2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام بچه هاخوبید منم میخام بیام تو جمعتون خونه جدید هم رفتید میام تا ازتون کمک بگیرم دعا میکنم انش ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم از لطفت 😘 نزدیک ۴۰ صفحه پیش رو هوندم اما در مورد فیبروم بود 

عزیزم دقیق یادم نمیاد شاید قبلتر بوده در مورد پولیپ.....

شما سوالتو بپرس و هر از گاهی تکرار کن هر کی تجربه داشته باشه جوابتو میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دلیل تاخیر 15روزه پریود چیه؟ می رم از دکتر میپرسم میگه مشکلی نداری

خوب میتونه از به هم ریختن تعادل هورمونی بعد از هر نوع هورمونتراپی باشه....

میتونه به خاطر استرس باشه.....

به خاطر کیست باشه.....

به خاطر بارداری باشه.....

به خاطر تغیبرات فصلی و.....

❎❎❎❎❎ آنا  جان به خاطر درد بعد از تخم کشی  الان از دکتر اومدم  دکترم گفت شنبه برات ...

پس عایپر شدی.....

عزیزم نه گونال و ستروتاید و....نداری فقط برا آماده سازی رحم دارو داری و بعدشم انتقال میدی.....

انتقال سخت نیست نگران نباش.....

عزیزم تو این مدت بهتره اگه هم ن ز د ی ک ی دارین با احتیاط باشه چون به تخمدانات نباید فشار بیاد.....

البته اگه دکترت منع نکرده باشه......

پس عایپر شدی..... عزیزم نه گونال و ستروتاید و....نداری فقط برا آماده سازی رحم دارو داری و بعدشم انت ...

من دیروز هیسترو شدم بخاطر نازکی اندومتر ک بازم سیکلم کنسل شد و تو هیسترو دیواره داشتم و دیوارم رو برداشتن . میشه ک اینکه ضخامتم بالا نمیره ب اینم ربط داشته باشه ک ضخامتم بالا نمیره ؟ ولی دکترم میگه ضخامتت ک بالا نمیره بخاطر کورتاژ خشن بودش ک دو سال قبل انجام دادی .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

اونایی ک پولیپ یا سپتوم داشتن بعدش ضخامت رحمشون بالا رفته بودش و بهتر شدش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من دیروز هیسترو شدم بخاطر نازکی اندومتر ک بازم سیکلم کنسل شد و تو هیسترو دیواره داشتم و دیوارم رو بر ...

یعنی تا الان سپتوم رو تو سونو تشخیص نداده بودن؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی تا الان سپتوم رو تو سونو تشخیص نداده بودن؟؟؟؟

ن تو سونو تشخیص ندادن . پارسالم ک بخاطر سقطم انجام دادم سپتوم داشتم الانم داشتم ک کندش

عزیزم منم پولیپ دارم....دکترا بهم نگفتن برش دارم....با این که نزدیک 10تا دکتر مختلف توی ابن سینا ویز ...

انشالله زود زود نینی میاد تو دلت😍😍😍

چه جالب من پولیپم 1 سانت بود اما خب دکتر گفت برش میداریم البته دکتر قبلیم. پولیپ من رو دیواره رحم بود نه دهانه رحم برای همین دکتر میگفت شاید جلو لانه گزینی رو میگیره!......این دکتر که دیدم به مریصا میگه پولیپ رو بیخیال😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ن تو سونو تشخیص ندادن . پارسالم ک بخاطر سقطم انجام دادم سپتوم داشتم الانم داشتم ک کندش

خب چرا سپتوم رو همون موقع برنداشتی؟مگه دکترت کی بود؟؟

انشاله حامله میشی بصورت طبیعی خیلی خیلی زود...

خب چرا سپتوم رو همون موقع برنداشتی؟مگه دکترت کی بود؟؟ انشاله حامله میشی بصورت طبیعی خیلی خیلی زود.. ...

اون پارسالم برداشت . الانم ک هیسترو شدم بازم داشتم . مشکل ضخامت دارم یعنی میشه بر اثر اون سپتومه باشه . احتمالا سپتوم باعث ناباروری نمیشه و باعث سقط میشه

سلام ميما خوش اومدي🌹🌹🌹💕💕

سلام عشق من خوبی مهربون توهم اینجایی 

😘😘😘امیدوارم زود زود نتیجه بگیری❤️❤️❤️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان