزم... حسابی مراقب خودتون باش 👼👶👼👶

ممنونم عزیزم.

چشم.

ان شاءالله شنبه میرم سونو🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مهررربونا🍃🍀☘ جواب آز بتام اومد... آز تکرار.. 😍12250😍

آخ جوووون دیگه بری سونو قطعا میبینی چنتاهس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹