2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم منم تو عکس رنگی رحم بهم گفتن رحمت کجه حالا نمیدونم دقیق همون میشه یا نه.گفت برا بارداری مشکلی ...

ممنون عزیزم خداروشکر انشالله مال منم همینطور باشه به منم از عکس رنگی گفتن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام خانمهای گل من دیروز و امروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد امروز صبح هم رفتم آزمایش عدد بتام ۲۶۰ هستش ...

مبارک باشه خانومی انشالله بسلامتی بیاد بغلت

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان جون این انتقالت چه دارو هایی داشتی ،هیسترو و ...

عزیزم دوروز قبل انتقال تزریق رحمی gcsf داشتم.

داروهامم روزی ۴تا استرادیول،یدونه فمیبیون،یدونه مولتی پریناتال،یدونه آسپرین.

روزی دوتا پروژسترون همزمان تو یه سرنگ،روزی دوتا هپارین صب و شب دور ناف.

روز دوم و پنجم انتقال،نصف امپول هاچ سی جی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
قربونت عزيزم 

گل صحرا عزیزم کاش اون لحظه برای ما دعا میکردی.....

خیلی حس قشنگیه لحظه ی شنیدن صدای قلب نینی مخصوصا صدای اولش....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای جانم خداروشکرررر،باورت نمیشه همینجوری اشکام داره میاد با اینکه از نزدیک ندیدمت ولی از ته قلبم برا ...

ممنونم ترانه جان🌻🍃 بخدا لطف و دعای شما دوستای مجازیم از صدتا دوست واقعی باارزش تره برام.

به همسرم میگم ما تک تک همو درک میکنیم میفهمیم دردمونو..

ان شاءالله حاجت روایی هممتون رو اینجا میبینم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم دوروز قبل انتقال تزریق رحمی gcsf داشتم. داروهامم روزی ۴تا استرادیول،یدونه فمیبیون،یدونه مولتی ...

اسمتو عوض کن که اصلا مناسب مامان چهارتا بچه نی🙃

بخدا از دیشب همش تصویرتو دارم که داری میزنی خودتو همشون با هام گریه میکردند😉😍😍😍😍😍به عزیزم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ب سلامتی و مبارکه

ممنونم مامان جون🌸

خداروشکر😍😍😍😍 خدایا شکرت خدایاشکرت،تبریک میگم❤

قربونت صدف جون🌸🌻

ان شاءالله مادری خودت❣

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

خداروشکررر عزیزم

میگی چیکارا کردی!!!و اینکه تو اون ۱۴روز نت استفاده میکردی؟

خوووو خوووووو حالااا ننه ی جوجه ها سوال دارم   درمورد فسقیلات چند روزه بودن   از آ تا ...

من در خدمتم عزیزم🌻

یه نی ۴تایی داشتم که باز کردن و جنین هام بلاست و هچینگ شده بودن.

🍃داروهام هم ،سیکل قبل انتقال ال دی و آسپرین و یدونه آمپول میکرولین.

🍃خود سیکل انتقال هم ، استرادیول که از دوتا شروع شد بعد پنج روز سه تا شد و بعد چهارتا.

دوروز قبل انتقال تزریق رحمی gcsfداشتم.

داروهامم روزی ۴تا استرادیول،یدونه فمبیون،یدونه مولتی پریناتال،یدونه اسپرین.روزانه دوتا امپول پروژسترون همزمان.دوتا هپارین صب و شب دور ناف.و روز دوم و پنجم انتقال نصف امپول هاچ سی جی.

🍃چهارروز به انتقالمم ضخامت ۸ بود که دکتر گفت بین ۸ تا ده خوبه برای انتقال.

خداروووو شکر....واقعاااااا اشکم در اومد مامانی...خدارووووشکر❤💕❤💕❤💕❤

قربونت برم تینا جون🌸🌻

ان شاءالله چندروز دیگه جشن مادری خودت فدات شم🌸🌻🍃🍀

واي عزيزم مباركت باشه با اين بتا كه قطعا بيشتر از يه دونه ني ني داري شايد هم همون ٤ تا . ان شا الله ...

ممنونم مامان سبحان🌻🍃🍀

ان شاءالله بارداری راحت شما مهربون❣

هر چی خیر باشه❣❣❣

مبارکه مامان حال 🤰🤰🤰و اینده🤱🤱🤱😍😍😍 خدا رو شکر❤️❤️❤️ درسته دق دادی مارو ولی به خوشی اخرش می ا ...

قرررررربونت تو عززززیزم🌻🍃🍀

بخدا تقصیر مسئول آزمایشگاه بود🙈🙈🙈🙈 

بوس به لپت❣

ان شاءالله قردادن واسه تو😚😙😍