2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
برنامه من تا اردیبهشت سال اینده عقب افتاد، تا اون موقع چطوری صبر کنم اخه؟ خدایا از در و دیوار داره برام میباره، چاره ایی جز شکر کردن ندارم تو رو خدا برام دعا کنید یه روز انتظار سخته حالا این همه صبر کردنو کجای دلم بزارم ؟؟؟؟
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
دو تا میکرو منفی یه ای یو ای منفی دو سالو نیم انتظار یه سال دیکه هم بهش اضافه شد خدایا یه گوشه چشمی به ما بکنی جی میشه اخه؟!!!!
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اناجون مرسی از اینکه چند وقت یکبار یاداوری می کنی درسته عزیزم تو دنیای مجازی باید بیشتر احتیاط کرد تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. منم پس فردا با طرازی وقت دارم فکر کنم باید سینا فکت بهم بده و سونو هم داشته باشم تا پری بعدی مراجعه کنم . الان فقط نگرانیم اینه که درمانگاهی که سری قبل امپول می زدم پرسنلش عوض شده متاسفانه موندم امپولا رو کجا برنم . خدا یا خودت کمک کن . بعضیا می زنن اصلا متوجه نمی شی این چند وقت امپول ب 12 معمولی زدم کلی درد کشیدم
مهدیه و مهدیار عزیزم من جای تو بودم آز رو میدادم....
عزیزم بحث امید داشتن و نداشتن نیست....
بحث اینه بعدا پشیمون نشی چرا آزو تکرار نکردی!
یادته ترانه جون چی گفت؟؟؟
به خاطر زود نا امید شدن و قطع پروژسترونش چه قدر افسوس میخورد!
شکر خدا که بتای خوبی داشت و ایشالله که خوبم پیش میره!
پس ایشالله که همه چی برات خوب پیش میره!
مهم اینه خیر و مصلحتت هر چیه برات اتفاق بیفته!
مواظب خودت باش عزیز دلم!!!!

عسلکم چرا؟
مگه چی شده؟
عزیزم حتما خیری پشت قضیه هست!!!!
شاید قراره یه جور شیرینتری نتیجه بگیری!
شاید یه چند روز دیگه میخوایی بیایی و با اشکای شادی خبر معجزه بدی....
خدا رو چه دیدی؟؟؟؟؟

باران جون من خودم هپارینامو دور ناف میزدم....
یکی دو بارم رو بازو و رونام زدم اما من دور ناف رو ترجیح میدادم چون کبودی بازو و رونام بیشتر بود!

فدات سمی جون....
عزیزم ب۱۲ ها یکم سوزش رو دارن با اونا مقایسه نکن!
من خودم زیر جلدیارو فکر کنم دیگه بتونم بزنم اما عضلانیا سخته خودم بزنم!
عزیزم به نظرم بگی همسرت یاد بگیره راحتتری!
کاری نداره اصلا!
در ضمن شوشوها چون با دلسوزی میزنن دردش کمتره!
پس داری به سمت مامان شدن میری....
ایشالله به زودی مامان سمی صدات کنیم!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامی مرسان عزیز نمیدونم چی بگم،چون هرچی بگم دلداری محسوب میشه و خودم از دلداری متنفرم اما خوشحالم که امید داری و صبورانه می خوای ادامه بدی و این رو خوب میدونم خداوند همیشه برامون بهترین ها رو می خواد برات آرزوی بهترین رو دارم عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
تورک آنا جون ممنون از راهنماییت عزیزم با اطلاعات شما متوجه شدم دیفرلین واسه چیه. چقدر خوبه دوستی مثل شما داریم وقتی هرجا گیر میکنیم به دادمون میرسی، آنا جون برات از خداوند بهترین ها رو میخوام عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
راستی آنا جون اگه دور جدید ختم صلوات گذاشتی برای من هم 2000هزارتا کنار بذار عزیزم
ناناز جون عزیزم خوبی شما ایشالله نی نی ها سفت به دلت چسبیده باشن ناناز جون یه چندتا سوال داشتم 1-قبل از بیهوشی پانکچر از شما اکو قلب گرفتن یا نیازی نیست؟ 2-هزینه سونو و ویزیت تو مرکز مهر هر دفعه چقدر میگیرن؟آخه دکتر من میگه احتیاجی نیست تا روز پانکچر بری مرکز مهر، همه سونوها رو مطب انجام میده میخوام بدونم چقدر تفاوت هزینه هست
××××××بتی جون همه مون سراپا نیازیم اما من تو این ختما برای همراهی با دوستانه که شرکت میکنم! برای اینکه نشون بدم ماها باهمیم! وگرنه خدا اهل معامله نیست! تمام این کارایی که میکنیم واسه سبکی خودمونه! وگرنه خدا خدای همه مونه! حتی بی اعتقادترینمون!!!!!××××××× آنا جان موقعی ک خواستی 500ذکرتو بهم بدی منظورم از اینکه گفتم اگه نیت خاصی نداری این بود که ی موقع هست آدم ی مقدار صلوات یا ذکری رو برا نیت خاصی یا شخص خاصی برمیداره ک شاید سخت باشه جابجاش کنه بله منم معتقدم خدا اهل معامله نیست و تمام موارد دیگه با نظر منم یکی هست ، حالا اگه شما طور دیگه برداشت کردی ؟؟؟؟!!!!!!!!!!! و من منظورتو از اون جملاتی ک برا من نوشتی اصلا متوجه نشدم !!!!!!!!!چون من صحبتی نکردم ک اون جملات جواب صحبت من باشه!