2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7082180 بازدید | 687051 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم منم لرز شديد گرفتم، خداروشكر مثبت شدم

روز چندم لرز گرفتین؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اره عزیزم تاریخ رو زده ۵ خرداد سعید میگه تورخدا ۳ خرداد درش بیار ، اخه خودشم ۳ خرداده..میگم مگ دست م ...

حالا صبر کن بزرگتر بشه.چنان میکوبه بهت که صدات در میاد

من دخترم آروم بود

ولی این یا داره کله میکوبه بهم یا لگد محکم.واقعا دردم میگیره. فکرکنم میخواد بچرخه که انقدر محکم میزنه

ای بهار بری خونه انقد سخت میشه من فکر میکنم بهش. ببین ۹ماه میخوریم میخابیم یهو بریم خونه کار خونه نا ...

شرایط شما دقیقا نقطه مقابل منه. من همش دارم کار میکنم. انقدر دوست دارم یه ذره استراحت کنم که مثلا باردارم

فدات بشم میفهممت واقعا انتظار سخته اما بعد اینکه انتظار تموم بشه و دردونه هات رو بغل کنی همه این تلخ ...

عزیزم اره ایمونولوژی رفتم فقط بهم هیدروکسی کلروکین داد وآنوکسپارین واسپرین من خودم سنم بالاست ویکم آندومتر نازک که اونم با استرادیول رفع میشه مشکل اصلی همسرمه الیگواسپرم

دیگه راضی نمیشه به ادامه ،جنینم ندارم باید دوباره پانکچر کنم

میگه نمیخوام دوباره یه خروار آمپول بزنی عوارضش چند سال دیگه اذیتت کنه میگه اگه میخوای اهدایی 🥺🥺گرفتارم سنم بالاست الان تا عید ۴۲🤭🤭منابع مالیمم ته کشید 🥺🥺

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ای بهار بری خونه انقد سخت میشه من فکر میکنم بهش. ببین ۹ماه میخوریم میخابیم یهو بریم خونه کار خونه نا ...

من حالت عادیم کار نمیکردم 🥲😂مادرشوهرم اینا کمکم میکنن

بیشتر دلتنگ میشم مامان اینام میشم با اینکه نزدیکم هستیم 

ولی یه حس دلتنگی تو دلمه.

ن من پساری نزاشتم

بعد سرکلاژ از ترس دیر ب دیر دوش گرفتم درازکش غذا میخوردم طول سرویکسم از ۲۶ شد۳۷ دیگه یکم خیالم راحتشد

مگه سرکلاژ نبستی پساری میخوای چیکار؟ 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

فدات عزیزم انشالله برام دعا کن اینبار ب سلاکتی بگذره برام بچم سر وقت بیاد دلم انتظار ۱۱ساله منم تموم ...

میاد عزیزم شک نکن🥰 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

منم یه دونه گرفتم گفتم شاید لازم بشه.عزیزم سر زایمانت ما رو هم دعا کن

چشم عزیزدلم حتما

شماهم منو دعا کنین بخیر بگذره🥹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون در چه مرحله ایی؟ هنوز جنین داری یا از جنین اهدایی؟

سلام عزیزم خوبین؟😘❤️ نه جنین ندارم. فعلا منتظر نتیجه به تستم‌ . تا بعدش تصمیم بگیریم که میخوایم چیکار کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم ببخشيد، ايشالله روزي خودت🤲🏻❤️❤️❤️❤️

مرسی عزیزم ،انشالله روزی همه 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...