2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
اره سرچ کردم مربوط به دی ان ای اسپرمه مرسی عزیزم  فقط متوجه نشدم میشه الانم انجام بدیم خیالمون ...

عزیزم کلا قبل تشکیل جنین معقوله یعنی قبل پانکچر و ورود به سیکل.....

بعدش معنی نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اه جدی دستت درد نکنه  ولی متاسفانه آز قبل عید موند ابن سینا  مال این ماه هم دست نیکان تو ...

عزیزم سعی کن از مدارکت کوپی بگیری دستت باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر پر روووووو....وا یعنی چی😡😡😡مگه تحت نظر اونا نیستی..واقعا که😡😡😡چقدر کادر پزشکی ما وجدانش ک ...

از لحاظ منطقی باید زیر نظر اونا باشم اما .... چی بگم.... خیلی دلم از دستشون گرفته

هر کی مثبت میشه سریع اسمشو مینویسن و تاریخ میزنن تا جزو سوابق و موفقیت های کلینیک ثبتش کنن اما هیچ جا گزارش نمیکنن از این تعداد چند نفر به سلامت زایمان میکنن

ای جان عزیزم🍀 امیدوارم به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه.. منم از ۱۷۷ رسید به شش و ختم بارداری. آزم ...

ازمایش انعقادی که دادی چی بود و چه مشکلی داشتی. اخه منم این دوسری که انتقال داشتم جنین بلاست و به قول خودشون با کیفیت برام انتقال دادن ولی نتیجه نگرفتم حالا باید ازکجا بفهم مشول از کجا بوده؟ 

من یه سوال دارم چرا ماه پیش که من وارد سیکل ای وی اف شدم بهم ال دی ندادیا هیچ امادگی فقط گفت پری شدی ...

عزیزم نه همه سیکلها با ال دی نیست.....

نمیدونم حالا برا شما با ال دی خوبه یا بدون ال دی.....

من هر سه سیکلم کوتاه و با ال دی بود....

اولی اگونیست و دو تای بعدی آنتاگونیست.....

من خودم طبق تجربم سیکل آنتاگونیست برام بهتر از اگونیست بوده.....

ممنون. عزیزم من فمیبیون و د ۳ میخورم اینارو هم بخورم؟

اره عزیزم حتمااااااااا بخور، کلسیم بخور، روزی چهار تا اووبوست، ویتامین ایی، رویال ژل، کیوتن 100،اگر مشکل انعقادی داری ب شیش، و هفته ای یه دونه امپول ب 12، اینا برای کیفیت تخمک و جنین هست 

طبیعی هست ؟ من فردا میخوام از دکترم بپرسم خیلی نگرانم فقط دوتا جنین دارم میترسم وقتی از فریز در بیار ...

گلم  یه سوال اگر صد برابر الانت استرس بکشی ایا چیزی درست میشه؟! چیزی عوض میشه! ارامش مطلق یعنی اعتماد به خدا، تو چیزی که وظیفه ات بود و انجام دادی تلاش کردی و نتیجه از دست تو خارجه، واگذارش کن به خدا، به خدا ارامش مطلق یعنی اعتماد به خدا، حتی اگه نتیجه دلخواه ما نباشه و بدونیم صلاحمونو بهتر از ما میدونه

ثمین جان فکرکنم دارم میمیرم😢 همه ش میگم خدا اگه قرار بمیرم زودتر راحتم کن

عه دختر این چه حرفیه ماها هم این روزا رو داشتیم ببین الان زنده ایم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مطب همون دکتری که برات انتقال داده رو پیدا کن برو پیشش.منم همینکارو کردم بیمارستان و مرکزا چون گروهی ...

عزیزم منم میخواستم همین کارو بکنم.... اصلا انگار گره افتاده تو‌کار.... یکی از دکترا که اصلا مطب نداره.... فقط کلینیک .... اون یکی هم که مطب داره یعنی همون دکتر منصوری تو مطب فقط حامله های طبیعی رو ویزیت میکنه. بفهمه آی وی اف هستی تو مطب قبولت نمیکنه

اصلا یه جوری عجیب غریبن همشون

گشتم یه دکتر دیگه پیدا کردم مامانم فردا حضوری بره صحبت کنه شاید بهم نوبت بده آخه اونم میگه نوبت دهی فقط از طریق سایت😔

پزشک زنان که مثل قارچ تو همه خیابونا مطب دارن اما به همه نمیشه اعتماد کرد

طبیعی هست ؟ من فردا میخوام از دکترم بپرسم خیلی نگرانم فقط دوتا جنین دارم میترسم وقتی از فریز در بیار ...

اگر خیری بخواد از سمت خدا برسه هیچ چیزی نمیتونه مانعش بشه هیچ چیزی، این جمله تو خود قران هست، اگر چیزی بخواد بیفته تو بهترین مرکز پیشرفته ترین دستگاه ها نمیشه چون اون بالا سری نمیخواد 

عزیزم اولا خوب زمان بره.... من یه سالی رو تغذیم کار کردم.... کلا لب به سردیجات نزدم.... یعنی هر چ ...

استارتر عزیز خیلی ممنون ک جوابمو دادی خدا خیرت بده

میشه برام دعا کنین خدا بهم یه نی نی سالم بده خداخیرتون بده