2777
2789
عنوان

🫤به آرایشگره مشکوکم🤔

153 بازدید | 12 پست

یه چن وقته پسکوچه بقل ما یه خونه ساده رو طبقه پایینش آرایشگاه باز شده ،نه تابلو داره نه کارتخوان دارن ،اینم بگم یه منطقه سطح بالای مشهد زندگی میکنم،اززطریق تبلیغات ک تو خونه میندازن و فقط یه شماره موبایل داشت و آدرسم نداشت متوجهش شدم و سه بار رفتم اونجا،اول ازم میپرسیدن خونت تو کدوم خیابونه؟باز میپرسیدن اولشی یا آخرش؟این بار اخر ک رفته بودم گفتم یه عروسی دعوتم شهرستان ،زودی پرسید خونت آپارتمانه ؟همسایه داری؟!!راستش خوف کردم ،میگفتن خانومه طبقه بالا زندگی میکنه،ولا اصلا مشکوکم ک خانواده ای اونجا باشه،یبارم دیدم یه پراید قراضه تو کوچه یه ظرف غذا آورده بود و این خانمه داشت ازش میگرفت،قیمت کارش هم ارزونتر از ارایشگاههای اینجا میگیره،با خودم گفتم زنگ بزنم اصناف بگم یا ب پلیس بگم ،باز میگم نکنه من اشتباه کنم نون مردم آجر بشه،بنظرتون چکار کنم؟استخاره هم گرفتم بد اومد ،موندم😒

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

نمیدونم ولی مشخصات شخصی نده کلا بضی ارایشگرا برای اینکه بخوان صمیمی بشن همش سوال میپرسن انقدر بدم میاد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چرا گفتی اخه عزیزدلم،یعنی متوجه قصد و نیتش نشدی؟ حتما  گزارش بده همین فردا من جات ترسیدم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

ولا چمیدونستم،خیلیم صمیمی و گرم رفتار میکنن

گزارش بده و بگو که فقط مشکوکه که اگه اشتباه فکر کردی نونشونبرن

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗