2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076693 بازدید | 686605 پست
دوستان من مشکل خود ایمنی دارم به نظرتون چه دکتری برم ؟ آیا واسه انتقالم بد نمیشه ؟

چرا دیگه مشکل ایمنی داشته باشی حتما قبل انتقال برو ایمونولوژیست ،دیگه وقتی خودتم می‌دونی مشکل داری ریسکه انتقال بدی عزیزم ....جنینات حیفه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزدلمهمون روز ک گفت بیا بیمارستان واسه زایمان معاینت کرد؟در کل استرس تو وجودمه همش فکر و خیا ...

من معاینه هفتگی رفتم که گفت بدنت آماده زایمان چرا درد نداری.وقتی معاینه کرد با انگشت سر بچه رو حس کرد.یعنی انقدر آماده بود بیاد. من حس میکنم شما که طول سرویکس ت کوتاه زایمان راحت تری داری. 

استرس و ترس ت طبیعی

منم که دومی هست و یه بارم سقط داشتم بازم استرس دارم ولی به خودم میگم  چاره چیه بالاخره باید بیرون دیگه.

روشش هم سپردم دست خدا هرجور که صلاح میدونه 

چون هر روز یه چیزی تو سرم میچرخه یه روز میگم طبیعی بعد میگم سزارین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معاینه هفتگی رفتم که گفت بدنت آماده زایمان چرا درد نداری.وقتی معاینه کرد با انگشت سر بچه رو حس کر ...

منم دقیقا دکترمو میبینم میگم سزارین

ماما رو میبینم میگم طبیعی🥲 ببینم جمعه بعدی کدوم قسمتم میشه دعام کنید

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

دوستان من مشکل خود ایمنی دارم به نظرتون چه دکتری برم ؟ آیا واسه انتقالم بد نمیشه ؟

منم ال دی بهم نمیسازه به دکتر گفتم میگفت همینه روالش ولی اگر دکترتون چیز دیگه ای گفت لطفا به من بگین 

عزیزم من الان یه ویدئو از یه خانم دکتر که سیکل نچرال رو توضیح میده دیدم خواستم لینکش رو بذارم سایت ا ...

ممنون

اخه نمیدونم چرا انتقال منو با لتروزول شروع کردن

ضمن اینکه استرادیول هم دادن

😉

سلام روزتون بخیر، بچه ها دکتر به من برای دوماه مکمل داد تا بعد برم تخمک کشی و انتقال! الان من یکماهشو مصرف کردم، این یک ماهی که باقی مونده رو دلم میخواد ال‌دی مصرف کنم چون تابه حال شده که سیکلم بخاطر کیست،کنسل شده،نمیخوام ماه دیگه که میرم برای شروع، بگه کیست داری! به نظرتون منطقی هست اینکار که مکملهارو نخورم و ال‌دی بخورم؟ یا تداخلی ندارن؟ 

اصلا کورتون کارش ایجادضعفه مخصوصادگزا ک قویتره باعث چاقی میشه

خدا بهمون رحم کنه

بهم گفت دگزا از پردنیزول بهتره

نمیدونم بهتر از نظرش چیه یعنی؟

لبام خشک میشه

خیلی میترسم اینده دیابتی یا پوکی استخان یا چیزی بگیرم.خدانکرده

😉

ممنوناخه نمیدونم چرا انتقال منو با لتروزول شروع کردنضمن اینکه استرادیول هم دادن

عزیزم انتقالت کی هست ؟

سلام روزتون بخیر، بچه ها دکتر به من برای دوماه مکمل داد تا بعد برم تخمک کشی و انتقال! الان من یکماهش ...

نه تداخل ندارن .....دکتر من همیشه قبل پانکچر مکمل و ال دی یکجا میده ....از سابقه کیست هم داری حتما بخور