2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076131 بازدید | 686576 پست
خدا بهمون رحم کنهبهم گفت دگزا از پردنیزول بهترهنمیدونم بهتر از نظرش چیه یعنی؟لبام خشک میشهخیلی میترس ...

من پردنیزولون میخورم پوست صورتم آنقدر میخارونم

پشت پلکاهام پوسته داده چشمام میخاره ب شدت

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا دیگه مشکل ایمنی داشته باشی حتما قبل انتقال برو ایمونولوژیست ،دیگه وقتی خودتم می‌دونی مشکل داری ر ...

۳ ماهه درگیر شده صورتم با این مشکل گلبول سفیدم خیلی زیاده پوست صورتم شده اگزما و درماتیت سبورت واین از مشکل ایمنی هست 

میترسم از کبدم باشه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
منم ال دی بهم نمیسازه به دکتر گفتم میگفت همینه روالش ولی اگر دکترتون چیز دیگه ای گفت لطفا به من بگین

باشه عزیزک

م

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
۳ ماهه درگیر شده صورتم با این مشکل گلبول سفیدم خیلی زیاده پوست صورتم شده اگزما و درماتیت سبورت واین ...

اگزما هم به خاطر مشکل ایمنی هست ؟ من قبلا ایمونولوژیست رفتم اما یادم رفته بود اینو‌ بگم ....آخه دستای منم اگزما داره 

یعنی اگزما به خاطر زیاد بودن‌گلبول سفیده ؟

به نظرم حتی اگه با اگزما و اینا هم درگیر نبودی بازم بهتر بود که پیش ایمونولوژیست بری و آزمایشای ایمنی ،انعقادی رو بدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۲۲#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- اهسته 🌈

۲۸- سپیدارجوجو ⭐

۲۹- avaaajon 🌈

۳۰- آلادیا ⭐

۳۱- پونهoo 🌈

۳۲- ماهورجان ⭐

۳۳- panizpaliz🌈

۳۴- عبدالواحد⭐

۳۵- هیوا666 🌈

۳۶- شطرنجی ⭐

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲🌈

۳۸- zohrehjafari ⭐

۳۹- گیسوگلابتونم🌈

۴۰- سهیلا_جون ⭐

۴۱- ۲aftab 🌈

۴۲- قاصدک_بیخبر⭐

۴۳- @sarayyyyyy    

۴۴- @baharrr7878    

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم ممنون به یادم بودی❤️❤️❤️خودت و نی نی خوبیندکتر ۱۴م وقت داده. ولی چند شبه درد میاد و میره ...

ای جووووووونم یه هفته دیگه نینی داریم😍😍 بسلامتی باشه انشالله زایمان راحتی داشته باشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروشکر ک خوبین. ای جانممممممممم 😍😍😍🥹🥹🥹🥹چقدذوقتوکردم دلم رف. ان‌شاءالله بسلامتی بغل میگیری ق ...

دورت بگردم عشق من😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@nesa66    

سلام عزیزم خوبی روبه راهی ؟

خیلی وقته نیومدی گفتم تکت کنم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جووووووونم یه هفته دیگه نینی داریم😍😍 بسلامتی باشه انشالله زایمان راحتی داشته باشی

ممنون فداتبشم

خدا نی نی خودتو حفظ کنه 🥰🤲🏼❤️بسلامتی بغلش کنی

اسم انتخاب کردی؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام به همه ی مامانای حال و آینده 

من سری پیش تو تیرماه انتقالم منفی شد 

فردا ان شاءالله انتقال میدم 

میشه برام دعا کنین 

به دعاهاتون خیلی نیاز دارم دعای بقیه بیشتر در خق ادم مستجاب میشه 

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

منم دقیقا دکترمو میبینم میگم سزارینماما رو میبینم میگم طبیعی🥲 ببینم جمعه بعدی کدوم قسمتم میشه دعام ...

انشاالله اونی که خیر برات همون بشه.

من موقع زایمان با کسی مشورت کردم که تجربه هر دو مدل رو داشت گفت طبیعی خوبه به خاطر بعدش و واقعا بعدش خوبه.خیلی ها هم سزارین کردن و راضی هستن. حالا دکتر من گفت اپیدورال برات میزنیم موقع درد شدید

سلام خوبین دوستان

منم میخوام ای وی اف کنم

امروز رفتم مشاوره

برام کلی ازمایش نوشت 

من برا تعیین جنسیت میخوام

کلی استرس دارم

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖