2777
2789
عنوان

باورتون میشه نه میلیون صد رفتین هایپر مارکت فقط چرت پرت خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 141 پست
من به سلامتی خیلی اهمیت میدم و روغن زیتون و پسته و میوه و سبزی توی چرخه مواد غذاییم باید باشه.واسه ه ...

روغن زیتون کودوم نارک خوبه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خداروشکر دستش ب دهنش میرسه بن و این چیزارو ب مشاغل دولتی خب میدن

بله خداروشکر،ولی زحمتی که میکشه هیچ کدوم از مشاغل دولتی نمیکشن توسرما وگرما باد وبارون باید زیرآسمون کار کنه،درضمن بیمه هم خودش باید آزاد پرداخت کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم چی میگی من همیشه ب شوهرم میگم پسرمون بره تو بازار طلافروشی برا درس زیاد بهش گیر ندیم

منم همش به همین فک میکنم .میگم بچمو درگیره یه حرفه کنم برا آیندش خوبه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چه خوب.ماهی چند تومن خرخ میکنی.روغن زیتون اصل میخری .یا همین بازاری ها.کلا از روغن زیتون استفاده میک ...

من تهرانم گلم اما روعن زیتون اصل میخرم از شمال.ماهی و گوشت و اینارو هم از شمال میخرم.برنج هم از شمال میخرم.تا حالا حساب نکردم ماهی چقدر خرج میکنم گلم.

روغن زیتون واسه پخت و پز استفاده میکنم.دنبه هم میخرم اب میکنم برای غذاهای سرخ کردنی مثل قیمه و زرشک پلو و شامی و...استفاده میکنم🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ولی همه چی خیلی گرون شدهمن تابستون می رفتم میوه فروشی کلی خرید می گردم فوقش می شد ۳۵۰الان نزدیک ۶۰۰ ...

یه کیلو سبزی خوردن 

و یه کیلو ففل دلمه ای 

میشه ۱۲۰ هزار

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

روغن زیتون کودوم نارک خوبه؟

من ارگانیک از شمال میخرم.اما اگه فروشگاهی و بی بو بخواین فکر میکنم مارک اتکا خوب باشه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

از ما میوه فروشی هم حذفه 😄 با تنقلات

ناراحت نشو...ببخشید همسرتون توی پتروشیمی و شرکت نفت شاغلن؟

نه عزیزم این بن کارتا مال سپاهیا ،صنلیع دفاع و ارتشیا است . من از اتکا خرید میکنم میبینم دائم شارژ میشند

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
ناراحت نشو...ببخشید همسرتون توی پتروشیمی و شرکت نفت شاغلن؟

بله گلم خودش مدیر عامل تازه اون خانم نمیدونه که تو شرکت های دیگه اصلا توخونه هاشون خرید نمیرن از صفرتا صد خرج خونه بسته بندی ماهانه شرکت بهشون میده میاره خونه واسشون واینکه هزینه کلاس ها وحتی گوشی هاشون سالی یه بار عوض میکنه شرکت ۷تومن واسه یه مدیر عامل شرکت ب اون بزرگی که هیچی نیست ولی ما که حسود نیستیم درهمه حال ادم باید خداروشکر کنه 

من ارگانیک از شمال میخرم.اما اگه فروشگاهی و بی بو بخواین فکر میکنم مارک اتکا خوب باشه

من این سری خریدم گفتن اصله با بو عست و غلیظ و سبز زرنگ توی ظرف نوشابه مانند (از نوشابه کوجیکتر). دونه ای ۵۰۰ 🫤

انشالله که اصله

میدونم چی میگی من همیشه ب شوهرم میگم پسرمون بره تو بازار طلافروشی برا درس زیاد بهش گیر ندیم

منم نظرم همینه 

درس دیگه الان فقط به درد اونایی میخوره که دیگه خیلی خیلی با استعداد باشن 

وگرنه پول تو شفل آزاده