2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047799 بازدید | 684626 پست
سلام دوستان بچه ها من ماه پيش پانكچر شدم.ماه اينده انتقال دارم.اين ماه اصلا ترشح تخمكگذاري نداشت ...

سلام عزیزم

نگران نباش، ترشح تخمک گذاری همیشه نیست و نبودش هم نشانه عدم تخمک گذاری نیست! و غیر ممکنه با یک بار پانکچر، ذخیره۷ صفر بشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم جفت پایین با هماتوم داری؟؟!دارو چی مصرف میکنی؟ میدونستی تنها در شرایطی که باید استراحت مطلق ب ...

هم جفتم پايينه هم هماتوم دارم . شياف پروژسترون؛ قرص دوفاستون ؛ انوکساپارين ؛ پردنيزولون استفاده میکنم .

استراحتم مطلقه مطلق نیست .یه موقعه هایی تو خونه راه می رم و کارهای شخصيمو انجام میدم ولی خیلی مراعات میکنم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم جفتم پايينه هم هماتوم دارم . شياف پروژسترون؛ قرص دوفاستون ؛ انوکساپارين ؛ پردنيزولون استفاده میکن ...

وقتی آنوکسپارین مصرف میکنی اوضاع خوب پیش میره ان شالله

ضمنا باید تلاش کنی که دهدنه رحنت باز نشه خدای نکرده باعث دکولمان بشه

وقتی راه نمیری باید خوابیده باشی

نشستن به معنای استراحت نیست برای شما

برای بعصیها جفت با استراحت میره بالا

امیدوارم جز اون دسته باشی

برای خودت و فرزندت و همه مادران باردار ایران و جنین هاشون آرزوی سلامتی دارم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

دوستای گلم من روز ۱۶ پری هستم

از چه روزی بیبی نشون میده؟؟

هرچی گشتم کیت تخمک گذاری پیدا نکردم ببینم تخمک آزاد شده یا نه

همیشه یه جای کارم میلنگه😥

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
هم جفتم پايينه هم هماتوم دارم . شياف پروژسترون؛ قرص دوفاستون ؛ انوکساپارين ؛ پردنيزولون استفاده میکن ...

راستی مشکل انعقادی دلشتی یا دکتر بخاطر هماتوم فقط بهت آنوکسپارین داده؟

جواب این سوال دیگه بدردم نمیخوره انا میخوام بدونم چند سال پبش اگه دکترا به التماسام توجه میکردن و بهم آمپول میزدن بچه هام می موندن یا نه

ممنون میشم جواب بدی دوستم

سلام عزیزم نگران نباش، ترشح تخمک گذاری همیشه نیست و نبودش هم نشانه عدم تخمک گذاری نیست! و غیر ممکنه ...

مرسي عزيزم😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستای گلم من روز ۱۶ پری هستم از چه روزی بیبی نشون میده؟؟ هرچی گشتم کیت تخمک گذاری پیدا نکردم ببین ...

بي بي بايد پريت عقب افتاده باشه فكر كنم عزيزم تا دقيق نشوم بده

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بي بي بايد پريت عقب افتاده باشه فكر كنم عزيزم تا دقيق نشوم بده

گفتم شاید کسی زودتر زده باشه و نتیجه دیده باشه

سلام به همگی بچه ها من خیلی داغونم خیلی بعد اون همه تخمک و اشتباه دکترم برای ازاد شن تخمک ها و یه ...

کتاسفم عزیزم
من یادم نیست دکتر شما چه کار کردن و چه مشکلی پیش اومد
اما حتما این عقب افتادن ها علتی و حکمتی داره
امیدوارم به زودی زمانش برسه و انتقال شما انجام بشه و نتیجه ی شیرین داشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جدی؟من اخه وقتی‌مجرد بودم دقیییقا تاریخ قبلیم پریود میشدم.حتی یه روزم جلو یا عقب نمینداختم.اما از وق ...

عزیزم بعد از ازدواج شرایط هورمونی یه کم تغییر میکنه
وقتی همیشه همین جور هستی و یکی و دو روز جلو میندازی یعنی طبیعیه برای شما
بیشتر عقب انداختن هست که از نظر پزشکی مهمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من سونو شدم ولی تاریخ ۱۲ شهریور.یعنی روز سوم پریود قبلیم.ماه قبل.بعد دکترم گفت برو اجازه بده د ...

خب این کارش مطمئنا اشتباه بوده
چون قبل از شروع داروهای تحریک تخمک گ حتما باید سونو بشه فرد تا از شرایط رحم و تخمدان مطمئن بشن
مثلا اگه کسی کیست داشته باشه و داروهاشو شروع کنه ممکنه کیستش بترکه یا خیلی بزرگ بشه و مثلا خطر تورشن تخمدان ایجاد بشه

عزیزم فکرکنم سونوی بعد از تزریق منظورتونه اره؟خب من مراجعه ی اولم که رفتم شانسی روز سوم پریودم بود.د ...

نه عزیزم منظورم رو تو پست قبلی گفتم

شاید اینجوری به این شدت که بسوزه معدم  رو در کل زندگیم دو بار دیگم تجربه کردم. آره آسپیرین میخ ...

خب پس میتونه برا اسپرین باشه
اسپرین رو دکتر من گفت تا هفته 10 حتما باید خورده بشه
بعدش بر اساس شرایط ممکنه قطع بشه

لاله جون  ممنون از راهنماییت ولی منظورم از هدر رفتن تخمک بود ،یعنی تخمکی که بزرگ شده و اماده ...

نه عزیزم جلوی ازاد شدن 100 درصدی رو نمیگیره
چون کلا 36 ساعت قبل از پانکچر هم هاش سی جی تزریق میشه دیگه