2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام. من تازه با این گروه آشنا شدم. امیدوارم من و تو جمعتون بپذیرید. ممنونم

خوش اومدی عزیزم ،منم تازه دوهفته ست وارد تاپیک شدم،امیدوارم وارد مسیر درست و خوبی بشی و از موفقیت هات تو گروه بگی برامون🌈💖🍭😍💟💜💚💚💚💚💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم .خوشبحالت ..چه بخور بخوری کردی 😂😂😂😂😉 متاسفانه ما اوضاع مالیمون این دفعه خوب نبود...حتی ن ...

عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی من بار اولم منفی شدم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم 8.2 بود.دنیا روسرم آوار شد.

من بااینکه تجربه نداشتم ولی ازین تاپیک یاد گرفتم و کلا روحیم عالی بود خودمم باور نمیکردم من که هروز تا12ظهر خواب بودم به عشق مادر بودنم صبح زود بیدار میشدم شبا زود وراحت میخوابیدم روحیم خیلی خوب بود همش تو سایت لباس بارداری و سیسمونی بودم ولی.....

الان نمیدونم برا بار دوم که بار اخرمه اخه جنین ندارم ذخیرمم 1.5بود قبل از سیکل الان فکر کنم 0شده باشه دیگه.اخه بعداز تخمک کشی میگن میاد پایین.

حالا نمیدونم چکار کنم که شانس اخرم رو از دست ندم..

وضیعیت مالی هم که واقعا افتضاح هست یعنی حتی دیگه کسی نیست بهش رو بزنیم قرض کنیم.اخه برا سری قبل مجبور شدیم قرض کنیم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
باز خداروشکر شماها تخمک دارید و اراده کنید و دارو مصرف کنید تخمک دار میشید وجنین دار میشید ،من که با ...

عزيزم تروخدا ناراحت نباش خدا بزرگه از خودش بخواه كاري نيست كه از دستش برنياد منم برات دعا ميكنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها.....بچه ها....

یه چیزی کشف کردم،الان انگشت کردم تو واژنم مثل اونموقع که شیاف میذاشتم داخل واژنم،یه عالمه خمیر نرم سفید تو واژنمه ،یادمه من تو این مدت که شیاف میذاشتم شیاف رو داخل می فرستادم و می خوابیدم تا صبح بعدش چیزی ازم دفع نمیشد نهایت یکی دوقطره ترشح ،این مواد خمیری سفید حتما بقایای شیاف های این مدته!چجوری دفع میشه نکنه مانع پریودی شه!؟؟؟؟

نه این سری بهم یه جنین داد با کلی آمپول ذخیره من چهار دهمِ یعنی خراب تازه لوله هام هم خرابِ و ممکن ...

عزیزم کاریوتایپ ها رو فقط اگر اطرافمون بچه غیرطبیعی داریم باید بدیم؟ اگه سابقه ای نداشته باشیم نمیخواد؟ 

فدای تو مرسی عزیزم💚💚خدا ایشالا سریع حاجت. دلتو بهت بده

حاجت هممونو بده اينجوري شيرين تره ناراحتي شما ادمو عذاب ميده دلم ميخواد همه به خواستشون برسن كسي جا نمونه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه هااااا من فردا بالاخره بعد این دو هفته انتظار روز آزمایش بتامه. بی صبرانه منتظرم تکلیفم معلوم بش ...

ايشالا خيره و جوابت مثبت از الان تبريك ميگم اينم از انرژي مثبت من 😁😁

بچه ها.....بچه ها.... یه چیزی کشف کردم،الان انگشت کردم تو واژنم مثل اونموقع که شیاف میذاشتم داخل وا ...

نه بابا اين شيافا باز نميشن تجربه دارم بعد چند روز مثل يه توپ ميشه خودش ميفته ازت نگران نباش ربطي به پريودم نداره