2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
انشالا که خدا به هممون کمک کنه من اخه هیچ علائمی هم ندارم که یه کم دلم محکم شه همش میگم خدایا بچه رو ...

عزیزم مادر منم خیلی غصه میخوره مادر همسرم دلش نوه میخواد شوهرم خیلی عاشق بچه هست ولی اونقد متین هست اصلا به روش نمیاره خودم خیلی میخوام التماس خدا رو میکنم از خزانه غیبش بهم ببخشه.خواهشا دعام کنید خیلی دلم پره زیاد گریه نمیکنم نگران کنجدای تو دلمم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
انشالا که خدا به هممون کمک کنه من اخه هیچ علائمی هم ندارم که یه کم دلم محکم شه همش میگم خدایا بچه رو ...

پریا جون قبلا گفتی یادم رفته کی ازمایش داری؟

من پنجشنبه بعدیه ولی سه شنبه میرم روز چهارده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ممنونم از همتون که جوابمو دادین.منم فعلا مادرشوهرم درجریانه و مامان خودم.خودمم شنیدم که برا خواهرشوهرم هم تعریف میکرد.برام زیاد مهم نیست دیگه.کار خلاف که نمیخوایم بکنیم به قول بچه‌ها.شوهرم نتونست جلو زبونشو بگیره😆منم کلی غر زدم سرش.گفتم یکم راز نگه دار باش‌.گفت مگه مشکل از‌توعه که انقد حساسی؟اصلا میرم جار میزنم که مشکل از منه....منم بهش فهموندم مهم نیست مشکل از کدوممونه.بحث من یه چی دیگه بود

چون اصلا جا نیفتاده طرفای ما.دلن نمیخواست بیفتم سر زبونا.ولی خب حالا که فهمیدن دیگه نمیتونم کاری بکنم.ان شاالله بار اول‌مثبت شم ولی اگه خدای نکرده منفی شد دفعه ی بعد بهشون نمیگم.بیشتر ترسم بخاطر غصه خوردنشونه.ادم هیچی نمیگه نهایتش مثبت شد میگه با دارو مثبت شدم.اخه ما از شهرستان میریم برای درمان،شوهرم باید به مامانش توضیح بده😒

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها خیلی غصه میخورم.اخه من سن پایین نامزد شدم.بچه بودم تو دوران عقد رابطه داشتیم با شوهرم و من حامله شدم.همش ۱۷-۱۸ سالم بود شاید.ولی‌خیلی خنگ بودم.به ذهنم نرسید به جشن کوچیک بگیریم تموم شه بره.مامانم هم درجریان بود،ولی خانواده شوهرم هنوزم نمیدونن.بعدش شوهرم‌گفت من اشنا دارم میریم امپول میزنن سقط شه.نگم براتون چه دردایی تحمل کردم.تو دوران مدرسه.همش بالا میاوردم.حالم بد بود.امپول زدم برگشتم خونه،ولی بچه دفع نشد سریع.تا چندروز من مث پریودیا بودم.نمیدونستم که بچه چند وقتشه.فکرمیکردم سقط شده و تمومه.تا اینکه یه روز سرکلاس حالم خیلی بد شد.حس کردم پریودم شدیده.ساعتی دو سه تا‌نواربهداشتی عوض میکردم.یهو وسط کلاس حس کردم چیزی از بدنم دفع شد.هرچقد اصرار کردم به معلم اجازه بده برم،لج کرد و‌نذاشت برن لعنتی.کل صندلیم شده بود پر از خون.دیگه جرات نمیکردم بلند شم.زدم زیر گریه.دوستام دهنشون وا‌مونده بود.میگفتن چته دختر.چرا انقد خونریزی داری.ولی نمیدونستن من دردم چیه.زنگ زدن به خونوادم.چادر دوستمو قرض‌گرفتم پیچیدم دور خودم رفتم سوار ماشین شدم.همه جا رو به گند کشیده بودم😔وقتی رفتم تو دستشویی تا نواربهداشتیو دیدم خداشاهده جیغ کشیدم.از حال رفتم.گریه م گرفته بود.هنوزم‌‌یاداوریش حالمو بد میکنه.همیشه لعنت میفرستم به خودم.ولی بخدا من اصلا عقلم قد نمیداد.همیشه میگم چرا مامانم،چرا شوهرم که ده سال ازم بزرگتره هیچکدوم راهنماییم نکردن.بچه ها دست و پاهای بچه قشنگ مشخص بود....حالم بد شد باز.بزرگ بود بچم😭😭😭😭لعنت به من‌.همش میگم‌ تمام این مشکلات بخاطر حماقت اون موقعم بود.الان دارم پر پر میزنم برای بچه.شوهرم خیلی صدقه و اینا داد.همیشه میگه بهش فکرنکن خدا بخشیده مارو.ولی من همش عذاب میکشم.وقتی یادش میفتم داغون‌میشم

خدایا من نمیدونستم دارم چیکار میکنم😢😭😭😭

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

شبا از فکر‌و خیال خوابم نمیبره.میگم اگه من احمق اونموقع اینکارو نکرده بودم الان بچم ۵ سالش بود.بزرگ بود.انقد عمر و لحظه هامون تو بیمارستانا تلف نمیشد

اون صحنه همیشه جلو‌ چشمامه.من چندجا رفتم سونو گفتن بچت رشدش خیلی‌ خوبه.تا رفتم برای سقط‌طول کشید.هرجا‌به دکتر زنان میگفتم من نامزدی ام توروخدا سقط‌کن‌میگفت جمع‌کن از مطب من برو بیرون.از من نخواه‌ اینکارو کنم.چرا من اینکارو کردم بچه ها.فکرشم‌نمیکردم در اینده انقد عذاب بکشم برای بچه که بخوام میکرو کنم😔😢حتی‌من تا یه سال بعد ازدواج جلوگیری داشتم.بعد خواهرشوهر و مادرشوهرم طعنه‌میزدن که برو دکتر.وقتی رفتم گفت باید شوهرتم ازمایش بده.خب شوهرم چون یه بار باردار شده بودم خیلی مطمئن شده بود به خودش.میگفت من هیچیم نیس.ازمایش نمیدم

به‌زور راضیش‌ کردم.که از ازمایشش‌معلوم شد افتضاحه اوضاع اسپرمش.کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند.بچه ها یعنی این‌گناه بخشیده میشه؟من دارم تاوان حماقت و کم سنی و بی عقلیمو میدم؟😢

کاریوتایپ سلامت جنین؟من 3تا جنین بیشتر نداشتم همونم انتقال دادم دکتر طرازی خیلی از جنین هام راضی بود ...

نه عزیزم کاریوتایپ خودت و همسرت....

آز خونه فقط.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دفعه سوم بود تخمک کشی میشدم  باز از نو باید شروع کنم چون جنین ندارم

عزیزم آندومتریوز نداری؟

چک کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.میخواستم بدونم کسی هست از سرم ivig استفاده کنه؟ قیمت الانش چقده؟ راحت گیر میاد؟

عزیزم من کردم.....

آخرین قیمت آزادش برا چند ماه پیش دونه ای حدود یه تومن بود.....

حالا دوستان بیان کمکت میکنن.....

سلام میشه به منم کمک کنین 4 روزه دوتا جنین انتقال دادم علایم ازکی باید شروع بشه؟روز اول و دوم هیچ در ...

عزیزم اولین علامت بارداری همون بتا هست.....

پس اصلا بهشون فکر نکن.....

از لحظاتت لذت ببر.....

سلام خانمها کسی بوده که جنیناش بلاست بوده و انتقال داده ولی منفی شده باشه؟

بله عزیزم من دومین انتقالم جنینام بلاست بودن....

هر جنین بلاستی قرار نیست+بشه اصلا بلاست بودن جنین دلیل خوب یا سالم بودن نیست.....

منم دو تا بلاست گریدa انتقال دادم خیلی دل بسته بودم به این بلاست بودن پس اونم احتمال منفی بودنش زیاد ...

عزیزم اصلا منفی فکر نکن.....

جنین اگه سالم باشه و بدنتم بپذیرش، میگیره و به این حرفها نیست.....

عزیز دلم منم بدون علامت بودم پس فکرای خوب خوب بکن.....