2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068193 بازدید | 686025 پست
ممنون بهارجونم انشاءالله 🙏

🫂🤲🏼

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام خوبین همهمن امروز دو پریودم بود اما تازه پریودم شدید شده بود رفتم رویان سونو گفتن ضخامت نه هست ...

دو پریودت بوده به مرور با خونریزی نازک میشه ضخامت

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان شما هم آمپول پروژسترون میزنید جاش دردناک میمونه؟ به من گفتن دو تا آمپول تو یک سرنگ بزنم

ببخشید من پشتم تمام کبود و درد داره و یکیش هم قرمز مونده

بنظرتون طبیعیه؟ چکار کنم؟ 

سلام دوستان میگم اکو قلب جنین برای چی میفرستن ؟به من گفتن برو بیمارستان عرفان اکو قلب جنین .واجبه؟آخ ...

توی آی وی افی ها باید انجام بشه چند هفته گفتن بری؟

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
عزیزم منم مشکلم اینه که قلب جنین تشکیل میشه و برا منم دقیقا 9 هفته و سه روز ایست قلبی داشت. خیلی سخت ...

شیراز قرص هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ هم میدن.نمیدونم شاید تاثیر این قرص باشه که مثبت میشن.ولی باید بری مرکز خصوصی های ناباروری ی ویزیت بشی ببینی اونا چی میگن.هر بدنی ی داستان متفاوته

سلام خانومای گل من 10 ساله نازایی دارم یعنی 7سال نازایی که بعد از 7سال ای وی اف کردم مثبت شد9هفته ای ...

عزیزم توکل به خدا امیدوارم به زودی نتیجه همه ی این سختی هایی که کشیدی رو بگیری نگران نباش این وعده ی خداست ان مع العصر یسرا

تحت نظر کدوم ایمونولوژیست هستی؟

حالا که مشکل ایمنی تائید شده فک کنم باید داروهای بیشتری بگیری سرم IVG و چیزای دیگه

کدوم مرکز ناباروری میرفتی؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام خوبین همهمن امروز دو پریودم بود اما تازه پریودم شدید شده بود رفتم رویان سونو گفتن ضخامت نه هست ...

عزیزم خوب روز 2 معلومه ضخامت هنوز بالاست باید خونریزی کامل انجام بشه دیواره بریزه که ضخامت بیاد پایین

همون روز 9 بری مطمئن باشد اوکی شده

بچه ها برای سن سی و یک، ذخیره ۱.۱۴ خیلی کمه؟! چندسال پیش سه و خورده بود، خیلی کم شده با اینکه فقط یه ...

نه عزیزم کم نیست خیلی نگران این عدد و ارقام نباش اگه تو پروسه IVF هستی که این ذخیره خیلیم خوبه با ذخیره 0.04 من کسی رو دیدم باردار شده

عزیزم توکل به خدا امیدوارم به زودی نتیجه همه ی این سختی هایی که کشیدی رو بگیری نگران نباش این وعده ی ...

خیلی ممنون گلم انشالله دکتر کالمرزی من سنندج هستم بله یکبار هم ivigسه ماه یعنی سه دوره قبل انتقال تزریق کردم  

که انتقالم منفی شد دیگه استفاده نکردم

عزیزم خوب روز 2 معلومه ضخامت هنوز بالاست باید خونریزی کامل انجام بشه دیواره بریزه که ضخامت بیاد پایی ...

مرسی عزیزم جواب دادی

هر چی میگذره رویان شلوغتر میشه و رسیدگیشون کمتر

فقط میگم خدا کمک کنه این دو تا جنینم حداقل بگیره این همه زحمت کشیدم وقت گذاشتم البته مثل بقیه و اینکه همین که رسیدگیشون کمتر میشه اخلاق ندارند آدم اذیت می‌شه دیروز من گفتم بهشون روز دوممه بعد گفت ضخامت بالاست پاشو  نمی‌تونیم با این وضعیت برات جنین‌هات رو انتقال بدیم و کلی به من استرس وارد کردن متاسفانه اخلاق‌های خوبی ندارند

می‌دونی ما که همچین مشکلی داریم خودمون با دردی که داریم داریم دست و پنجه نرم می‌کنیم و فکر کن بعضی  آدمایی هم که اونجا هستن باهات بدرفتاری کنن یا خیلی صریح حرف بزنن اذیتت کنن و این حس خوبی نمیده و امیدوارم زودتر این پروسه تموم شه و از خدا می‌خوام اگه صلاحمه بشه اگه صلاحم نیست دیگه ادامه نمیدم این راهو واقعاً خسته شدم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

@ماهورجان    

عزیزم امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا 

انشالله به واسطه ی دعای حضرت زهرا به هرچی میخوای برسی 

نه عزیزم کم نیست خیلی نگران این عدد و ارقام نباش اگه تو پروسه IVF هستی که این ذخیره خیلیم خوبه با ذخ ...

ممنون عزیزم، دیشب یکم ناراحت شدم ولی بعد گفتم اینهمه سال که همه چیز خوب بود چی شد که حالا بخوام غصه کم شدنش رو بخورم! دیگه واقعا کاری از ما برنمیاد!