2777
2789
عنوان

نشد ولی حسرتش به دلم موند😭

137 بازدید | 15 پست

بچها من امسال پشت کنکوری تجربی ام اما اصلا به خاست خودم نبود تجربی بخونم برا همین تلاش نمیکردم سه سالمو به بطالت و رفیق بازی گذروندم اگه هم رشته ای باشه که بخام براش بخونم مث دندون فقط برا پولشه علاقم به برنامه نویسیه هرشب میترسم ده سال دیگه خودمو سرزنش کنم که تو تازه 18 سالت بود میتونستی راهتو عوض کنی بنظرتون برام دیر شده؟ یا اگه برم برنامه نویسی بخونم دیگه حسرتی نخواهم داشت😭خیلی از ارزو به دل موندن میترسم

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

برو بابا هنوز بچه ای چه دیری شروع کن کاریو که دلت میخواد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر قشنگ رشته تجربی میتونی هر رشته ای دلت خاست انتخاب کنی واسه دانشگاهت خب مهندسی کامپوتر انتخاب اونجا برنامه نویسی یاد بگیر

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

دختر قشنگ رشته تجربی میتونی هر رشته ای دلت خاست انتخاب کنی واسه دانشگاهت خب مهندسی کامپوتر انتخاب او ...

اگه میزاشتن همچین چیزی برم که تجربی نمی فرستادنم برا خودم نیستم انگار امسالم میتونستم یه رشته پایین تر از رشته های تاپ بزنم نزاشتن🙁

واقعاا ۴۰؟آفرین به این ارادهمن ۲۲ سالمه ولی میگم ب خودم دیگ پشت نمونماز بقیه هم کم حرف نشنیدم

همین دو ماه کلی حرف شنیدم اصن نمیتونم فک کنم تو چی کشیدی 

انقد هم روحیه داره با شوهر و بچه از ما پیگیرتره

دمش گرم

منم اراده م خدایی خوبه

ولی انقدر بقیه تو زمانایه مختلف بهم حرف زدن ک میگم اگ بمونم امسال و بازم نشه چقدر اونا شاد میشن ولی از طرفی عم نمیتونم خودم رو متقاعد کنم ک به خاطر شادی یا ناراحتی بقیع به خودم حسرت بدم

امسالم واقعا نسبت ب سالایه قبل پیشرفت داشتم ولی خب نه در حد رشته ای ک میخواستم

همین دو ماه کلی حرف شنیدم اصن نمیتونم فک کنم تو چی کشیدی

عزیزم

ای کاش ماله منم فقط دوماه بود

این آخریا میگفتم دیگ خود خدا هم شاید دوسم نداره ک هی ضایع میشم

بعدشم از کسایی حرف میشنیدم ک موفقیت انچنانی نداشتن خودشون ولی ...