2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
خدانکنه دختر،کدوم شهرهستی عزیزم؟دکترت چطوره کسی بهت معرفی کرده؟؟؟

عزیزم من ساکن قشمم.دکترم افلاطونیان هست یزد.اکثرا تعریفشو کردن!نمیدونم دیگه😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون منم دكترم هيچ مكملي نداد، إصرارهم كردم گف نميخواد، گفت فقط فوليك ٥ بخور،، منم سر خود روزي ي ...

نه اوابوست ترکیباتش همه یکی هست
فقط ممکنه بر اساس برندش دوزش فرق کنه 

دقت کن ببین روش چند تا در روز نوشته

ویتامین دی نداره عزیزم فک نکنم داشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

من چند روز قبل رفتم بیمارستان شهدا نوبت از فوق تخصص آلرژی گرفتم و ازش خاستم جدا از آلرژی مزمن نسبتا شدیدی که دارم ،واسم سی دی مارکرا رو بنویسه اما ایشون گفت با ازمایش igm و...چهارتا آیتم دیگه مشخص میشه نیاز به سرم داری ولی چون میخای مینویسم

یه سونو داپلر هم بده شاید عروق خونرسان به رحم مشکل دارن ولی سیلدنافیلد رو تاکید کن روش چون اگه مش ...

این همون ویاگراست دیگه. درسته؟ دکترم انگار از خودم ناامیدتره. فکر می کنه این جور چیزا کمکم نمی کنه. خودش برام هیسترو انجام داد. برا همین میگم حتما به چیزی دیده که فکر می کنه اینا تاثیر ندارن رو من. ولی حالا این سیکل رو که قرار گذاشتیم آمپولای آی وی اف (فکر کنم  فولیستیم و اینا) رو امتحان کنیم. اگر بازم نتیجه نداد دوباره باید قرصهای مختلف رو امتحان کنم. ازش در مورد سونو داپلر هم می پرسم. ممنون که گفتین. ولی فرضا اگر مشکل خونرسانی باشه چه درمانی داره غیر از سیلدنافیل؟ شما چیزی شنیدین؟ بعد میدونین علتش چیه؟

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

من یه شب در میون ویتامین د۳ ۱۰۰۰ میخورم.بده؟دکترم ننوشته.البته من قبلا ویتامین د بدنم پایین بود یه بار فقط آمپول‌زدم.نمیدونم درست شده یا نه.ولی بعید میدونم خوب شده باشم.فولیک اسیدو بخوام سرخود بخورم ۵ بگیرم خیلیه؟با ۱ شروع کنم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
لاله جون من جفتم پايين بود تو اخرين سونو امكان داره چون رفته بالا الان اينجور شده باشم؟!!شرمنده اينق ...

تا جایی که میدونم جفتبالا مشکلی نداره و انقباض هم خیلی ربط به جای جفت نداره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بهت قول میدم با برخوردایی که از دکتر ظهیری دیدی عاشق دکتر مهر افزا میشی مخصوصا که انگار مثل من روحیه ...

بااین حرفایی ک زدی خیلی خوشم اومدازش لاله جون نمیدونم چرامن خیلی شنیدم میگفتن دکترمهرافزاپولکیه،والادکترظهیری بیشترپولکیه بنظرم والامن رزاقی میرفتم سونوویزیت ۸۰ظهیری ۱۰۰وخورده ای؛الان تازه رزاقی ۱۰۰خورده ای کرده؛من دوتاانتقال اولم باشیرین اصغرنیابودیعنی عاشقش بودما؛ولی اونجام خیلی ویزیتوسونوش بدبودچندنفرمیرفتیم داخل داشتم حرف میزدم بقیه دهنمونگاه میکردن وقت سونوهم ۵تاتخت کنارهم بودیهومیومد۵تاروپشت هم سونومیکردبلندبلندم میخونداوضاع رحموتخمدانوک ماماواردکامپیکترکنه اصلاارامش نداشتم ولی خودشوخیلی دوستدارم باسواده دفعه دوم جنینموبلاست کردک شایدبگیره ک نشده بوداون موقع ازمایش ایمنی انعقادی نمیگرفتن،ک بعدگفتن ظهیری تورشت تکه وفلان رفتم دیدم نه بابااین ک خیلی داغونه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بهت قول میدم با برخوردایی که از دکتر ظهیری دیدی عاشق دکتر مهر افزا میشی مخصوصا که انگار مثل من روحیه ...

لاله جون منم خيلي روحيه ي حساسي دارم متاسفانه،، خجالت ميكشم و قايمش ميكنم ولي از درون ميتركم، اب خنكي پاشيدي سر دلم وقتي اينقدر راحت اين خصلتو پذيرش كردي

راستش براي منم ايمان دكتر خيلي مهمه، ابن سينا دكتر ثابت نداره آدم متاسفانه،، ولي رفتم شهرستان به خاطر ماموريت كاري همسرم و اينكه مادرم هم با همسر و پدرم رفته بود اونجا،منم رفتم پيشش اونجا يكي يه دكتري به مامانم معرفي كرده بود ما رفتيم پيشش تا نظرشو بدونيم باورت نميشه ويزيتش بدون سونو ده هزار تومن بود و باسونو واژينال ويزيت ٤٠ تومن ميگرفت،،چه قدرم با خدا بود و ايمان قوي داشت يه جوري با ارامش ميگفت كار اضافي نكن و صبر كن كارمونو شرو كنيم،، راستش دو دل شدم ابن سينا بمونم يا برم شهرستان پي مادرم باشم و برم اون دكتر،، مادرم موقتا تا دو سه ماه آينده به خاطر كار پدرم شهرستانه،،،

...
این همون ویاگراست دیگه. درسته؟ دکترم انگار از خودم ناامیدتره. فکر می کنه این جور چیزا کمکم نمی کنه. ...

مشکل خونرسانی باشه فقط با داروهای گشاد کنننده عروق مثل همین سیلدنافیلد و پنتوکسی فیلین و ویاگرا و.. که همه مشابه هستن تو کارکرد میشه مشکل رو بر طرف کرد

والا دکتر رزاقی با این روتین کاری که داره و دقتش خیلی زباده و همه چیز رو چک میکنه نمیدونم چطور با رو ...

خوش بحال کاناداییا؛غبطه میخورم بهشون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من یه شب در میون ویتامین د۳ ۱۰۰۰ میخورم.بده؟دکترم ننوشته.البته من قبلا ویتامین د بدنم پایین بود یه ب ...

فولیک اسید رو همه نباید 5 بخورن عزیزم
منم دکتر مغز و اعصابم به خاطر یه مشکلی که داشتم برام تجویز کرد
ویتامین دی هم اول چک کنین بعدا

الهی بمیرم 😔 تمام غصه های خودمون یه طرف انتظار خونواده هامونم یه طرف.آدم‌واقعا اذیت‌میشه.اما نگران ...

چطور؟  کدوم مرکز رفتی شما؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.