2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
خوش به حالت. حالا من اصلا نمیتونم استراحت کنم. یه امروز بیشتر خوابیدم ، پسرم خونه رو ترکونده. برای ...

عزیزم اصلا نگران نباش جاری من تا دوماه لک داشت تازه طبیعی هم باردار شده بود 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
منم از همه پرسیدم از کجا میدونن😅 چون به منم کسی چیزی نگفته.... منتظرم روز انتقال برسه یقه دکتر رو ب ...

من از دکترم پرسیدم همون موقع بهتون میگن هم تعدادش هم وضعیتشون 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من این سری هم هچینگ کردم هم پی آر پی چهارشنبه ازمایش میدم خبرت میکنم

عزيزم پى آرپى ٤٨ ساعت قبل انتقالتون براتون انجام دادن؟

همه جا خوندم معمولا اين حدودا انجام مى شه ٢٤ تا ٤٨ ساعت قبل انتقال

اما دكترى كه چند روز پيش رفتم آلمان مى گفت نه اون زمان انجام نمى ديم قبل از زمان تخمك گذارى بايد بشه

اينو ديگه نشنيده بودم و اولين بارم بود مى شنيدم

بهش گفتم كه اينو نشنيدم اما هر كى حرف خودشو مى زنه و تجويز خودشو قبول هم داره 

سلام خانمای گل 

من فردا باید برم ازمایش واسم دعا کنین 

مامانای مهربون به نی نیاتون بگین واسم دعا کنن 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزيزم پى آرپى ٤٨ ساعت قبل انتقالتون براتون انجام دادن؟ همه جا خوندم معمولا اين حدودا انجام مى شه ٢٤ ...

من دوروز قبل انتقال انجام دادم قانونش اینه دیگه

عزيزم پى آرپى ٤٨ ساعت قبل انتقالتون براتون انجام دادن؟ همه جا خوندم معمولا اين حدودا انجام مى شه ٢٤ ...

اون برا کسیه که میخواد طبیعی باردار بشه نا با میکرو

شکمی .سونو معمولی تو خود مطب داشت. کیفیتش خوب نبود.خودشم گفت این حجت نیست. یک کم موقع سونو دردم گر ...

عزیزم چرا به کلینیکی که انتقال دادی زنگ نمیزنی یا دکتری که انتقال داده برات 

خوش به حالت. حالا من اصلا نمیتونم استراحت کنم. یه امروز بیشتر خوابیدم ، پسرم خونه رو ترکونده. برای ...

نمیدونم عزیزم.دکتربهترمیدونه.ولی اکثراهفته ۵یا۶میفرستن.دردی که داشتی منم موقع خونریزی داشتم یکشب تاصبح نخوابیدم گفتم سقط شد فرداش رفتم سونو سالم بود

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
کلا عکس رادیولوژی اشعه دارن متاسفانه 

من میخواستم مامانو ببرم اخه.یه چند وقته میگه حس میکنم یه توده ی کوچیک زیر بغلمه.اصلا هم اهل دکتر رفتن نیست.چیکارکنم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سيكل من نچرال هست البته مى تونه دليلش اين بوده باشه يا ربطى نداره؟

ببخشید من سیکل نچرالو نمیدونم چیه 🤔🤔🤔😎😎😎🙃🙃🙃

من میخواستم مامانو ببرم اخه.یه چند وقته میگه حس میکنم یه توده ی کوچیک زیر بغلمه.اصلا هم اهل دکتر رفت ...

خوب مامانت وارد اتاق مى شن شما بيرون اتاق مى مونين عزيزم 

حتما ماموگرافى هم انجام بدن كه خيالشون راحت بشه

ببخشید من سیکل نچرالو نمیدونم چیه 🤔🤔🤔😎😎😎🙃🙃🙃

سيكل نچرال يعنى بدون هيچ دارويى 

يعنى نه ال دى دارم نه پروژسترون

از روز ١٠ پريود سونو مى شم ضخامت رحم و فوليكولامو اندازه مى گيرن و هر وقت به اندازه مورد نظر رسيدن آمپول آزادسازى فوليكول مى دن و بهم مى گن كى بايد بزنم

تا تخمك آزاد بشه و سطح پروژسترون تو بدنم بالا بره و بعد چند روز هم برام انتقال مى دن و بعدش هم پروژسترون ندارم 

رویا جان فکر کنم شرایط شما مثل منه ،الان سوالتونو خوندم ،جالبه من هیچ اطلاعاتی ندارم😁😑 اگه تخمک از ...

منم دقیقا نمیدونم آیا برای انتقال مشکل درست میکنه یا نه! من نگران ضخامت اندومترم میگم شاید روند ضخیم شدنش رو متوقف کنه هرچند دارم استرادیول میخورم