2777
2789
عنوان

آیا فرد بیماریم❓

337 بازدید | 63 پست

رفتارای عجیبی دارم.. مثلا نمیتونم تصمیم بگیرم، وفکرمیکنم وقتی فلان کاری روانجام میدم حتمن تهش اتفاق بدی میوفته و فاجعه میشه.. 

نمیتونم با ادما ارتباط بگیرم موقع ارتباط برقرارکردن دستم میلرزه، تپش قلب میگیرم و همینطور سردرد و بی‌قرارمیشم یجورایی که دلت شورمیزنه

زود احساس میکنم به آدما وابسته میشم، مثلا میگم طرف واسه اینکه فکرنکنه رومخم پس باید دوروز درمیون باهاش صحبت کنم

ازیه طرف خشکی توی رفتارم دیده میشه‌. نمیتونم گرم بگیرم و مثل بقیه باشم.. رابطم با بقیه همکلاسیام خوب نیست

بعد وقتا حس میکنم قلبم تنگ شده=)

خیلی عجیبه؟

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا همچین دلشوزه دارم که میگم انگار فاجعه شده و میترسم

بعدضی وقتام که تنها باشم گریه میکنم احساس بی‌کَسی میکنم

۱۶ سالمه ماه بعدی ۱۷ سالم میشه

خب مقتضای سنته این رفتار چیز خاصی نیست که نگران باشی برهه سنیه ..کم کم وارد جامعه شو که این خجالت باهات نمونه نتونی ارتباط بگیری .اول از همه کلاس هندی مقتضی سنت برو واکنشارو نبین چرا باهم این حرفو زد چرا اینجوری نگاه کرد نکنه داره مسخره میکنه اینارو باید لمس کنی با روحت تا عادت بشه برات و بی اهمیت میشه کم کم 

خب مقتضای سنته این رفتار چیز خاصی نیست که نگران باشی برهه سنیه ..کم کم وارد جامعه شو که این خجالت با ...

اخه سنم باشه که اینجوری نیست من غیرطبیعیم مامانم میگه کسی عین تونیستش من قبول دارم که طبیعی نیستم

فک کنم اعتماد به نفست پایینه خیلی دعوات میکردن خانواده؟ سعی کن برا خودت ارزش و شخصیت بیشتری قائل بشی

نه الان همین دیشب یه تاپیکیی زدم بعد گفتم که خب به بهونه درس به طرف پیام بدم باهاش حرف بزنم بعد حالش روبپرسم مثلا بگم حالت چطوره؟ خب رفتارش سردنیست که 

فک کنم اعتماد به نفست پایینه خیلی دعوات میکردن خانواده؟ سعی کن برا خودت ارزش و شخصیت بیشتری قائل بشی

اره دعوامیکردن خیلیی:/ 

اخه سنم باشه که اینجوری نیست من غیرطبیعیم مامانم میگه کسی عین تونیستش من قبول دارم که طبیعی نیستم

بعضی مادرا با این حرفا عزت نفس بچه رو میارن پایین چرا بوده زیادم بوده من زیاد دیدم ..کسی که خانواده ش تو سرش میزدن مثل شما اره هنوز خجالتیه ولی بیشتریارو دیدم با کلاس دوست اینا الان تو جنع نقل مجلسه .

بعضی مادرا با این حرفا عزت نفس بچه رو میارن پایین چرا بوده زیادم بوده من زیاد دیدم ..کسی که خانواده ...

اخه کسی عین من نیست که رفتارش

این حرف و نزن اقتضای سنته سعی کن اعتماد به نفست و بالا ببری و با تراپیست صحبت کن یا از مشاور مدرسه ا ...

اقتضا نیتس والا مامانم رفته بود پیش سه فالگیر فالگیر گفت دخترت پیشفعالی نوع 2 داره

این حرف و نزن اقتضای سنته سعی کن اعتماد به نفست و بالا ببری و با تراپیست صحبت کن یا از مشاور مدرسه ا ...

اگه میرفتم تراپیست و مشاور چرا تاپیک میزدم بنظرتون 🤔🤔