2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
آنا جونم برا میکرو باید سایز فولیکول چند باشه حتما جنین تشکیل میشه ؟ کلا چ سایزی باشه ؟ سایز فولی ۱۳ ...

عزیزم معمولا به ۱۷-۱۸ و بالاتر برسه آماده پانکچر میشه، یعنی معمولا سونوی آخر بهتره به این سایز برسن بعد هاش سی جی تزریق میشه و زمان پانکچر تعیین میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم وقتی اسپرم وارد تخمک میشه لقاح اتفاق میفته..... بعد باید پوسته تخمک شکافته بشه و جنین به مرحل ...

چرا بقیه اینهمه دارو دارن ولی من داروی خاصی دکتر بهم نداده😐😐😐؟؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی وی آی جی، داروییه که به شکل سرم و برحسب وزن تزریق میشه جلوی لخته شدن خون رو میگیره  من چون ...

عزیزم سرم برا نقص ایمنیه نه جلوگیری از لخته شدن.....

حتی بروشورشو نگاه کنی گفته برا کسایی که ریسک ترمبوز (لخته شدن) دارن بهتره با انفوزیون آهسته تزریق بشه که عوارضش کمتر بشه.....

پس اگه مشکل انعقادی داری حتما یادت باشه هر سرمت حداقل یه ساعت تزریقش طول بکشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کساییکه جدیدا لاپرا هیسترو کردن هزینش چقد بوده و با کدوم دکتر بودین؟

عزیزم برا من سال ۹۴ با خز علی حدود ۱۴ شد اما خوب بسته به مشکل هزینه متفاوته.....

خوب ما باید از کجا بدونیم داریم یا نه؟

خوب عزیزم سرم آزاد بگیری هزینش دونه ای حدو یه میلیونه یعنی مثلا ۶۰ کیلو باشی سه میلیون فقط هزینه یه بار تزریق سرمته.....

تزریقشم هر جا تزریق نمیکنن.....

پس هزینش یه نشونست.....

دردسر تزریقش یه نسونه.....

تاییدم کرده باشی پروسه سخت تاییدش فکر نکنم یادت بره.....

پس کلی نشونه داره برا شناسایی.....

ناشتايي لازم نيست ولي داروهايي كه مصرف كردي اخيرا ميتونه تاثيرگذار باشه البته خودشون ميپرسن ازت همه ...

دارو فقط آهن و كلسيم استفاده كردم و ماه رمضان يه بسته قرص ال دي 

ممنونم دوست عزيز  

براي شما چقدر شد هزينه ش ؟؟

لاله جون و آنا جون یه سوال. این کپسول cloxacillin  ممکنه رو حرکت جنین اثر بزاره و حرکتش را کم ...

عزیرم والا من چیزی نفهمیدم لاله جون بیاد بهتر میتونه کمک کنه.....

بنظرتون جنین رو همون ماه که پانکچر میشین انتقال بدن بهتره یا دوماه بعدش؟؟

بستگی به بدن مادر داره.....

عزیزم چجوریه ک فهمیدی آبسه هست؟ برا من مثل سنگ شدن و‌دردناک

عزیزم آبسه بشه دست بزنی محل تزریق گرم هست.....

دقیقا منم همین سوال رو دارم. من فقط سینافکت میزنم و عصرها هم فستیمون. همین

والا منم فقط گونال دارم و ستروتاید و واریوپپتیل😐😐😐قرص هم که هیچی قرصای معمولی

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

سلام تورک آنا جون و بقیه دوستان 

آناجون من الان تویه تاپیکی خوندم که آزمایش انعقادی رو یه خانمی تو سازمان انتقال خون با مبلغ خیلی خیلی پایین تر از آزمایشگاه های دیگه انجام داده 

بنظرتون آزمایش دقیقه؟؟

یا اصلا شنیده بودین؟؟؟

آزمایش انعقادی و تیروئید و حدود ۶۰ تومن انجام دادن

خداجونم شکرت       
دریا دل جون یه روز زودتر رفتی آزمایش دادی؟؟ مبارکت باشه عزیزم. ان شا الله به سلامتی بغل کنی دردونه ...

عزیزم خوب بعضی اسمها تو ذهن حک شدن چون خیلی وقته تو تاپیکن.....

اما دل تک تک دوستان وهله اول دعاگوی تمام منتظراست، شک نکن.....