2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7082342 بازدید | 687053 پست
چیکارا میکنن که هفتصد میگیرن ؟ والا فیزیو تراپی هم نمی‌دونم چرا به دل من نمیشینه ،نه اونجایی که ۶۰۰ ...

برا چی خوبه عزیزم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستای گلم ماه قبل پانکچر شدم و بعد یه هفته پریود شدم و دکتر بهم قرص فرتیل سی و اسید فولیک و آل دی خ ...

عزیزان کسی این علائم نداشته ؟ بعد پانکچر؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
شرایط شما دقیقا نقطه مقابل منه. من همش دارم کار میکنم. انقدر دوست دارم یه ذره استراحت کنم که مثلا با ...

منم انقد دوست دارم بتونم کار کنم خاهر خداروشکر کن میتونی کاراتو کنی بیرون بری من از بس خابیدم کمر دردا بدی میگیرم حوصلم سر میره دوست دارم برم بیرون دلم برا حموم رفتن با دل درست تنگ شده اما بازم شکر فرا سر بچم سالم بیاد

من حالت عادیم کار نمیکردم 🥲😂مادرشوهرم اینا کمکم میکننبیشتر دلتنگ میشم مامان اینام میشم با اینکه نز ...

اره خب ولی بچه میاد حس میکنم سر گرم میشی دلتنگی نمیکنی زیاد وقتی برات نمیمونه، خب من چون یه قل زودرس شدم میترسم میگم پساری هم بزارم محکم کاری شه وگرنه چرا سرکلاژ دارم میگم مگه موقع سرکلاژ سرویکست چندبود ک ب ۳۷رسیدی استراحت کردی؟ 

برا چی خوبه عزیزم

والا من ماه پیش ضخامت آندومترم بالا نرفت ،یعنی همیشه ضخامتم پایینه ،کلی هم دارو خوردم ،دکتر گفت حداقل اینو برو ببینیم چی میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره خب ولی بچه میاد حس میکنم سر گرم میشی دلتنگی نمیکنی زیاد وقتی برات نمیمونه، خب من چون یه قل زودرس ...

ان تی ک دادم ۳۲ بود دوهفته بعد تکرار کردم ۲۶

دیگه استراحت بودم بیشتر جایی نمیرفتم اصلا فقط مطب دکتر حتی گفت تو خونه قدم بزن حوصله نداشتم

دیگع انومالی که دادم ۳۷ بود

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشالله برام دعا کن 🥹

حتما عزیزم

منم دعا کنید جمعه زایمان خوبی داشته باشم بچم سالم بغل کنم🥹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا من ماه پیش ضخامت آندومترم بالا نرفت ،یعنی همیشه ضخامتم پایینه ،کلی هم دارو خوردم ،دکتر گفت حداق ...

عزیزم استروژن باعث بالا رفتن ضخامت میشه؟ یه دکتر طب سنتی میگفت روغن زرد گاوی رو شیاف کنید خیلی موثره

عزیزم استروژن باعث بالا رفتن ضخامت میشه؟ یه دکتر طب سنتی میگفت روغن زرد گاوی رو شیاف کنید خیلی موثره

تو رو خدا هر چرتی میگن رو گوش ندین میتونه باعث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بشه