2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
شکمی .سونو معمولی تو خود مطب داشت. کیفیتش خوب نبود.خودشم گفت این حجت نیست. یک کم موقع سونو دردم گر ...

شکمی که زوده.نترس .فعلا استراحت مطلق باش.من که خسته شدم از استراحت مطلق خدایا تازه دوماه شده😭کمرم همه دردگرفت.الان شوهرم رفت بیرون سریع تا دم پنجره رفتم یکم هوای ازاد خوردم.به ایناباشه زیرم لگن میگیرن اخه من خونریزیم قطع شد لکم ندارم.ولی میگن هماتوم مطلق باید باشی.انشالله خدا به هرکی بچه میده یه بارداری راحت وبدون دردسر واسترس بده

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
حتما باید قبل آمپول سونو بشی کیست نداشته باشی... دکترت کیه؟ روز اول تا سوم قبلش ضخامت دیواره رحم ...

چشم گلم پس روز اول پریود خودم میرم برای سونو

متاسفانه نه!حتی همونم ندارم....ولی خودم از دکتر زنان میخوام بنویسه برام این مدتو میخورم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما باید قبل آمپول سونو بشی کیست نداشته باشی... دکترت کیه؟ روز اول تا سوم قبلش ضخامت دیواره رحم ...

دکترم آقای عباس افلاطونیان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شکمی .سونو معمولی تو خود مطب داشت. کیفیتش خوب نبود.خودشم گفت این حجت نیست. یک کم موقع سونو دردم گر ...

عزیزدلم سعی کن استراحت کنی.امیدوارم مشکلی پیش نیاد و حال نی نی ها خوب باشه.

شکمی که زوده.نترس .فعلا استراحت مطلق باش.من که خسته شدم از استراحت مطلق خدایا تازه دوماه شده😭کمرم ه ...

خوش به حالت. حالا من اصلا نمیتونم استراحت کنم.

یه امروز بیشتر خوابیدم ، پسرم خونه رو ترکونده.

برای دستشویی صد بار صدام میزنه.ظرفام مونده.

یکی نیست یه اب دستم بده.

خدا رو شکر تموم شد لکت. من تازه شروع شده.

راستی دکتر برام سونو نوشت دو هفته دیگه برم.

برای خارج رحمی اگر خدا نکرده باشه ، دیر نیست؟ بهتر نیست زودتر برم؟

خونریزی جز هماتوم میتونه بخاطر خارج رحمی باشه؟درد زیاد ندارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ثمین گلی سلام عزیزم، من آزمایشات رو دیدم همه موارد خوب بود فقط لووتیروکسین باید استفاده کنی تحت نظر ...

سلام عزیزم ممنون که نظر دادی عزیزم ممنون از اینکه توجه کردی به پستم.من برا دوم آبان از دکتر مریم توکلی هم نوبت گرفتم برا اینکه نظر نهاییشو راجع به سرم ازشون بپرسم .من همش میترسم زود آزمایش رو داده باشم و جوابش معتبر نباشه.آخه من دقیقا 1ماه از خونریزیم گذشته بود که آز ایمنی رو دارم +اینکه حدود 45 روز از مصرف پردنیزولون گذشته بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم  اگه خدایی نکرده بار اول کسی باردار نشه برای بار دوم فقط پول انتقال میگیرن؟

خواهش میکنم عزیزم بار اول جنین فرش انتقالش رایگانه ولی جنین داشته باشی هزینش ۷۰۰ میشه

دوستان ،ماموگرافی  بهتره و ضررش کمتره یا ام آر آی س ی ن ه؟؟

مگه‌ماموگرافی ضرر داره؟

ميدونم ،ولي كسيو شنيدي انجام داده،درصدو چقدر ميبره بالا ،ميگن توي جاي خيلي معتبر بايد انجام بشه چون ...

عزیزم من این سری هم هچینگ کردم هم پی آر پی چهارشنبه ازمایش میدم خبرت میکنم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد