2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من زیر نظر مرکز یزد ای وی اف کردم دکترم دکتر افلاطونیان بود ۲۶ سالمه.مشکل پلی کیستیک  داش ...

عزیزم مبارکت باشه خدایا شکرت برای مامان جدیدمون

انشالله بسلامت این مراحل رو پشت سر میزاری دوست عزیز👍🌺❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من زیر نظر مرکز یزد ای وی اف کردم دکترم دکتر افلاطونیان بود ۲۶ سالمه.مشکل پلی کیستیک  داش ...

بازم تبريك ميگم مامان نازنين، و از توضيح خوبت ممنونم، به قول اناجون نينيا گواراي وجودت🎊🎉🎉🎊💝🎊🎉

پس انتقالت فريز بود

برا انتقال از روز دو پري بهت استراديول دادن؟ و روز ١٨ انتقال دادن؟؟ منم انتقال فريز دارم انشالله گيج شدم كه قراره كي برم دكتر و چ دارويي قراره بدن،،، برا شما چيكار كردن سيكل انتقالتون؟

...
سلام ببخشید من یه سوالی داشتم نمیدونم از کی بپرسم من ۱۴ هفته باردارم از سینه ام یه چیز ابکی میاد وقت ...

بسلامتی این روزها رو سپری کنی دوست عزیز

پرولاکتین بدن تو شرایط بارداری اتوماتیک میره بالا و طبیعی ست و یکی از نشونه هاش ترشح شیر مانند از سینه ست

اما حتما به دکترت بگو چون ممکن لازم باشه ازمایش ازت بگیرن و سطح ش رو چک کنن

مرسی عزیزم طبیعی که نمیشه شوهرم صفر آخرین آزمایشش  

صفر یه عدد ازمایشگاهیِ دختر

تو همون صفر کلی اسپرم هست

بعد کار خدا نشد نداره

با من هم بحث نکن😉😎

یعنی دارو قبلش بهت نداده که از روز چند بخوری  مثل استرادیول ویتامین ای و....؟البته شایدم سیکلت ...

نه هيچ چي نداده همين اعصابمو خورد كرده

منشي احمق اصلا ب آدم جواب درست حسابي نميده

نميدونم چيكار كنم

...
صفر یه عدد ازمایشگاهیِ دختر تو همون صفر کلی اسپرم هست بعد کار خدا نشد نداره با من هم بحث نکن😉😎

چششششم،والا به صفر اعتماد ندارم مطمئنم اسپرم پیدا میکنن،شماام برامون دعا کنید خدا کمکمون کنه من تماما سپردم به خدا ان شاءالله ماه دیگه بتونم انتقال بدم   

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

مبارکت باشه عزیزم.

هر مرکزی یه جوریه.

برای من که دکتری که انتقال داده بود توی دفترچه ام دو تا آز بتا نوشته بود.

یکی ۱۴ ام و یکی ۱۶ ام.

با اینکه اولی ۱۰ هزار بود من باز رفتم.

اما مثلا رویا جون فک کنم ۲۸۰۰ بود ، اما مرکزش گفتن گویا عالیه و لازم نیست دیگه تکرار کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان امروز روز ۶ انتقال هست و من هیچ حسی ندارم☹️ 

به روز ۶ خوش اومدی

من روز ۱۰ ام هستم

دنبال چیزی نگرد ما هم گشتیم نبود😊

خیلی ها بدون هیچ علائمی مامان شدن

از ته دلت بخواه که ایشالله مامان بشی

که البته الان هم مامانی چون تو دلت جنین هست 

پس اروم و با شاااااادی روزهات رو سپری کن

منتظر بتا خوشگله هستیم هاااا

انشالله🙏

مشکل شما چی بوده؟

دخیره پایین سن بالا از نظر اونا البته 

۴۴ سالمه همسرم ۳۹ 

گفتن همه چیت خوبه ولی ذخیره تخمدانت 012 هست اهدایی باید بگیری گفتم صفر که نیست هی میگفت ارزشی نداره 😡

تازه خبر ندارن رفتم نیکان آز مجدد دادم گفتن پاینترم اومده 0.01 شده البته اونا سیکل ای وی افو شروع کرده بودن که جواب آز جدید اومد 

کلی گونال زدم یه دونه فولی هم نداشتم درحالیکه سه ماه پیشش با لتروزول هر بار دوسه تا داشتم 

اوناهم سیکلو متوقف کردن و گفتن که پری شدی بیا پرگووریس بدیم 

منم اومدم حسابی گیاهی خوردم  فراسیون جنسینگ  گرده نخل و سویق و .........و dhea خوردم  و پروکسید منتظر پری هستم که تا حالا خدارو شکر همیشه منظم بوده 

منکه تا دخترمو بغل نگیرم  ول کن نیستم 😉

دخیره پایین سن بالا از نظر اونا البته  ۴۴ سالمه همسرم ۳۹  گفتن همه چیت خوبه ولی ذخیره تخ ...

اشکالی نداره حتما با دارو حل میشه مشکلتون نگران نباش اصلا،حتما بغلش میکنی منم همین حسو دارم

با انرژی مثبت با قدرت میریم تو شکم همه ی این مسائل،بهترینها در انتظارته