2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7088337 بازدید | 687509 پست
اینجا کاربرهایی بودن که فردای انتقال رفته باشن سر کار و مثبت هم بشن؟

سلام عزیزم

من فقط یک روز مرخصی گرفتم و چون خورد ب ۵شنبه و جمعه کلا سه روز استراحت  کردم .بعد سه روز رفتم سرکار تا دوهفته قبل زایمان سرکار بودم

معمولا میگن سه روز استراحت نسبی داشته باشید 

الان برا دومی اقدام کردیم .بازهم همینطور .فقط ۳ روز استراحت داشتم.تستم مثبت شده عصر آزمایش میدم دعا کنید مثبت بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اثرش از بین نمیره ،نگران نباش برای خیلیا تاثیر داره یعنی انجام بشه بهتره

دوست من دوهفته قبل انتقال انجام داده بود مثبت شد 

یکی از دکترای رویان گفت همون ماه خراش انتقال خیلی خوبه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دکتر من گفت تا ۳ماه اعتبار دارهو اینکه برای یکسری تاثیر داشته و برای یکسری نه.چون خیلی فاکتورهای دیگ ...

مرسی عزیزم انشالله 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزممن فقط یک روز مرخصی گرفتم و چون خورد ب ۵شنبه و جمعه کلا سه روز استراحت کردم .بعد سه روز ر ...

مبارکت باشه و انشالله مثبت بشی عزیزم 

دوست من دوهفته قبل انتقال انجام داده بود مثبت شد یکی از دکترای رویان گفت همون ماه خراش انتقال خیلی خ ...

اصلا‌میگند‌خراش‌دادیدی‌یه‌پریودبعدش‌بیایدانتقال

من‌هم‌لاپروسکپی‌وهیستروسکپی‌وخراش‌دکتربرام‌خردادانجام‌داد

گفت‌۴ماه‌باید‌قرص‌جلوگیری‌‌بخوری‌بعدبری‌انتقال‌چون‌‌۶تامیوم‌ازتو

ذحمم‌دراورده‌بود‌خلاصه‌وسط‌این‌۴ماه‌قرص‌خوردن‌یهویی‌پریودشدم

انقدرگریه‌کردم‌که‌نگو‌گذشت‌تا۴ماهم‌تموم‌شد‌آخرمهررفتم‌انتقال

قرصام‌یادم‌رفت‌به‌موقع‌بخورم‌ضخامتم‌نرفت‌بالا‌انتقالم‌کنسل‌شد

وچقدرگریه‌کردم‌بازم

آخرآبان‌دوباره‌پریود‌شدم‌رفتم‌انتقال‌وخداروشکر‌برااولین‌بار

بعداز۳تاانتقال‌منفی‌مثبت‌شدم‌عزیزم‌خدابخواد‌میشه‌

توکلت‌به‌خودش‌باشه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

یک پیشنهاد...بدن با بدن فرق داره.رحم با رحم فرق داره...چه بخواهیم ب خودمون قبول کنیم چه نخواهیم،ای وی آف یک روش بارداری مصنوعی هست.نمیتونیم خودمون با اقدامی های طبیعی مقایسه کنیم...شکم اول با شکم دوم فرق داره.بارداری بعد سقط با بارداری اول فرق داره...اینقدر پیچیده هست که نشه به ۱۰۰ راجع به هیچی نظر داد...اینا گفتم برای اونایی که انتقال دارن.سعی کنید حتما استراحت کنید حداقل ۱۰ روز.حداقل.... چون شما نمیدونی رحمت چقدر توانایی در نگه داری این لقاح مصنوعی رو داره...و تازه بعد مثبت شدن هم باید بشدتتتت آروم راه برید آروم بشینید و انگار یک لیوان شیشه ای روی سرتون گذاشتن ک باید مراقب باشید نیوفته...داروها سروقت استفاده بشن...غذاهای گرم و تند و خاص مصرف نکنید....شغل مهمه...تلاش شده براش... اما اگر بچه اول هست و سن بالا هست بهتره قید شغل بزنید و تا دیر نشده با چنگ و دندون جنین هوایی که دارید رو بچسبید...شاید حرفهای من آزار دهنده باشه.اما ای وی آف حرکت کوچیکی نیست.دست کم نگیریدش...ضربه های روحی بعد هر بار منفی شدن یا سقط رو دست کم نگیرید...موفق باشید

[QUOTE=367563962]اینجا کاربرهایی بودن که فردای انتقال رفته باشن سر کار و مثبت هم بشن؟[/QUOTE

من فقط یک روز استراحت کردم 

روز بعد از انتقال 

بعدش همه رو سرکار بودم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر