2777
2789

داداشم دوستشو با خانوادش دعوت کرد خونمون هفت پشت غریبه بودن برامون گفت کلی غذا براشون درست کنیم 

ما هم همین کار رو کردیم ولی خب ما هیچ وقت خونه اونا نمی‌ریم یعنی تا الان بیشتر دوستاش با خانواده اومدن و ما فقط کلی هزینه کردیم ولی هیچ وقت نرفتیم 

خرج زندگیمون به سختی در میاد ما هم مثلاً مرغ رو برا یه ماه خرید میکنیم اون وقت اون مهمون دعوت می‌کنه همه اون مرغ تو یه روز تموم میشه فوقش 200 هزار میزاره کف دستمون میگه میوه بگیرین همین دیگه.

خب ما چیکار کنیم 

چقدر نفهمه چرا باید برا یه مشت غریبه خرج کنیم 

خیلی بیشعورع تا حرفی بزنیم کلی سلیطه بازی در میاره میزنه ناقصمون می‌کنه 

موهای سرم سفید شدن از بس غصه خوردم 

بیاین تاپیک جدیدم استفاده کنید 

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

علاوه بر هزینه حوصله مهمون بازی و زحمت کشیدن برا غریبه رو ندارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو بخر بیار بپزبم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

۹ سال اینطور کردیم اونم نه یک خانواده ۳ خانواده تا تعطیلی میشد رو تقویم حمله میکردن خونه ما شوهر منم بریز و بپاش و ببر رستوران و...

اونا حتی یک بار هم منو دعوت نکردن

بگو بخر بیار بپزبم

آخه میگه همونی که تو یخچال هست رو درست کنید اون وقت ما اونو برا یه ماه خریدیم 

میگه من پولشو میدم ولی بعدش میزنه زیرش 

مهمون یهویی میاره مارو میذاره تو عمل انجام شده

منم روانم به هم ریخته اینقدر که با مادرم جر و بحث کردم سر این مسئله

شوهرت رفیق بازه کاریش نمیتونی بکنی بگو تو که انقد خرج میکنی همه رو حاضری بخر من چرا زحمت بکشم برا یه عده که برامون ارزش قائل نیستن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آخه میگه همونی که تو یخچال هست رو درست کنید اون وقت ما اونو برا یه ماه خریدیم میگه من پولشو میدم ولی ...

بگو تموم شده برو بخر وگرنه نمیمزیم بیان نون پنیر بخورن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

شوهرت رفیق بازه کاریش نمیتونی بکنی بگو تو که انقد خرج میکنی همه رو حاضری بخر من چرا زحمت بکشم برا یه ...

آخه شوهرم نیست که من مجردم 

اگه شوهرم این جوری باشه که میکشمش

برادرمه

آخه شوهرم نیست که من مجردم اگه شوهرم این جوری باشه که میکشمشبرادرمه

ببخشید من اشتباه خوندم داداش راحتتره که آدم حرفشو گوش نده😄فوقش قهر میکنه که چ بهتر

31

بچه هم‌نیس اخه پدرتون باهاش صحبت کنه بازم تکرارمیکنه یا یک بزرگی ؟بازبون خوش بحرفید با دعوا وسروصدا بیشتز لجبازی میکنه ازمشکلات اقتصادی بگید شاید قبول کنه فقط رفت اومدبیرون داشته باشه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
آخه شوهرم نیست که من مجردم اگه شوهرم این جوری باشه که میکشمشبرادرمه

فعلا هیچی نگو دعوا میشه .گوشت که تمام شد بگو تمام شده پولم نداریم خودت میخری ؟

لایک نکنید .توروخدا