2777
2789
عنوان

اصلا نمیگه بهم عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 48 پست
زکی ب پدر و مادر اونا حتی نمیدونن محبت چیه فقط مامانم تو ذهنشه شوهر کن شوهر کن فلان کارو نکن تا شوهر ...

همون دیگه مادر خیلی خیلی مهمه،اگه همدلی کنه محبت کنه فول میشی سراغ کسی نمیزی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میای دغدغه هامونو عوض کنیم؟کل عشق رو به ابراز زبونیش نبینید هرعشقی اول احتیاج‌به اثبات داره تو واقعی ...

دوس دارم واقعا اما دلم میخاد واقعا مطمئن بشم ک دوسم داره

دقیقا

من حتی با شوهرم قهر میکنم فقط عزیزم میگیم بهم تو پیام حس بد میگیرم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
با این روحیه خیلی اذیت میشیبهتره وارد رابژه ای نشی که هیچ قصدی ازش نداریبازم هرجور صلاحه

دقیقااا خودمم واقعا قبول دارم فقط باید صبر کنم تا ازدواج سنتی چون ادمی ام هستم ک ب مرور زمان عادت میکنم به طرف هرطپری باشه

دوس دارم واقعا اما دلم میخاد واقعا مطمئن بشم ک دوسم داره

اگه الان‌باهاته

ازت سو استفاده نمیکنه

نگرانته

بهت احترام میذاره

اهمیت میده

اولویت اولشی

یعنی دوستت داره بس کن اسی 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

استرس میگیرم ناراحت میشم ک نکنه دوستم نداشته باشه دیگه میگمم دوس دارم بهم بگی اما ری اکشن خاصی نشون ...

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اگه الان‌باهاتهازت سو استفاده نمیکنهنگرانتهبهت احترام میذارهاهمیت میدهاولویت اولشییعنی دوستت داره بس ...

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙