2777
2789
عنوان

بچم دوسالش جییشو نمیگه

81 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها دخترم دو سالشه یعنی دهم اذر میشه دو سالش کامل ولی جیششو نمیگه الان چهار روزه پوشکش نکردم ولی یکبارم نگفته جیش دارم منم هفت ماهه حاملم به نظرتون صبر کنم یا پوشکش کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشکش کن.

من دخترمو ۳سال و ۲ماهش بود گرفتم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

عزیزم

بچت هنوز حرف زدن بلد نیست

توی بدترین سن میخوای از پوشک هم بگیری 

۲ خیلیییی زوده

شما تازه نزدیک ۳ سالگی باید یه اموزش شروع کنی فقط

یعنی اقدامی هم نکنی

فقط اموزش در حد اشنایی با دستشویی رفتن و...

بعد۳ سالگی هر وقت دیدی میتونه اقدام کنی

الانم ببند پوشکشو

بچه عذاب میکشه

این روشی میگم امتحان کن من دخترم ۲۰ روز پیش دقیقا سر ۲ سالگی از پوشک گرفتم شکر خدا خیلی خوب همکاری کرد ...یه کاغذ چسبوندم روی دیوار بهش گفتم هربار جیش داشت بگه تا براش برچسب ستاره بزنم هردفعه میرفت کلی ذوق میکرد و میومد براش ستاره میچسبوندم ۱۰ تا ستاره هم شد یه جایزه براش خریدم تا یک هفته ستاره براش زدم دیگه راه افتاد ...البته قبلش برا پسرم که پیش دبستانی هست شعر و سوره حفظ میکرد ستاره میزدم جایزه میخریدم اینم خیلی مشتاق ستاره بود

الان بهش فقط اموزش بده کتاب بخون و یا عروسک هاشو ببر جیش کنن خودش کم کم گرفته میشه پسر من نزدیک سه سال خودش پوشک رو دراورد گفت بزرگ شدم نمیخوام 

شبا ولی میذاشنم تا اینکه چند ماه مونده به چهار سالگی اونم خودش دراورد گفت دسگه نمیخوام

کلا بذار بچه هروقت امادست

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

[QUOTE=362120456] این روشی میگم امتحان کن من دخترم ۲۰ روز پیش دقیقا سر ۲ سالگی از پوشک گرفتم شکر خدا خیلی خوب همکاری ک ... 

اره منم اینکارو میکردم بعد ده تا ، شکلات که دوست داشت بهش میدادم و رو چیزهایه دیگه هم استیکر و ستاره جواب بود البته همه بچه ها اینطور نیستن استارتر امتحان کن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه