2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
بچه ها خیلی غصه میخورم.اخه من سن پایین نامزد شدم.بچه بودم تو دوران عقد رابطه داشتیم با شوهرم و من حا ...

عزیز دلم اصلا به این قضیه دیگه فکر نکن.....

خدا بزرگتر و مهربونتر از این حرفهاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی من نمیدونستم جنینهات بلاست بودن

دومین انتقال بلاست بودنو منفی شدن....

سومی کامپکت بود و چهار روزه و + شدم.....

پس به این چیزا نیست واقعا.....

جنین سالم باشه چه یه روزه باشه چه بلاست و رحمم بپذیردش نتیجه +میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا تایپیک قبل از این تایپیک اسمش چی بود دلم میخواد تک تک حرفهایی که زدی بخونم 

عزیزم همین عنوانو داشت بدون ۹۴.....

ببین بری تو پروفایلم لیست تاپیکام هست.....

اولین تاپیکیم که بودم تاپیک خودم نبود مال نیلی جون بود بعد دیدیم خودش نیست تاپیک خودمونو زدیم.....

عزیز دلم اصلا به این قضیه دیگه فکر نکن..... خدا بزرگتر و مهربونتر از این حرفهاست.....

ممنونم از تو و @بارانبهاری   مهربونم.امیدوارم خدا منو ببخشه.سعی میکنم بهش فکرنکنم.اما حتی تو بهترین لحظه ها هم اگه یادش بیفتم شدیدا گریم میگیره.اصلا نمیشه جلو‌خودمو‌ بگیرم.دعا کن قلبم اروم بگیره و اگه مصلحت اینه بازم مادر شم خدا بهم یه نی نی سالم بده💚این روزا برای منِ منتظر خیلی دیر میگذره... 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خواهر کامپکت چیه؟ 

پرسلولیه و قبل مرحله بلاسته.....

ممنونم از تو و @بارانبهاری   مهربونم.امیدوارم خدا منو ببخشه.سعی میکنم بهش فکرنکنم.اما حتی تو ...

بببن گلم انا قبل از اینکه حتی پانکچر بشه تو پستهای چند سال پیشش نوشته بود خدا رو به خاطر این مشکلم شکر میکنم بزار الان خود متنشو میفرستم برات

ممنونم از تو و @بارانبهاری   مهربونم.امیدوارم خدا منو ببخشه.سعی میکنم بهش فکرنکنم.اما حتی تو ...

ایشالله به لطف خدا این دفعه صحیح و سالم بغلش میکنین.....

بببن گلم انا قبل از اینکه حتی پانکچر بشه تو پستهای چند سال پیشش نوشته بود خدا رو به خاطر این مشکلم ش ...

واقعا شاکرم چون باعث شد عشقمون صد چندان بشه.....

یه جورایی عشقمون محک خورد.....

ایشالله به لطف خدا این دفعه صحیح و سالم بغلش میکنین.....

ان شاالله مهربونم.همچنین😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرصده جان عزیزم ببخش اینترنتم قاط زده بود هر کاری میکردم صفحات باز نمیشدن... عزیزم برای ماها این حرف ...

اینم یکی دیگه اش شکر کردن خدا باعث شد خدا بهش بهترین ها رو بده، مثل من اهل گله و شکایت نبود انرژی منفی نداشت درصورتی که چقدر مشکلش از ما بیشتر بودخ

بارانبهاری عزیزم اینم لیست تاپیکام.....

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedTopics

واقعا شاکرم چون باعث شد عشقمون صد چندان بشه..... یه جورایی عشقمون محک خورد.....

واقعا حزفهاتو باید با طلا نوشت به خدا بنده ی واقعی تو هستی، در زمان بیماری از ته قلبت شکر خدا کردی ولی من فقط گله و شکایت