2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
عزیزم طبق تجویز برو جلو..... ببین یا دکتری انتخاب نکنین یا اگه انتخاب کردین تجویزاتونو دنبال کنین.. ...

باشه گلم.به حرفاش گوش میدم دیگه .از فردا شروع میکنم داروهامو 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

راستی دمنوش به که مشکلی نداره؟؟🤗🌻🍃😙🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوشگلا🌸🌻🍃🍀 من اومدم باز😁 بچه ها من دور هاله سینم پوسته پوسته شده دلم میخاد بکنمشون..😐 م ...

ای جانم...نی نی ها اون تو حسابی مشغولنا ماشاء الله😍😍

یکم چربش کن با روغن زیتون .فکرنکنم ایرادی داشته باشه

سلام خوشگلا🌸🌻🍃🍀 من اومدم باز😁 بچه ها من دور هاله سینم پوسته پوسته شده دلم میخاد بکنمشون..😐 م ...

عزیزم فکر کنم از پروژسترونه....

فکر کنم با روغن زیتون میتونی چرب کنی.....

بازم میخوایی زنگ بزن از دکتر بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانم...نی نی ها اون تو حسابی مشغولنا ماشاء الله😍😍 یکم چربش کن با روغن زیتون .فکرنکنم ایرادی دا ...

مرسی ساراجونم🌸🌻🍃🍀

پس چرب میکنم...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم فکر کنم از پروژسترونه.... فکر کنم با روغن زیتون میتونی چرب کنی..... بازم میخوایی زنگ بزن از ...

باشه عزیزم میپرسم🌻🍃🍀

این روزها چیزهای جدیدی در خود کشف میکنم😂😂😂😁

سارا جون اونموقع ام گفتی دکتر بهت گفته اووابوست بخوری، اتفاقا میخواستم ازت بپرسم مگه فقط برای تقویت ...

اره با تاکید گفت بخور.منم که تنبل ؛سرخود ؛داشتم پزشکی میکردم واسه خودم . تو نت دلیل پیدا میکردم نخورم 😁امشب برم بخرم شروع کنم از فردا...

سلام ببخشید میگم دکترتون گفت تو این سیکل جلوگیری کنید یا خودتون جلوگیری کردین؟ من پریود اولم رو شدم ...

عزیزم دکتر گفت..من تخمدانام اندازه پرتقال شده بود.هنوزم خیلی درد دارم.میدونم هنوز کیست دارم.به من گفت استراحت مطلق و نزدیکی هم ممنوع.

ای جاااااان دلم....لرز از علایم صددرصد مامان شدنه💕💚💕💚💕

😍😍😍😍😘😗😇🍀🍃🌻

ان شاءالله همینطوره..

اون شب مثلا داشتم درد دل میکردم با فندقا...

میگفتم به موهای تا کمرم رحم کنین که به خاطر شما رفتم کوتاه کردم ..  گفتم ننه میشم سخته موی بلند😁😂😂😂

همسرم میگه از الان منت نزار رو بچه هام 😉😂😁😂😋

ساراجون غير از اووبوست تقويتي چي داده بود؟ گفتين يادم نيس ببخشيد

قربونت محیا جونم... اووابوست و گلوکوفاژ و قرص دارچین و ویتامین ب همون که یه بار گفتی به همسرتم دادن و یه قرص چربی سوز و قرص covitan . و یدوفولیک