2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بلهکاملااا درست میگیدمنی که هیچوقت عصبی نمیشم امروز واقعا اعصابم بهم ریختهمش هم بخاطر بخاطر تاپی ...

نمیفهمم کی سایت اینطوری شد

از چندمتری اون تاپیکام عبور کنی ده ها درخواست دوستی به سمتت هجوم میاره

نمیفهمم کی سایت اینطوری شداز چندمتری اون تاپیکام عبور کنی ده ها درخواست دوستی به سمتت هجوم میاره

کاش فقط همین بود

طرف تاپیک زده بود راجب اینکه حاملم و... نداشتم

گفتم درست میفرمایید چه کاری از دستمون برمیاد شروع کرد به فحاشی ول نمیکرد

آخرم رفت راجب من تاپیک زد که این مارشمالو رنگی کاربر مرد هست به من درخواست دوستی داده و حرفای رکیک میزنه😂😑

متاهل🧸

کاش فقط همین بودطرف تاپیک زده بود راجب اینکه حاملم و... نداشتمگفتم درست میفرمایید چه کاری از دستمون ...

🥴😂😂

نمیفهمم چرا وقتی گوگل هست

اینجور سوالات رو سرچ نمیکنن پاسخ دقیق و تخصصیش رو بگیرن

مشخصه پشت این اکانتا کیا نشستن

🥴😂😂نمیفهمم چرا وقتی گوگل هستاینجور سوالات رو سرچ نمیکنن پاسخ دقیق و تخصصیش رو بگیرنمشخصه پشت این ...

خودش آقا بود

چون به محض اینکه بحث بالا گرفت منی که هیچوقت کاربر آقا بهم درخواست نمیده درخواست دادن

منم راجبش تاپیک زدم گفتم بیا شات بفرست ک من مردم و بهت درخواست دادم و حرف رکیک زدم اومد تو تاپیکم فحش داد و رفت😂🤦‍♀️

متاهل🧸

خودش آقا بودچون به محض اینکه بحث بالا گرفت منی که هیچوقت کاربر آقا بهم درخواست نمیده درخواست دادنمنم ...

وای😂

حالا باز اینایی که توی اکانتشون مشخص کردن آقان خیلی بهتر

من یبار نشستم با یه کاربر مثلا خانمی که دوست پسرش بهش خیانت کرده بود دردل میکردم بعدش آیدی تلگرام بهش دادم گفت مایل به رل؟

برگام ریخت😃😂

وای😂حالا باز اینایی که توی اکانتشون مشخص کردن آقان خیلی بهترمن یبار نشستم با یه کاربر مثلا خانمی که ...

😂🤦‍♀️

چی بگم منی که اهمیت نمیدم امروز واقعا عصبی شدم

بعد اینکه چنتا کاربر اومدن گفتن منو میشناسن و منم بهش گفتم میرم فتا پیگیری میکنم

سریع تاپیک زد سلام بر امام زمان که رد گم کنی از اینکه مرد هست 

چون اکثرا سوالای جنسی میپرسید

متاهل🧸

😂🤦‍♀️چی بگم منی که اهمیت نمیدم امروز واقعا عصبی شدمبعد اینکه چنتا کاربر اومدن گفتن منو میشناسن و م ...

فقط این سریع رنگ عوض کردنش😂😂

تک سایت واقعا الان نمیشه اعتماد کرد

قبلا خیلیییی کم بود