2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب یادت میمونه من کلا تو اسم ها گیجم😁

نه عزیزم منم خیلی گیج میزنم.این دوستمم چون تو خصوصی پیام میدادیم و در جریان کاراش بودم یادم‌مونده بود.بچه های انتقال و منتظر ازمایشو معمولا یادم میمونه.متاسفانه گفت منفی شده.خیلی ناراحت شدم

ان شاالله به زودی خداا براش جبران کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم رنج نرمال 0/3 تا 5 هست  t4 ممقدارش119/70 هست که نرمال تا 120 زدهt3 مقدارش  2.20 که ن ...

عکس بزار نفهمیدم

یا اگر کسی میدونه لطفا جواب دوستمون رو بده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
داروهامو قطع کردم چند روز دیگه پریود میشم؟؟؟ بچه ها انتقال بعدیم چه ماهی میشه؟دی ماه؟

عزیز م متاسفم واقعا

چندروز دیگه خبر پریودی میاد بیخیال

برا من یه ماه استراحت ماه بعد باید برم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
آندومتر چند باید باشه برای انتقال؟

۸ تا ۱۲ ،۱۳

بیشتر سه خطی بودنش مهمِ

درگیر نشو میگیره دختر😍👍

سلام. من تازه با این گروه آشنا شدم. امیدوارم من و تو جمعتون بپذیرید. ممنونم

خوش اومدی😍

به من هم تو انتقال اولم، جنین شناس گفت با این جنین ها انتظار دوقلویی ازت داریم!!! اما قسمتمون نبود د ...

وای دقیقا بهم گفت چند قلویی در تو میبینم که منم بهش گفتم مثل فالگیرا حرف میزنی که بعدا فهمیدم جنین شناسه

عزیزم مطمئنی لکه بینی ‌پریوده؟! مگه دارو نداری؟ نگفتند آزمایشت رو‌تکرار کن؟

اره گفتن قطع کنم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بهمن ۹۶ رنج اعداد بتام خیلی به مال شما نزدیک بود منم شتبه انتقال دارم. دیگه جنین ندارم. برام دعا ک ...

چرا این مدت انتقال ندادی؟علت افت بتات رو چی گفتن؟برای درمانش چیکار کردن عزیزم؟دکترت کیه؟