2777
2789
عنوان

دشمن ویروس جدید بخور پنیرک و گل ختمی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 52 پست
منم به عنوان مادر سه تا بچه که از وقتی این دمنوشارو یادگرفتم چندساله دکتر نبردمشون دارم میگم!!!بچه ه ...

سلام عزیزم من بچه هام الان یه هفتس درگیرن دخار بزرگم از سرفه داره خفه میشه ودوباره تب کرده چی بهش بدم بخوره داغون شدم دیگه

سلام عزیزم من بچه هام الان یه هفتس درگیرن دخار بزرگم از سرفه داره خفه میشه ودوباره تب کرده چی بهش بد ...

ریش درگیر شده

جوشونده پونه روزی سه لیوان 

هر یک ساعت قرقره با آب نمک بدون ید

شربت ضد سرفه چی می دی؟

اگه امکانشو داری دستگاه بخور سرد بگیر اپی نفرین از داروخونه بگیر بریز توش دوروز هر شش ساعت یه ربع روشن کن بیشتر نشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم من بچه هام الان یه هفتس درگیرن دخار بزرگم از سرفه داره خفه میشه ودوباره تب کرده چی بهش بد ...

ریه عفونت کرده که تب داره 

مایعات زیاد بده

پونه هم بده

اگه تب شدیده دیگه فک نکنم زورت برسه باید انتی بیوتیک رو بدی

من تا می فهمم مریض شدن سریع اب نمکو پونه رو شروع میکنم دوروزه خوب میشن

ولی اگه چندروز بگذره و حسابی تب کنن انتی هم لازمه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ریش درگیر شدهجوشونده پونه روزی سه لیوان هر یک ساعت قرقره با آب نمک بدون یدشربت ضد سرفه چی می دی؟اگه ...

بهش سفکسیم ودکسترومتورفان میدم....دستگاه بخور مدام روشنه... خاک تو سرم دکتر بیاد دوباره میبرمشون دکتر ظهر😭 یطور نشه خدا مرگم بده

بهش سفکسیم ودکسترومتورفان میدم....دستگاه بخور مدام روشنه... خاک تو سرم دکتر بیاد دوباره میبرمشون دکت ...

دستگاه بخور نباید مدام روشن باشه

اپی نفرینو بگیر سریع سرفه ها قطع میشه

چند روزه سفیکسیم میدی؟

ریه عفونت کرده که تب داره مایعات زیاد بدهپونه هم بدهاگه تب شدیده دیگه فک نکنم زورت برسه باید انتی بی ...

نه تبش شدید نیست سه روز اول شدید بودن الان شبا فقط تب میکنن...خدایا چیکارشون کنم

دستگاه بخور نباید مدام روشن باشهاپی نفرینو بگیر سریع سرفه ها قطع میشهچند روزه سفیکسیم میدی؟

از پریشب شروع کردم واسه دوتا دخترام اون یکیا سه شبه...اون که زیاد سرفه نیکنه سفکسیم میدم اون دوتارو کو اموکسی کلاو

نه تبش شدید نیست سه روز اول شدید بودن الان شبا فقط تب میکنن...خدایا چیکارشون کنم

مایعاتشون کمه

باید اینقدر مایعات بدی هر نیم ساعت برن دسشویی

پونه بده

با اب هویج

و اب سیب 

خوب میشن

مایعاتشون کمهباید اینقدر مایعات بدی هر نیم ساعت برن دسشوییپونه بدهبا اب هویجو اب سیب خوب میشن

پع خدا میدونه دیروز دیگه خودما یه دل سیر زدم...الاماس میکنم بخورن نمیخورن...ریه هاشون یطور نشه😭

والا گفتن مدام روشن کن خونه مرطوب بشه دماغشون باز بشه

همونطور که گفتم روشن کن با دارو 

خیلی ممنون

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

پع خدا میدونه دیروز دیگه خودما یه دل سیر زدم...الاماس میکنم بخورن نمیخورن...ریه هاشون یطور نشه😭

نه بابا چیزی نمیشه که 

دخترمن۱۴ماهشه ریش عفونت کرد

دکترم نبردم

آموکسی سیلین دادم با دستگاه بخورو مایعات خوب شد

پنی افلین که میگی چیه بچم دوسالشه کوچیکه بد نباسه

اپی نفرین

نه دخترمن۱۴ماهشه

از دوماهگی میشه استفاده کرد

بختر از شربتو دارویه