2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
بچه ها صبح بی بی چک زدم.منفی بود چند ساعت بعد رفتم سراغش دیدم این شکلی شده امروز روز یازدهم بود

بیام بزنمت؟

هی مبگم سر خود دارو قطع نکنین.....

با بی بی برا خودتون تعیین تکلیف نکنین.....

تورو خدا تا آز ندادین برا خودتون دارو قطع نکنین.....

انشالله مامانی عزیزم.....

توروخدا داروهاتو ادامه بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بخاطر دلگرمیت من غذاهای گرم و سردو سبزیجات اصلا نخوردم میوه ها هم همرو کمپوت کردم و ...

چه نشاسته ای باید خورد . برای چی خوبه 

هر نشاسته ای باشه میشه . من دارم تو خونه ولی نمیدونم نشاسته ذرت هست یا گندم ؟

بعد یبوست نمیاره ؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها دکتر به من گفت اووابوست بگیر بخور.مگه فقط واسه تقویت تخمک و تخمدان نیست؟!چه ربطی به انتقال دا ...

عزیزم طبق تجویز برو جلو.....

ببین یا دکتری انتخاب نکنین یا اگه انتخاب کردین تجویزاتونو دنبال کنین.....

ببین من چیزی برام مبهم باشه از دکترم میپرسم یا قانعم میکنه یا قانعش میکنم.....

اگه با دکترتون همچین رابطه ای ندارین به نظرم عوض کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش میکنم عزیزم، نه سوداوی نگفت،  همون صفراوی مزاج با غلبه ی صفرا شما رفتی طبایع دات ای ...

سایت طبایع هربار برام یه چیز میاره یه بار گرم یه بار معتدل 

الانم رفتم دوباره تست دادم سرد آورد🤕 مزاج هم سوداوی یا صفراوی میاره ولی هرسه بارهم خشک بود طبعم

ولی رفتم یه جایی که محصولات روازاده رو می فروخت ومشاوره داشت ازم سوال پرسید وگفت طبعم گرم وخشک هست وطبعم صفراوی با غلبه ی سودا وبهم رژیم داد که قبلا گفتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

خانما راهنمایی میخوام

من همیشه ایام پریود اگر سرما به کمر و رحمم میرسید قولنج میکردم. رحمم سفت و منقبض میشد و خیلی درد میکرد

حالا من از امروز صبح اینطوری شدم. سرما نخوردم اما دیشب دستشویی داشتم از شدت هوای سرد بیرون تنبلی کردم برم. آخه دستشویی تو حیاطه. تا صبح بیدار بودم و از این پهلو به اون پهلو شدم ولی دستشویی نرفتم. صبح که بلند شدم رحمم منقبض و درد ناک شده بود تا الانم خوب نشده. 

حالا اشکالی نداره ایزوکسوپرین بخورم؟

این قرص رو قبلا دکتر به خاطر درد هایی که داشتم برام تجویز کرده بود ولی جرات نکردم بخورم. 

الان به نظرتون یکی بخورم دردم کمتر بشه؟

سلام خانماوانا جون،،،تورو خداااااا کمکم کنید این چکاری بود کردم😭😭😭تو پستای قبلیم گفتم از زاج وروغ ...

عزیزم تو رو خدا سر خود کاری نکن.....

اگه دلت آروم نمیگیره برو دکتر ببین چی میگه.....

اگه نیاز به شستشو داشت برات تجویز میکنه.....

سلام دوستان خوبم  علت لكه بينى ام مشخص شد هماتوم پشت جفت ام دارم اندازه اش ٩mm*٣١ هست&nb ...

عزیزم والا مال من ۱۱ در ۱۹ بود اگه اشتباه نکنم....

مال تو بزرگتره اما نگران نباش انقدری بزرگ نیست.....

مراقب باشی به خیر میگذره.....

دوشنبه نوبت سونو دارم عیب نداره بذارم اون موقع برم اخه من شهرستانم ودکترم همدان هستش،،،یا اینکه برم ...

یا منتظر ویزیتت شو یا همونجا یه دکتر زنان برو چک کنه فقط سر خود اصلا کاری نکن!!!!!

مامان اينده سلام خوبي؟ يه سوالي داشتم از خدمتتون، چند روز بعد از قطع انوكسا و اسپرين ميترميم ازمايشا ...

قربونت🌸من فک کنم بعد یماه رفتم. درست خاطرم نیست.

آره تهران آزمایشگاه نیلو

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘