2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
الهی آمیییییین.تولد پسرتم دعوت کنی پایه ام ها

نه دیگه تولد پسرم پا به ماهی نمیشه ریبسک کرد و ازت انتظار رقص داشت 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ببین سفت شدنش رو نمیشه همون اول خیلی راحت و 100 درصد متوجه شد اما یه روز کاملا خودت رو چک کن در حالت ...

ممنون لاله جون ، اخر سكته ميكنم من😐

خداكنه انقباض نباشه، شنبه من وقت دكتر دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم اعتمادبنفسم بشدت پایینه؛خیلی اینسری عذاب کشیدیم توماهی ک انتقال داشتم۶-۷باررفتیم تهران؛ ...

الهی بمیرم 😔 تمام غصه های خودمون یه طرف انتظار خونواده هامونم یه طرف.آدم‌واقعا اذیت‌میشه.اما نگران نباش.من شک ندارم‌ دفعه ی بعدی مامانی.حالا شماها که بار چندمتونه استرس دارین ماها که اولین باره هم همینطور.من دوماه دیگه باید برم برای تخمک‌کشی اما همش ذهنم درگیره.اخه دکترم لطف کرده حتی یه دونه اسید فولیک برام ننوشته.خودمم قبلا ویتامین دی م پایین بوده.این همه بچه ها داروی تقویتی دارن من هیییییچ.واقعا موندم چیکار کنم.دکترمم اینجا نیست اصلا بهش دسترسی ندارم.من مث خنگا وقتی تو مطب بودم هیچی‌نپرسیدم.بعدش که یادم اومد مشاوره‌گفت نیازی نیست به دارو.لابد نیاز نبوده که دکتر‌ننوشته.ولی‌اخه فولیک اسیدو که دااارن همه.تازه دکتر گفت تخمدان چپت یکم کوچیک به نظر میاد!اصلا نمیدونم چیکار‌کنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه سونو داپلر هم بده شاید عروق خونرسان به رحم مشکل دارن ولی سیلدنافیلد رو تاکید کن روش چون اگه مش ...

ب منم دکتررزاقی داده بودن این شیافو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

انشالله انشالله همین طور باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چ خوبه نحوه برخوردش بابیمارلاله جونی مرسی ازتوضیحاتت عزیزم

بهت قول میدم با برخوردایی که از دکتر ظهیری دیدی عاشق دکتر مهر افزا میشی
مخصوصا که انگار مثل من روحیه ات حساسه

ببین من اونحا خیلی معطل میشدم چون اکثر بیمارا از راه دور میان و همون 2 بعد از ظهر پرونده میدن
برای همین وقتی 4 5 بری حد اقل 40 نفر عقبی
اما با اون همه انتظار باز هم میرفتم تو اتاق و میومدم بیرون شوهرم میگفت وقتی میای بیرون از اتاق دکتر چشمات برق میزنه

دیگه اینکه من خیلی به ایمان افراد اهمیت میدم
و دکتر مهر افزا یه انسان با ایمان واقعیه
اینو از رو وجدان کاریش، اینکه ویزیتش طبق قانونه ، سونوش با اون همه دقت هزینه اش معمولیه و مرکزش و بیمارستانش با بیمه ها قرار داد داره میشه فهمید
بیمارو درک میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها جایی که خودم هستم اصلا دکترای متخصص خوب نداره.نمیتونم برای یه سوال هم پاشم این همه راه برم.تا دوماه دیگه دیوونه میشم با این سوالام.چیکار کنم؟بچه ها بنظرتون میشه زنگ بزنم به منشی بگم از دستیار دکتر بپرسه و بهم بگه؟البته منشیه انقد بداخلاقه جرات نمیکنم زنگ‌بزنم😐😭

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی بمیرم 😔 تمام غصه های خودمون یه طرف انتظار خونواده هامونم یه طرف.آدم‌واقعا اذیت‌میشه.اما نگران ...

خدانکنه دختر،کدوم شهرهستی عزیزم؟دکترت چطوره کسی بهت معرفی کرده؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
کاش نمیرفت خدا نگهدارش باشه

والا دکتر رزاقی با این روتین کاری که داره و دقتش خیلی زباده و همه چیز رو چک میکنه نمیدونم چطور با روال کار پزشکی اونجا میخواد پیش بره
نمیدونم اون قدر سرمایه داره که خودش جدا کار کنه چون روال کار مراکز اونجا اصلا با متد کاری دکتر رزاقی نمیخونه

ثمین جون من رفتم بیمارستان مسیح دانشوری کلا هزینه شد ۱۱۵ هزار تومان

چقدر عالی .برا من ایمنی فقط شد 489هزار تومن .من آزمایشگاه ونک دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

لاله جون منم دكترم هيچ مكملي نداد، إصرارهم كردم گف نميخواد، گفت فقط فوليك ٥ بخور،، منم سر خود روزي يه قرص ب كمپلكس ميخورم،، از اين المانيا مال شركت باكانسان

نميدونم ديگه خوبه يا نه

حالا اووبوست داشتم تو خونه ولي نخورده بودم، از همين حالا شروع كردم،،، فقط يه سوال، اين اووبوست روش نوشته اف دي اِي   اَپرو ود نيستش،،، اشكالي نداره؟؟؟

و سوال دومم اينكه اووبوست ويتامين د نداره توش؟؟ آخه من به اندازه كافي ويتامين د امپول زدم ديگه نبايد بخورم

...