کرج ،رویش میرین شماهم؟؟ .
من قبلا میکرو شده بودم وسه دوره انتقال منفی ر تجربه کرده بودم.اگرچچه هردفعه کلی التماس دکترم میکردم که آزمایش های تکمیلی ر برام بنویسن امانمینوشتن.خلاصه جنینای من تموم شد ومنفی شدم. بعد طبیعی باردارشدم بازخودم ر رسوندم رویش و آویزون دکترم شدم تا شاید بچه برام بمونه. اما دریغ از تجویز یه دارو...و سقط شد و رفت.
دکترح ی د ر ،رتعریفش ر خیلی شنیدم،میگفتن پنجه طلاست. رفتم پشش،همه جریان ر گفتم واصرارکردم آزمایش ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و سی دی ها ر برام بنویسه. برام آزمایش نوشت اما نه اینهایی که می خواستم ر.
بعد یه آیوآی کرد بدون آمپول آنوکسان و بدون پردنیزولون وحتی بدون شیاف پروژسترون..
منفی شدم.اماطبق شواهدگفت بارداری ضعیفی بوده که دفع شده.
بعدمنفی شدن رفتم پیشش ،گفت باید سیکل جدید میکرو ر شروع کنیم. گفتم: قدم از قدم برنمیدارم تاعلت مشکلم ر نفهمم.لطفا آزمایشهای تکمیلی ر برام بنویسید. برام آزمایش نوشت ولی نه کامل.
نه سی دی ها ر نوشت،نه کاریوتایپ( معتقده کاریوتایپ بر ازدواج فامیلی یه) فقط سه مورد از آزهای تکمیلی تو آزمایشهای بود.
منم رفتم پیش یه متخصص زنان ساده تو شهر،لیست ر گذاشتم جلوش وماجرا رگفتم وگفتم میخوام برم پیش یه دکتر راه دور،گفته اینها ر بده جوابشون ر بیارپیشم.خداخیرش بده نوشت..
حالا دکتر ح ی در این آزمایشها ر برم ننوشته که برم پیشش،شاید ازشون سر درنمیارم که نمینویسن.
دکتر رزاقی گفت: انعقاد ی شدیدم وباید قبل شروع به کار دو ماه دارومصرف کنم.
اگر تو رویش برام آزمایشها ر مینوشتن و انعقادی بودنم رو میشد...بچه برام میموند..و هزینه یه آیوآی هم رو دستم نمیذاشتن.
اما باز از ح ی در تعریف میکنن. شما اگه آزمایشهای تکمیلی ر ندادی حتما بده نذار جنین هات حیف شن