2777
2789
عنوان

حق با منه یا دوستم

136 بازدید | 13 پست

یسری ویس داده بود من دندون درد بودم از صبح حال نداشتم باز کنم بهش گفتم بعدا گوش میدم

بعد الان رفتم دیدم همشو پاک کرده

گفتم چرا گف مهم نی😐

خود درگیری داره؟

کاربری دست دونفره😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داشته 

این‌چه دوستی هست که چون دندون درد داشتی گوش نکردی 

گوشاتو که نگرفته بودن 

منم بودم همینکارو میکردم 

کاملا بااین رفتارت نشون دادی واسش ارزش قائل نیستی

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
حق داشته این‌چه دوستی هست که چون دندون درد داشتی گوش نکردی گوشاتو که نگرفته بودن منم بودم همینکارو م ...

شما مث اینکه تا حالا دندون درد نگرفتی خب نمیشه ک ادم همیشه حاضر باشه حرف بزنه ب هز حال وقتی یک ساعت ویس داده بود یکمم صبر میکرد

کاربری دست دونفره😃
خب من هنوز گوش نداده بودم ویساشو

اره دیگه،اگه فکر میکنی دوستت ازوناست که چوسی داره میاد و بدش اومده باهش تماس بگیر حرف بزنین واسه خودتون،اینقدر بهش پیام نده ویست چیبود چرا پاک کردی یا بهش فحش نده که اسکلیو اینا😂

شما مث اینکه تا حالا دندون درد نگرفتی خب نمیشه ک ادم همیشه حاضر باشه حرف بزنه ب هز حال وقتی یک ساعت ...

بنظر منکه حق داشته 

من دندون درد داشتم وحشتناک‌هم داشتم ولی اگر اسمم رفیقه حوصله ندارم و اینا نداریم

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
حق داشته این‌چه دوستی هست که چون دندون درد داشتی گوش نکردی گوشاتو که نگرفته بودن منم بودم همینکارو م ...

وااا مگه دوستیا فقط به یکی دوتا ویس گوش دادنه رل نیستن که بگه چون گوش نداده داره دیگه بهم توجه نمیکنه این مسخره بازیا واسه دوست پسر دختر بازیه 😐😂

وااا مگه دوستیا فقط به یکی دوتا ویس گوش دادنه رل نیستن که بگه چون گوش نداده داره دیگه بهم توجه نمیکن ...

نه اتفاقا برای رفیق باید بیشتر اهنیت بدی 

پسرا خودشون همینطورین 

اما دخترا حساسترن

همین که اومدی اینجا تاپیک زدی غیبتشو میکنی و میگی خود درگیری داره مشخصه دوستی رفاقتی ندارین صرفا فقط ...

چه ربطی داره این الان غیبته؟؟گفتم حق با منه یا اون ناراحت شدم ازش وقتی دیدم پیاماشو پاک کرده

کاربری دست دونفره😃
چه ربطی داره این الان غیبته؟؟گفتم حق با منه یا اون ناراحت شدم ازش وقتی دیدم پیاماشو پاک کرده

اره تا حدودی 😐

بعدشم تو خودت میتونی متوجه بشی حق با کیه 

و باهاش حرف بزن بگو چرا اینجوری کرید با خنده و شوخی شاید بد برداشت کرده همین

من گاهی وقتا حوصله خودمم ندارم 

خیلی پیش میاد دوستم زنگ زده جواب ندادم  بعد که حالم بهتر شده خودم گرفتمش

اولا ناراحت میشد و قهر میکرد منم بش گفتم گاهی حالم بده نمیخام با کسی حرف بزنم ولی اگه ضروریه کارت اوکیم

من توضیح میدم و دروغم نمیگم دیگه اینکه طرف ناراحت شه یا نه برام مهم نیست 

بنظرم نه تو خوب شرایط بدتو توضیح دادی نه اون تونسته درک کنه.هر دو خوب رفتارنکردین

من گاهی وقتا حوصله خودمم ندارم خیلی پیش میاد دوستم زنگ زده جواب ندادم بعد که حالم بهتر شده خودم گرف ...

بهش گفتم دندونم درد میکنه حالم خوب نیس اصلا

کاربری دست دونفره😃