2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
دکتر گف گونالو بین ساعت 5 تا 7 بزنی خوبه.ساعتش تاثیری داره؟

هر ساعتی تو این فاصله میزنی روزای بعدم سعی کن همون ساعت بزنی.....

تزریق برا مهار صبحا هم داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان سلام میخاستم بپرسم هزینه آی وی اف و میکروواینجکشن  چقدره؟؟

عزیزم معمولا میکرو انجام میشه.....

هزینشم بستگی به مرکز و میزان داروها داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تورک آناجون ولاله عزیز و همچنین بقیه دوستان گل 

خانما من امروز دقیق ۹ هفته باید میشدم که دوباره رفتم سونو و گف جنین ۶ هفته هستش یعنی از دوهفته پیش تا حالا رشد نکرده و ضربان قلب هم نداشت ...

آنا جون ودوستان من چنتا سوال داشتم یک اینکه دکتر بهم یه ماه وقت داد تا سقط کنم ببخشید سقط خیلی درد داره؟؟؟کاری هس من انجام بدم؟؟؟؟

دوم اینکه به دکتر گفتم برام آزمایش های مربوط به سقط رو بنویسه ولی اون ننوشت گف لازم نیس 

بعد اینکه من مشکل زیادی ندارم فقط پلی کیستیک خفیفم که دکترا اینو مشکل نمیدونن و بهم میگن باردار میشم 

با توجه به اینکه اولین میکرو بود که مثبت شدم 

ولی شوهرم اسپرمش صفره و از تو بیضه هاش اسپرم بر میدارن دکتر گف احتمال اینکه رشد نکرده میتونه این باشه که شوهرم اسپرمش ضعیف بوده الان من چکار کنم به نظرتون همینکه شوهرم پیش دکترش بره و قرص و دارو واسه تقویت بگیره کافیه؟

یا منم آزمایش های لازم رو بدم؟

خداجونم شکرت       
امید زندگی جان من ک پرد داشتم اصلا سال پیش سرما نخوردم نمیدونم برای من بر عکس کار کرد بدنمو مقاوم کر ...

عزیزم سال قبل احتمالا ایمنیت خیلی مقاومتر بوده و پرد نتونسته انقدری ضعیفش کنه......

امسال احتمالا شرایط ایمنیت ضعیفتر بوده و پرد کارشو کرده......

سرم عملا ایمنی رو رگلاژ میکنه.....

منم سری قبلم با اینکه دو ماه قبل انتقال و سرم پرد داشتم یه عطسه هم نکردم اما امثال با اینکه تازه از هفته ۶-۷ به بعد پرد رو شروع کردم سریع کم آوردم.....

جوری که دیگه از هفته ۹ سر خود کمش کردم چون داشتم میمردم.....

آنا جون سلام میگم من قرار وارد سیکل میکرو بشم امروز روز ۸ ام سیکلم زنگ زدم دکتر گفت شروع کن به قرص ض ...

والا من روز سوم و پنجم شنیدم احتمالا میشه که دکترت گفته اینکارو بکن......

سلام تورک آناجون ولاله عزیز و همچنین بقیه دوستان گل  خانما من امروز دقیق ۹ هفته باید میشدم که ...

عزیزم خیلیا با بیوپسی جواب گرفتن.....

به نظرم حتما خودتم آزهای تکمیلیو انجام بده.....

نذار موش آزمایشگاهیت بکنن.....

عزیزم من تجربه سقط ندارم اما بستگی به بدنتم فکر کنم داشته باشه.....

فقط میتونم بگم امیدوارم سقط راحتی داشته باشی و به زودی این تلخیو فراموش کنی.....

عزیزم واقعا ناراحت شدم امیدوارم به زودی زود برات جبران بشه.....

سلام دوستان كيا باراولي كه لتروزول و hmgمصرف كردن باردار شدن؟؟؟؟

عزیزم اکثر دوستانی که اینجان با میکرو بارزار شدن یا زارن تلاش میکنن باردار بشن.....

اما خوب با تحریک تخمدان به کمک آی یو آی و یا حتی طبیعیم مامان داشتیم......

سلام تورک آناجون ولاله عزیز و همچنین بقیه دوستان گل  خانما من امروز دقیق ۹ هفته باید میشدم که ...

واقعا متاسفم، انشاالله خدا كمكت كنه، نميدونم چي بگم كه دلت آروم بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم خیلیا با بیوپسی جواب گرفتن..... به نظرم حتما خودتم آزهای تکمیلیو انجام بده..... نذار موش آزم ...

همسرم توشرایط پر از استرس بیوپسی شد 

میگم شاید به این خاطر اینطور شد 

بعد اینکه تورک آنا جون تو آز های تکمیلی اونایی که واجب ترن رو برام میفرستی ببرم بدم دکتر برام بنویسه 

بعد اینکه مشکلات ژنتیک یا کروموزومی چی؟؟

نمیدونی شوهرمم آزمایشی چیزی هس که بده یا نه؟

خداجونم شکرت       
واقعا متاسفم، انشاالله خدا كمكت كنه، نميدونم چي بگم كه دلت آروم بشه

فداتشم عزیزم خواست خدا بوده راضیم به رضای خودش 

همینکه فهمیدم منم باردار میشم یه دنیا خوشحالم 

فقط میخوام ببینم این مشکل فسقلی کجاست که پیداش کنم 😊😊😊

خداجونم شکرت       

آناجون من از ديشب كه سلكسان زدم، حدود يك سات بعدش درد گلو گرفتم، وقتي آب دهانم رو قورت ميدم انگار استخوان گير كرده و مرتب سرفه ميكنم، توي عوارضش اين علاييم نوشته نشده، ممكنه حساسيت دارويي باشه؟ و اينكه اين دارو بايد هر روز مصرف بشه؟ من ١٤ تا دارم و فراموش كردم دستور از دكتر بگيرم 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

آنا جون ببخشید عزیزم من دارویی برای مهار ندارم نمیدونم چیه اصلا.من میخوام آی یو آی کنم بهم لتروزول از شب سوم پری شبی 2تا و کلومیفن شبی یه دونه داد با 6 تا گونال اف ک از شب ششم تزریق کنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین