2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
نه عزیزم دروغ نگو دکترتو گمراه میکنی.....

وای انا جونم‌واقعا ممنونم از حرفات.خیالمو راحت راحت کردی.مرسی عشقم😘😘😘خدا جواب تمام مهربونیاتو به بهترین شکل بده.خیلی ماهی💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یک هفته دیگه باید برم دکتر برای اندازه گیری طول سرويکس . دو هفته پیش اندازه زدم 32 بود . دکتر گفت خو ...

لو لاینگ یعنی میره بالا با استراحت

الحمدلله

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولش اینه اون ماهی که داروهات سروع میشه هم روز اول تا سوم سونو بشی..... عملا سونوی روز ۸ت م ...

عزیزم‌وقتی دوم‌آمپولو شروع میکنم باز باید اول تا سوم سونو شم؟پس چرا دکتر نگفت بیا.یعنی نیازی نداشته به سونو.پس الان با خیال راحت همینجا بمونم و دوماه دیگه آمپولامو شروع کنم؟یا بهتره قبل پریودم برم یزد که باز برم سونو روزای اول تا سوم؟چون میتونم برم و از نظر کار شوهرم مشکلی نداره.فقط‌میخوام مطمئن شم همه چی‌ درست پیش میره.نظری داری در این مورد عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من مشکل انعقادي داشتم ظاهرا ولی متخصص ايمونولوژي گفت خیلی جدی نیست . اما چون یه سقط یه خارج رحم داشت ...

پس از اول اقدام آسپیرین داشتی روزی ۱

آنوکسپارین چطور؟

مشکلت چی بود؟فون ویلبراند داشتی؟

vwf و فاکتورهای ۸ و ۱۲ و ۱۳ و ۱۰ و ... رو واسه من چک کردن.مشکل داشتم.حالا واسه شوهرم dfi و sfa نوشتن.واسه خودم ترومبوز

پس بیخود منو دنبال آزمایش اضافی فرستادن فقط انعقادیا بس بود

من اینماه رفتم اقدام و سرخود روزی ۱ آ اس آ مصرف میکنم.

توکل به خدا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
یک هفته دیگه باید برم دکتر برای اندازه گیری طول سرويکس . دو هفته پیش اندازه زدم 32 بود . دکتر گفت خو ...

۳۲ خوبه ولی عالی نیست

بهتره زیاد نایستی و نشینی

برای خودت و جنینت و هنه مادرای باردار و جنینهاشون آرزوی سلامتی دارم

بچه هایی که اواخر بارداریتون هست انا جون پرپر جون ستاره جون و... من دیگه این روزا اکثر اوقات احساس ...

لاله جون عزيزم منم دقيقا اين احساس رو دارم، وقتي اون پايين وول ميخوره برخي اوقات اشكم درمياد، وقتي سرپا هستم احساس فشار به مثانه رو دارم، انشاالله به سلامتي زايمان كني.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

انا جون لاله جون یه سوال داشتم من الانی یهویی احساس کردم یه عالمه اب از بدنم زد بیرون نگاه کردم میبینم اب خونه مقدارشم خیلی زیاده به طوری که نوار بهداشتی گذاشتم خون صورتی رنگ غلظتشم عینهو اب. فقط یک ساعت پیش احساس کردم از تاحیه مقعد باد شدیدی پیچیده جوری که نمیتونستم روی زمین بشینم به نظرتون چکار کنم جنینامو از دست دادم یعنی؟

خب این کارش مطمئنا اشتباه بوده چون قبل از شروع داروهای تحریک تخمک گ حتما باید سونو بشه فرد تا از شر ...

لاله جون الان چه کاری از دست من برمیاد؟درست ترین کار چیه؟من قبل از پریودم برم یزد؟تا بازم سونو شم؟چیکار کنم به نظرتون؟یعنی باید حتما اون سیکلی که میخوام آمپولمو شروع کنم حتما حتما روزای اول سونو شم؟پس چرا دکتر برای من نوشت هشتم پریود اینجا باش؟الان تکلیف من چیه لاله جون؟من اگه بدونم نیازه اونجا باشم شوهرمو راضی میکنم حتما میریم.توروخدا بهم بگین باید چیکار کنم

نه عزیزم منظورم رو تو پست قبلی گفتم

خوبی گلم . میگم وقتی تو سونو روز سیزده پری بنویسه مقدار جزیی مایع در کلدوساک هستش یعنی تخمک گذاری شده . سوالم اینه ک وقتی مایع هستش دقیقا چند ساعت قبلش تخمک گذاری انجام شده ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام ب همگی...خانمای باردار ی سوال: من الان تو هفته نوزده هستم تکونای بچه ی روز خیلی زیاده ی روز اصل ...

دريا دل جون شما از چند هفته تكون حس كردين؟! و اينكه ميشه بگين نوع جفتتون چيه؟!

انا جون لاله جون یه سوال داشتم من الانی یهویی احساس کردم یه عالمه اب از بدنم زد بیرون نگاه کردم میبی ...

عزیزم هفته چندی؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جون لاله جون یه سوال داشتم من الانی یهویی احساس کردم یه عالمه اب از بدنم زد بیرون نگاه کردم میبی ...

من جمعه قبل اخرهفته ۵ همینطورشدم یهو خون اومد نوار گذاشتم البته لخته نبود.بعد سریع شیاف اضافه کردم واستراحت مطلق خیلی ترسیدم ولی خداروشکر فقط همون بود بعدش خونابه تیره اومد وبعددوروز کلا قطع شد شماهم نترس.لخته بودپیگیرشو

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید