2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047300 بازدید | 684585 پست
بتی عزیز دلم نه عزیزم ببخشید شاید جملاتم بد معنی شدن..... عزیزم من یه نظر کلی گفتم نه خطاب به شخص خاصی.... منظورم این نبود که شما نظرتون متفاوته یا چیز دیگه ای..... خواستم بهت بگم من یه همچین اعتقادی دارم و بدون رو در بایستی نه تنها شما، هر کدوم دیگه از دوستانم بخوان من حاضرم سهمی از ختما رو که برداشتم به دوستان بدم حتی اگه خونده باشمش! منظورم این بود من هیچ وقت به این فکر نمیکنم که اگه فلان جزئی رو که برداشتم نخونمش خدا قهرش میگیره.... منظورم این بود که من به خاطر تعهدی که برای همراهی با دوستان دارم و به خاطر آرامشی که این همراهی و قران خوندنا و صلوات فرستادنا بهم میده تو این ختما شرکت می کنم.... امیدوارم این دفعه منظورمو خوب رسونده باشم و ازم دلگیر نشی.... من فقط باورای خودمو گفتم و به خودم اجازه نمیدم به باور کسی توهین کنم..... اما بازم به خاطر نارسا بودن منظورم معذرت میخوام.... من هیچ وقت دوست ندارم باعث رنجش کسی بشم.... عزیز دلم بتی جونم خواهش میکنم حلالم کن اگه باعث ناراحتیت شدم.... چون من هیچ وقت از حق الله واهمه نداشتم اما حق الناس چیزی نیست که بشه به راحتی جبرانش کرد.... خواهش می کنم حلالم کن اگه ناراحتت کردم!!!! ترانه عشقم چی شده؟ وای خدا شاهده خیلی دلم شکست..... عزیزم فقط میخوام بدونی کنارتیم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظر جونم برات همون روز جواب دادم ظاهر متوجه نشدی سنو ۶۵ جدیدا شده چون مرکز خصوصیه ویزیت ۳۰ بنظرم همون مطب راحتتر باشی البته اگه هر سری سنو هم بشیا ویزیت خالی خدای نکرده مشکلات داخلی رو که نشون نمیده اکو هم نداشتم من تو این دوسال دوبار هیسترو شدم و دو بار پانکچر از موسسه راضی بودم انشاالله بار اول نتیجه بگیری دوستم :-*
فقط خدا
نانناز جون هرچه قدر نگاه کردم پیدا نکردم ، ببخشید که تو زحمت افتادی، من الان هر سری تو مطب ویزیت و سونو رو باهم 63 میدم، من هم فکر می کنم تو مطب آدم راحتتره، عزیزم ایشالله این روزهای باقی مونده زودتر برات بگذره و با جواب مثبت شادمون کنی
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام دوستان..... ترانه جون چی شده?بیاازخودت بگو...مانگرانتیم..!! بچه ها واسه من که تو سیکل میکروهستم ومیخوام جنین فریز انتقال بدن تزریق آمپول آنفولانزا مشکلی داره....???آخه ماهرسال برای جلوگیری از سرماخوردگی این آمپول ومیزنیم....!!! اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
انا جون و دوستان ی سوال. به من طرازی ب6 و ب12 داد و اسپرین. حالا این درمان چند ماه قبل سیکل میکرو باید انجام شه؟ من 2،3 روزه دارم می خورم مثلا میشه هفته. بعد ال دی بخورم یا ی ماه صبرکنم؟ طرازی برای 10 هفته امپول ب12 داد وگفت در حین دارو بیا تو سیکل نه اینکه بخوری تموم شه بعد 2_3 ماه بیای.حالا نمی دپنم حداقل چند مدت باید بخورم
مرصده جان عزیزم هشت برابرکه نیست . اول 50 بوده دوبرابرش میشه 100. بعد 100 که شده دوبرابرش شده 200 . بعد 200 دو برابر شده که میشه 400. پس نرماله نگران نباش. بتا هر 24 الی 48 ساعت تقریبا دو برابر میشه. دوباره دو روز بعد عدد جدید دو برابر میشه نه عدد اولی.
الهی و ربی من لی غیرک ( خدا یا من به جز تو چه کسی را دارم)