2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
مرسان جونم ابجی جون ظهر کلی تایپ کردم ارسال نشد عزیزم هر لحظه که از خودت میگفتی من به همسرم انتقال میدادم حتی تهرانم که اومدم باهات دردو دل کردم هم بهش گفتم که دوستی ارومم کرد الان من نمیتونم اروم کنم دوست خوبم خیلی تو ذوقم خورد کاش با دوتا بی بی مختلف امتحان میکردی و الانم بقول انا جون تکرارش کن دو روز بعد ازمایشگاهی دیگه انا جون من همیشه همراهتم :-*
فقط خدا
دیبا جون عشم پس ایشالله همو اونجا میبینیم! منم ایشالله از مهر برو بیا خواهم داشت! شایدم میکرومون با هم شروع بشه! خدا رو چه دیدی شاید قراره هر دو مون با این شرایطی که داریم قراره کلی خوشحال بشیم!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستی جون دراز نشست خیلی خوبه فقط تا قبل سیکل! مطمئنا شمام تا قبلش انجام دادی! من خودم الان چهار ماهه پیلاتس کار میکنم که رسما رو عضلات شکم و لگن و ران و ... کار میکنه! میگن خونرسانی به رحم رو زیاد میکنه! درزانشستم همینطوره! فقط تا قبل شروع آمپولای تحریک تخمکگذاری!!!! ناناز جون قربونت بشم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم مرسان جون خیلی ناراحت شدم،، نمیدونم چی بگم عزیرم ،،حتما یه جا دیگه تکرار کن ایشالا که اشتباه کردن سوگلی جون گونال اف رو بازو هم میتونی بزنی فرقی نداره ،من یه در میون بازوی چپ و راست میزدم،،،یه بار دور ناف زدم خیلیییییی کبود شد و درد ناک دیگه نزدم الهی همه تون نتیجه بگیرین و خبرای خوش بشنویم
آفرین به شجاعتت و توکلت مامی مرسان.... مطمئن باش به زودی جواب این توکلت رو امیدت رو میگیری!!!!!
تورک آنا آخه یک ماهه ال دی ر خوردم الآن هم دارم استرادیول میخورم .دکترم هم اصلابه هیچ وجه نمینوشت آزمایش هار برام.میگفت بالابری پایین بیای توفقط مشکل عدم تخمک گذاری داری ولاغیر... منم دادم یه دکتر دیگه نوشته وآزمایشگاه بیرون دادم.....فکرنکنم اصلا دکترم توجهی بهش کنه وانتقال ر انجام خواهد داد
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جان من یازده روز سینا فکت زدم بعد قطع کرد گونال دادن روزی 4 تا گونال الان هم از جمعه ستروتاید داده روزی یک عدد و مریونال روزی یک عدد بعدشم کلی نگرانم کرد . نمی دونم شماها میگید سایزش خوبه اما تون میگفت کوچیکه
سهیلا جون مطمئن باش هیچ دکتری وقتی ببینه مشکل داری الکی انتقال نمیده! هر چی باشه اعتبارش زیر سوال میره! خوب مقاومت دکترا برا نوشتن آز برای اینه میخوان گام به گام پیش برن وگرنه هیچ دکتری اگه وجود مشکل ثابت بشه بی تفاوت از کنارش نمیگذره!!!! خیالت راحت! ایشالله که اصلا مشکلی وجود نداره! آراد جون احتمالا بعدا پرتکل رو تغییر دادن و فهمیدن برات سیکل آنتاگونیست خوب بوده! به نظرم نگران نباش و با آرامش جلو برو و نهایتش همه چیو بسپار به خدا! ایشالله هر چی خیرته برات پیش بیاد!!!!
من لکه بینی پیدا کردم به رنگ قهوه ای روشن.هنوز صدای قلب نینیمو نشنیدم.یعنی بازم دارم سقط میکنم؟؟؟خدایا دیگه تحمل ندارم. ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید.نمیتونم برا بار چهارم بچمو سقط کنم .خدایا اگه میخوای بگیری پس چرا دادی.
ستی جون عزیزم ایشالله قراره بغلش کنی.... به چیزای خوب فکر کن.... عزیزم لک چه عرض کنم بودن دوستانی که خونریزی داشتن اما شکر خدا وروجکاشون سرسختتر از این حرفا بودن! ایشالله برا تو هم همینطوره!
مامی مرسان جون میفهممت عزیزم جزصبر چاره ای نداریم.ولی خداروشکر روحیت خیلی بهتراز منه آناجون من امروز ویزیت شدم دکترم گفت ضخامت رحمت بالاست درحالی که5روزه پروژسترونو قطع کردم.چندروز بعد پروژسترون پریود میاد؟درضمن دکترم گفت فردا دوباره تیتر بدم ولی من نمیخوام برم میدونم که فایده نداره