2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
واقعا حزفهاتو باید با طلا نوشت به خدا بنده ی واقعی تو هستی، در زمان بیماری از ته قلبت شکر خدا کردی و ...

عزیزم لطف داری.....

اینطوریام نیست.....

سراپا گناهم.....

اما از وقتی یاد گرفتم شکر گذار داشته هام باشم خدا نعمتای بیشتری بهم داده و شرمنده خودش و کرمش کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم لطف داری..... اینطوریام نیست..... سراپا گناهم..... اما از وقتی یاد گرفتم شکر گذار داشته هام ...

حرف قشنگی زدی، یه جا هم نوشته بودی خدا باهامونه اگه باهامون نبود امتحانمون نمی‌کرد، من این حرفها زو هزار بار شنیدم ولی هیچ وقت باهاشون اروم نشدم و به دلم ننشته جون میگفتن طرف نفسش از جای گرم بلند میشه و منو درک نمیکنه و مشل منو نداره، حرفهای تو اون زمانی که بچه نداشتی و بعد از دو انتقال منفی اینجوری حزف زدی به دلم خیلی نشست نشون شوهرم دادم گفت کمی یاد بگیز 

گلم تو و. خانواده ی چهار نفره ات مستحق بهترین ها هستی  

فدات بشم عزیزم.....

مطمئن باش به زودی همچین خونواده خوشگلی قسمتت میشه.....

البته قسمت اصلیشو داری.....

میوه هاشم تو راهه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر سونو که میری بگو قدرت دستگات از چه بتای نشون میده.به من گفتن سونو واژینال چون زودتر نشون میده.ا ...

سلام عزيزم 

ممنون از راهنماييت 

والا حالا برا يه هفته ي ديگه دوباره برام سونو داد 

آمپول انوكسا رو برام روزي دو تا كردم 

توكل بر خدا 

ان شاءالله خدا خوشحاليم رو ب پايان نرسونه 

حداقل ب خاطر دل پسرم 

دوستان خيلي التماس دعا دارم خيلي 

عزيزم منم دفعه قبلي مركز نويد انجام دادم و خارج از رحمي شد، هنوز ٤ هفته هم نشده بودم فكر كنم كه گفتن ...

پيچك جان شما علايم هم داشتي ؟؟

كي برات مشخص شد ؟

كلا چند روز بعد از انتقال سونو دادي ؟؟

وقتي گفتن اينجوريه دارو هم برات اضاف كردن ؟

و اينكه مستقيم بهت گفتن خارج از رحميه يا ن ؟

راستي من از ديروز هر از گاهي احساس ميكنم ترشح دارم

و اينكه بعد ك مشخص شد برات چيكار كردن ؟ 

ممنون ميشم به سوالم جواب بدي عزيزم 🌹🌹 

سلام عزیزم..... من نیلو انجام دادم..... نیلو ایران انجام میده..... هزینشم ۱۴۹۰ شد..... یکی از دو ...

خوب ایران درصد خطاش بیشتره ؟؟؟

اصلا میدونی چیه انا جون ......

والا بچه اولمو که زاییدم اصلا این بازیها نبود جدیدا تا 9 ماهه آخر باید به مادر استرس بدن

تا الان میگفتن ساک ملاک نیست قلب باید بزنه حالا که قلب زده باید این آزمایش و انجام بدی حالا اینم میدم بعدیشو خدا بخیر کنه

ان شاالله مهربونم.همچنین😍💚

گلم

ذهنت رو از این قضیه آزاد کن، مطمئن باش خدا بخشیده، اما تا وقتی خودت نتونی خودت رو ببخشی کائنات نمیگذاره موفق بشی. به اندازه کافی برای اون بچه گریه و سوگواری کردی، دیگه بزارش کنار. هر وقت یادش افتادی ذکر بگو

خدا انقدر ها هم قصی القلب نیست که اینجوری بخواد ازمون تاوان بگیره

البته بهت حق میدم ها! من خودم هر بار که سنگ افتاد جلوی باردار شدنم ، ذهنم میرفت به ماه دوم ازدواجم که بیجهت پریودم عقب افتاده بود و من میگفتم اگه حامله باشم سقطش میکنم!!!!!!!!!! 

اینا همش شیطانه!!! داره راه باز میکنه واسه ناامید شدنمون، بهش پا نده😘

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام خانمها

من ۲۷باید پریود میشدم ولی تا حالا نشدم کل علایمم رفته فقط کمر درد و گاهی ترشح مونده.جرات تست و آز هم ندارم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام خانمها من ۲۷باید پریود میشدم ولی تا حالا نشدم کل علایمم رفته فقط کمر درد و گاهی ترشح مونده.جرا ...

خب عزیز  دلم چرا خودت رو اذیت میکنی .. برو آز بده راحت.اخرش که باید بفهمی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘