2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
يه سوال  آزمايش هاي تكميلي و كاريوتايپ نياز هست ناشتا باشم يا ن ؟؟  بعد آزمايشگاه نيلو ب ...

عزیزم ظاهرا ناشتایی نمیخواد فقط فکر کنم یه بار یکی از دوستان گفت برا هموسیستئین ناشتایی میخواد.....

اما فکر کنم کلا نمیخواد بازم قبلش زنگ بزن بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا بقیه اینهمه دارو دارن ولی من داروی خاصی دکتر بهم نداده😐😐😐؟؟؟

عزیزم خوب بعضی دوستان کلی راه طولانی رفتن هی شکست و شکست که خیلی از مشکلاتشون رو شده و داروهاشون زیاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم سرم آزاد بگیری هزینش دونه ای حدو یه میلیونه یعنی مثلا ۶۰ کیلو باشی سه میلیون فقط هزینه یه ...

منظورم از داشتن اون نقص ایمنی بود، نه سرم.اخه اون دوستمون گفته بود من خودم یاداوریشون کرده بودم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام تورک آنا جون و بقیه دوستان  آناجون من الان تویه تاپیکی خوندم که آزمایش انعقادی رو یه خانم ...

عزیزم بله هزینه انتقال خون پایینتره....

انعقادی دوستمونم احتمالا غیر جهش ها (نسخه ۳) بوده فکر نکنم با جهشها ۶۰ بشه.....

ایمنیم اخیرا یکی از دوستان انتقال خون انجام داده مناسبتر بوده.....

منظورم از داشتن اون نقص ایمنی بود، نه سرم.اخه اون دوستمون گفته بود من خودم یاداوریشون کرده بودم.

آهان متوجه شدم.....

خوب بررسی کردن.....

آزهای تکمیلیو انجام دادن......

اگه به عهده دکترا بذاریم به این راحتی نمینویسن یعنی اکثرشون اینطورن و تک و توک زود مینویسن.....

احتمالا منظور دوستمون از یاداوری این مسائل یا از قلم ننداختن داروهاست.....

بعضا سرتو بلند میکنی میبینی ده بار بیشتر انتقال دادی هنوز برات بررسی نکردن..... 

عزیزم سرم برا نقص ایمنیه نه جلوگیری از لخته شدن..... حتی بروشورشو نگاه کنی گفته برا کسایی که ریسک ت ...

ممنون گلم

واسه من۳ تا بود که نزدیک۴ ساعت طول کشید

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

ای خدااااا... شکر

نمیدونی چقدر خوشحال شدم بهارجونم...

دیدی مامان بهار شدی.... ان شاءالله به سلامتی عزیزممممم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
مبارک باشه بهار جون خیلی خوشحال شدم انشالله صحیحو سالم نی نیتو بغل میگیری واسه ما منتظرها دعا کن 😘 ...

قربونت دوست مهربونم...ایشالااااا بزودی بیای خبر مادر شدنت بدی و من کلی اینجا برات ذوق کنم😍

ممنون گلم واسه من۳ تا بود که نزدیک۴ ساعت طول کشید

خدارو شکر پس دفعات بعدم تاکید کن آروم بزنن.....

برا بالانس سیستم ایمنیته.....

مرسییییی آنای عزیز و مهربون من خیلی مدیون تجربیات بیدریغ شما هستم 😍❤💖

عزیزم دین چیه هیچ مدیونیت نیست.....

اگه همچین حسیم داشته باشی بدون با خبر مامان شدنت جبران شده اساسی......