2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047649 بازدید | 684621 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویا جان فکر کنم شرایط شما مثل منه ،الان سوالتونو خوندم ،جالبه من هیچ اطلاعاتی ندارم😁😑 اگه تخمک ازاد بشه قبل انتقال چی میشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دخترا خوبین همگی؟ امیدوارم حال همه تون خوب باشه خبر های خوب چی داریم؟ مرجان جواب ازش رو گرفت ...

لاله جون خدا بیامرزه عموتون روحش شاد....والا نگرانت شدیم پیدات نبود خداروشکر ک خوبی...خبرای جدیدهم اینکه مرجانوآسمان خداروشکر مثبت شد والان بارداره...دیگه بقیش تو ذهنم نیس  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه تهران نیستم واسم خیلی سخته رفت وامد  دکتر اورولوژی هم اینجا پیش دکتر زرگوش رفتیم ولی هفت هش ...

سلام عزیزم منم کرمانشاه هستم،شوهرتون پیشه زرگوش رفت بهتر شد یا تغییری نکرد؟دکتر کشاورزی بیمارستان معتضدی واستون انتقال داد راضی بودید از بیمارستان؟

سلام دخترا خوبین همگی؟ امیدوارم حال همه تون خوب باشه خبر های خوب چی داریم؟ مرجان جواب ازش رو گرفت ...

سلام عزیزم.

خدا عموی عزیزت رو بیامرزه.

من تیتر بتای اولم ۱۰هزار بود و بعدی ۳۰ هزار.

ولی دو روزه به خونریزی افتادم.

اول قهوه ای بود.

الان از دکتر اومدم ،سونو کرد و یه ساک دید اما هم مثانم پر نبود هم سونوش معمولی بود.

تو راه احساس خیسی میکردم،اومدم خونه.چشمتون روز بد نبینه.کل لباسم خون قرمز تازه.

نمیدونم امیدی هست یا نه. شیافم که ۳ تاست.

امپول رو فکر کنم باید زیاد کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم. خدا عموی عزیزت رو بیامرزه. من تیتر بتای اولم ۱۰هزار بود و بعدی ۳۰ هزار. ولی دو روزه ب ...

انشالله چیزی نیست

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام دوستان امروز 12 انتقالم بود و بی بی چکم منفی بود..... خیلی سخت و تلخه..... 

عزیزم به بیبی اعتباری نیست فکر بد نکن ۲روز صبر کن صلوات بفرست آروم باش... آزمایش بده

فقط آزمایش معتبرِ

انشالله خبرهای خوبی برامون داری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فردا باید آمپول پروژسترونم رو بزنم ، اما الان دارم میزنم.

بزن.منم دکترم گفت ازامروز کمتر کنم ولی فقط یک شیاف کم کردم میترسم.راستی سونوواژینال رفتی یاشکمی؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بزن.منم دکترم گفت ازامروز کمتر کنم ولی فقط یک شیاف کم کردم میترسم.راستی سونوواژینال رفتی یاشکمی؟

شکمی .سونو معمولی تو خود مطب داشت.

کیفیتش خوب نبود.خودشم گفت این حجت نیست.

یک کم موقع سونو دردم گرفت،مثانمم خالی بود.

شاید بخاطر اون به خونریزی بیشتر افتادم.

خدا به خیر بگذرونه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار